➀در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکتکننده که با رأی گیری مدیران انتخاب میشود در صندلی داغ شرکت میکند.
➁شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
➂سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
➃در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).
➄هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
➅با توجه به حالت مسابقهای بودن این بخش فقط سؤالها و جوابها نوشته میشود. و پرداختن به مسائل حاشیهای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف میگردد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
➆شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره... تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.
➇چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
➈در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خندهدارترین سوال، داغترین سوال، خلاقانهترین سوال و مهمترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.
➉جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی میباشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره.
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
شرایط ثبت نام :
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 4 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن.
کاربرانی که در دوره های قبل صندلی داغ شرکت نکرده باشند در اولویت قرار دارند.
تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ آذر 1393 :
یکشنبه 2 آذر تا شنبه 8 آدر داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ آذر1393 در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.
دوست دارم شرکت کنم ولی نمی تونم قول بدم که یه هفته بتونم مداوم بیام. اگه بشه یه جای دیگه مثلأ تو صفحه شخصیم صندلی داغ داشته باشم که محدودیت قوانین رو نداشته باشه من حاضرم.
دوست دارم شرکت کنم ولی نمی تونم قول بدم که یه هفته بتونم مداوم بیام. اگه بشه یه جای دیگه مثلأ تو صفحه شخصیم صندلی داغ داشته باشم که محدودیت قوانین رو نداشته باشه من حاضرم.
دیگه چی ؟؟
حالا یبار برنامه رو ردیف کن 1 هفته بیا دیگه شده فقط چند ساعت
چه خوب....ولی تمام مزه اش به همینه که یه هفته همه بیان هی سوال بپرسن و هی شما جواب بدید ...و هی قاطی کنی و هی ...
بندری
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 4 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن.
کاربرانی که در دوره های قبل صندلی داغ شرکت نکرده باشند در اولویت قرار دارند.
تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ آذر 1393 :
یکشنبه 2 آذر تا شنبه 8 آدر
داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ آذر1393
در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.
تاریخ شروع رای گیری صندلی داغ آذر 1393 :
یکشنبه 9 آذر تا جمعه 14 آذر
تاریخ شروع صندلی داغ آذر 1393 :
شنبه 15 آذر تا شنبه 22 آذر
gilas
بندری
zrnznn
استقلال سوراخههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
زبل خان
زبل با جنبه
zrnznn
ولی جون من تو نشون دادی که جنبه باخت داری....
آفرین که جنبه باخت داری
♥Rose♥
یکی بکشوندش به اینجاااااااااااااااااا
محسن صائب
استقلال سوراخههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
شما بجای این حرفها بهتر جواب سوال منو بدی
صندلی داغ شرکت کردی
دیااکو
یکی بکشوندش به اینجاااااااااااااااااا
برو این دام بر مرغ دگر نه فاطی.
zrnznn
کدوم سوال؟ همین که رو صندلی نشستم؟؟
مگه من.....
gilas
♥Rose♥
هاح ؟ دیا چی میگه!!
نمایش یا پنهان متن
خودت قول داده بودی، یادت رفته !بعدشم شما که مرغ نیستی!
خروسی
بی ادب
نمایش یا پنهان متن
آقا من یکــــــــــ گزینه بسیار خوب و ناب سراغ دارمzrnznn
مگه هندونه میخوای فروشی گیلاسی؟....
دیااکو
gilas
برای جلب مشتری همه روشها باید استفاده کرد
دیگه چی ؟؟
حالا یبار برنامه رو ردیف کن 1 هفته بیا دیگه شده فقط چند ساعت
zrnznn
چه خوب....ولی تمام مزه اش به همینه که یه هفته همه بیان هی سوال بپرسن و هی شما جواب بدید ...و هی قاطی کنی و هی ...
دیااکو
نمایش یا پنهان متن
گرچه خستمبندری
دیا جان یه وقت زیرش نزنی که دیگه راه در رو نداره .
از الان میتونم تصور کنم که چه صندلی داغی بشه صندلی شما ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
gilas
بزن دست قشنگ رو به افتخارش
میشینی رو صندلی خستگیت در میره
دیااکو
از الان میتونم تصور کنم که چه صندلی داغی بشه صندلی شما
کرتیم. فقط من سوالای لوس رو جواب نمی دم ها. فقط چالشی.
♥Rose♥
ایول داری همشهری!
میخوای کیم رو توسط خودت به چالش بکشونیم ؟! چطوره ؟
gilas
آقایی
این سوالای لوسه که باعث به وجود اومدن سوالای چالشی میشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→