ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
۴ آذر، روزی که صدام در اندیمشک قصابی کرد
زبل خان
انبوهی از هواپیماهایِ عراق در آسمان دیده میشدند، یکی یکی شیرجه رفته و بمبهایشان را بر سر مردم بی دفاع میریختند. آتش و دود غلیظ تمام فضایِ شهر را گرفته بود، بسیاری از بناها ویران شده بودند و بویِ باروت و خون به مشام میرسید، حملۀ هوایی نزدیک ۲ ساعت ادامه داشت و قسمت سالمی از شهر نمانده بود.
1- تعداد هواپیماهایی كه شهرستان را مورد تهاجم قرار دادند که بنابر منابع آگاه ۵۴ فروند هواپیما در این مأموریت حضور داشتند.
2- مدت زمانی كه شهرستان اندیمشک مورد تهاجم قرار گرفت: اندیمشک در طی یک ساعت و چهل و پنج دقیقه زیر هجوم حملات هوایی نیروهای عراقی قرار داشت [طولانی ترین حمله پس جنگ جهانی دوم].
از جمله مناطقی که در این روز مورد حمله هوایی نیروهای عراقی قرار گرفتند ایستگاه راه آهن اندیمشك، میدان راه آهن و مناطق مسكونی، بازار روز كالا و تره بار، پادگان دوكوهه، دبیرستان شریعتی، سد و نیروگاه دز، رادار موشكی سددز، پادگان سفینه النجاه، ایستگاه بالارود، اداره پست و مخابرات، بیمارستان شهید بهشتی و ... بودند
زبل به یاد اندیمشک
pAshMak
خدا لعنتشون کنه ...چه جان هایی که بیگناه ازبین رفتند
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
ممنون زبل جان
zrnznn
زبل خان
4 خرداد هم به جای خود گرامی میداریم
زبل 4 خرداد در پایتحت مقاومت ایران
zrnznn
تو این روز اندیمشک طولانی ترین بمباران هوایی رو داشته بعد از جنگ جهانی تو کل دنیا
زبل خان
زبل راوی مقاومت
jaj
درود بر صلح
zrnznn
مگه من گفتم نبود؟!
خوب منم برا تاکید بیشتر گفتم
نمایش یا پنهان متن
خخخخخخخخخ.... الکی گفتم ندیده بودمش.....ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→