₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » ۴ آذر، روزی که صدام در اندیمشک قصابی کرد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » ۴ آذر، روزی که صدام در اندیمشک قصابی کرد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

۴ آذر، روزی که صدام در اندیمشک قصابی کرد

2940 بازدید، 10 پست، نویسنده: زبل خان

• زبل خان

۴ آذرماه ۱۳۶۵، روز بمباران وحشتناک اندیمشک:
    انبوهی از هواپیماهایِ عراق در آسمان دیده می‌شدند، یکی‌ یکی‌ شیرجه رفته و بمب‌هایشان را بر سر مردم بی‌ دفاع میریختند. آتش و دود غلیظ تمام فضایِ شهر را گرفته بود، بسیاری از بناها ویران شده بودند و بویِ باروت و خون به مشام می‌رسید، حملۀ هوایی نزدیک ۲ ساعت ادامه داشت و قسمت سالمی از شهر نمانده بود.

نقل قول: تاریخ در تصویر
    در این روز نقاط مسكونی، نظامی و صنعتی شهرستان در چند نوبت مورد تهاجم هوایی نیروهای عراقی قرار گرفتند. آنچه كه این حمله هوایی را از دیگر حملات متمایز می كند عبارت است از :
    1- تعداد هواپیماهایی كه شهرستان را مورد تهاجم قرار دادند که بنابر منابع آگاه ۵۴ فروند هواپیما در این مأموریت حضور داشتند.
    2- مدت زمانی كه شهرستان اندیمشک مورد تهاجم قرار گرفت: اندیمشک در طی یک ساعت و چهل و پنج دقیقه زیر هجوم حملات هوایی نیروهای عراقی قرار داشت [طولانی ترین حمله پس جنگ جهانی دوم].

از جمله مناطقی که در این روز مورد حمله هوایی نیروهای عراقی قرار گرفتند ایستگاه راه آهن اندیمشك، میدان راه آهن و مناطق مسكونی، بازار روز كالا و تره بار، پادگان دوكوهه، دبیرستان شریعتی، سد و نیروگاه دز، رادار موشكی سددز، پادگان سفینه النجاه، ایستگاه بالارود، اداره پست و مخابرات، بیمارستان شهید بهشتی و ... بودند

تصویر در دسترس نیست

زبل به یاد اندیمشک

8 سپاس: pAshMak، علیرضا، zrnznn، javad1020، jaj، ♥Rose♥، ماهی، ژنرال

• pAshMak

نقل قول: زبل خان
    اندیمشک در طی یک ساعت و چهل و پنج دقیقه زیر هجوم حملات هوایی نیروهای عراقی قرار داشت

خدا لعنتشون کنه ...چه جان هایی که بیگناه ازبین رفتند

4 سپاس: علیرضا، zrnznn، زبل خان، ♥Rose♥

• علیرضا

یاد همه شهدای جنگ گرامی
    ممنون زبل جان

3 سپاس: zrnznn، زبل خان، ♥Rose♥

• zrnznn

اجازه؟ شما 4 خرداد رو هم گرامی میدارید آیا؟؟؟
    3 سپاس: زبل خان، jaj، ♥Rose♥

• زبل خان

نقل قول: zrnznn
    اجازه؟ شما 4 خرداد رو هم گرامی میدارید آیا؟؟؟
    حالا حسودیت شد به اندیمشک؟ :50:
    4 خرداد هم به جای خود گرامی می‌داریم :3:

زبل 4 خرداد در پایتحت مقاومت ایران

3 سپاس: zrnznn، jaj، ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: زبل خان
    حالا حسودیت شد به اندیمشک؟ :50:

:4:

تو این روز اندیمشک طولانی ترین بمباران هوایی رو داشته بعد از جنگ جهانی تو کل دنیا

3 سپاس: زبل خان، jaj، ♥Rose♥

• زبل خان

نقل قول: zrnznn
    تو این روز اندیمشک طولانی ترین بمباران هوایی رو داشته بعد از جنگ جهانی تو کل دنیا
    این که تو متن تاپیک بود :50:

زبل راوی مقاومت

3 سپاس: jaj، zrnznn، ♥Rose♥

• jaj

لعنت به جنگ
    درود بر صلح

3 سپاس: zrnznn، زبل خان، ♥Rose♥

• zrnznn

زبل خان,
    مگه من گفتم نبود؟!
    خوب منم برا تاکید بیشتر گفتم :4:

نمایش یا پنهان متنخخخخخخخخخ.... الکی گفتم ندیده بودمش.....:4: ولی باور کن خوندم....به خدا خسته ام.....میفهمی؟! خستهههههههههههههه :2: دلم میخواد دو روز بخوابم..بی فکررررررر

2 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥

• ماهی

لعنت بر همه ي قدرتها و سياستها :28:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: