₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اوباما مدال آزادی را به گردن مریل‌استریپ انداخت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اوباما مدال آزادی را به گردن مریل‌استریپ انداخت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

اوباما مدال آزادی را به گردن مریل‌استریپ انداخت

2021 بازدید، 14 پست، نویسنده: jaj

• jaj

باراک اوباما شب گذشته طی مراسمی مدال آزادی ریاست جمهوری را به گردن «مریل استریپ» بازیگر صاحب نام آمریکایی و برنده سه جایزه اسکار انداخت. «مریل استریپ» به عنوان یکی از بزرگترین بازیگران زن تاریخ سینما که با 19بار نامزدی جایزه اسکار از این لحاظ رکورددار تاریخ سینما محسوب می‌شود،دیشب مدال آزادی ریاست جمهوری را از دستان باراک اوباما در کاخ سفید دریافت کرد.

علاوه بر «مریل استریپ»، 18 نفر دیگر نیز مدال آزادی ریاست جمهوری، بالاترین نشان شهروندی ایالات متحده را دریافت کردند.

«مریل استریپ» سه‌بار در سال‌های 1980 برای «کرامر علیه کرامر»، 1983 برای «انتخاب سوفی» و 2012 برای «بانوی آهنین» موفق به کسب جایزه اسکار بهترین بازیگری شده است.

وی در سال 2003 برای فیلم «ساعت‌ها» جایزه خرس نقره‌ای جشنواره برلین را گرفت، در سال 1989 با فیلم «فرشتگان جهنمی» جایزه بهترین بازیگر زن را از کن دریافت کرد، در سال 1982 بهترین بازیگر زن جوایز بافتا شد و در سال 1999 جایزه دوربین برلیناله را کسب کرد.

این بازیگر سرشناس آمریکایی در سال 2003 جایزه افتخاری سزار فرانسه را گرفت. دو بار جایزه بهترین بازیگر زن را از اسکار سینمای ایتالیا دریافت کرده است، هفت ‌بار بهترین بازیگر جوایز گلدن گلوب انتخاب شده است و از جشنواره‌های رم و سن‌سباستین جایزه یک عمر دستاورد سینمایی دریافت کرده است.

«استریپ» آخرین بار در سال 2013 برای بازی در فیلم «آگوست: اوسیج کانتی» نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی مرد شد. عکس های اسوشیتدپرس و رویترز از این مراسم را در زیر می‌بینید.

8 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥، علیرضا، zrnznn، ماهی، بندری، ژنرال

• زبل خان

بوسیدش یا نبوسیدش، مسئله اینست :83:

زبل بوس بوس

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• jaj

کار از این حرف ها گذشته
    این اوباما هر زنی رو که میبینه بغل میکنه هیچ کی هم نیست ارشادش کنه
    میشل هم معلوم نیست کدوم گوری رفته
    شاید هم رفته خونه باباشششششششششش

3 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥، zrnznn

• ♥Rose♥

مریل استریپ را اوباما آزاد کرد ! :24:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: jaj
    این اوباما هر زنی رو که میبینه بغل میکنه هیچ کی هم نیست ارشادش کنه

خاک تو سرش :4:

تو افق محو شده

1 سپاس: jaj

• علیرضا

برای اولین بار به اوباما حسودیم شد 1153 :8:
    خانوووووووومه به خدا

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: jaj، ماهی، ژنرال

• زبل خان

President Obama: I Love Meryl Streep and Her Husband Knows It
    :83:

نسخه موبایل

3 سپاس: jaj، ماهی، علیرضا

• zrnznn

راستی کجاس؟؟؟ چرا خبری ازش نیست؟

2 سپاس: jaj، ماهی

• ماهی

من به مريل حسوديم شد :4:
    2 سپاس: jaj، علیرضا

• jaj

نقل قول: ماهی
    من به مريل حسوديم شد :4:

یه نیگاه به نیم رخ من بنداز
    یه ذره شبیه اوباما هستم هااااااااا :5:

2 سپاس: علیرضا، ماهی

• علیرضا

آره ما بعضی وقتها اشتباهی اوبام صدا میکنیم جلالو. 822
    2 سپاس: jaj، ماهی

• jaj

1 سپاس: علیرضا

• ژنرال

جالب بود.

چندماه پیش شبکه VOA مراسم اهدای مدال به چندتا از نظامی های رده بالای ارتش آمریکا که اغلب تو سنین بازنشستگی بودن رو مستقیم از کاخ سفید پخش میکرد.
    اول مجری اسم هر شخص رو میخوند و اونو روی سن دعوت میکرد که کنار اوباما بایسته؛ بعد یک شرح کوتاه از فعالیتها و سوابق اون فرد رو از روی نوشته میخوند و در آخر اوباما تقدیرنامه و مدال رو اهدا میکرد و بلااستثنا همشون رو بغل میکرد. جالب اینجا بود که اگر نظامی یک زن بود اوباما دستشون رو میگرفت یا دستش روی شونه هاشون مینداخت و مجری بیوگرافی رو میخوند.

• ماهی

یه نیگاه به نیم رخ من بنداز
    یه ذره شبیه اوباما هستم هااااااااا

فکر کردی به خاطر قیافه می گم؟ :4:
    آخه آدم یه عمری ستاره ی هالیود باشه
    به قول دوستان خانووووووووم هم باشه :4:
    آخر عمری رئیس جمهور آمریکا هم بوسش کنه
    حسادت برانگیز میشه دیگه :10:
    نقل قول: علیرضا
    آره ما بعضی وقتها اشتباهی اوبام صدا میکنیم جلالو.

:83:

• jaj

1 سپاس: ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: