₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » تایپوگرافی هـــــــای خواندنی وطنــــز
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » تایپوگرافی هـــــــای خواندنی وطنــــز

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تایپوگرافی هـــــــای خواندنی وطنــــز

1898 بازدید، 6 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

نوشته های طنزِ حاصل ذهن خلاق هموطنان ایرانی از ابتدای پیدایش اس.ام.اس و ایمیل تا امروزه در شبکه‌های اجتماعی حضور همیشگی و پررنگی داشته و دارند.

سعی داریم در این سری مطالب گزیده ای از این نوشته ها را در قالب تایپوگرافی در اختیار شما قرار دهیم که امیدواریم مورد استقبال شما عزیزان قرار گیرد.

14 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: zrnznn، gilas، levrone، علیرضا، بندری، jaj، javad1020

• zrnznn

خخخخخخخخخخخخ :83: من فکر میکردم که منم تنها که حس میکنم دوربین یه شکل نشونم میده و آینه یه شکل دیگه........ :83:

دقیقا صدای اخبار واسه بابا منم همینطوره..... :4:

1 سپاس: pAshMak

• علیرضا

:23: اینها به ذهن خلاق کی میرسه واقعاً؟ خیلی جالب بودن
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• بندری

تصویر در دسترس نیست

این یکی رو باید آدم خیلی مواظب باشه

یه دفعه بعد از یک مکالمه دشوار فکر کردم گوشی رو قطع کردم ولی نگو گوشی روشنه و هر چی ما نثار بنده خدا کردیم رو داره میشنوه شما فکرشو بکن یه ربع گوش میداده هیچی دیگه رابطه ها بهم خورد

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: بندری
    یه دفعه بعد از یک مکالمه دشوار فکر کردم گوشی رو قطع کردم ولی نگو گوشی روشنه و هر چی ما نثار بنده خدا کردیم رو داره میشنوه شما فکرشو بکن یه ربع گوش میداده هیچی دیگه رابطه ها بهم خورد

اوهههههههههههه...چه حالی داشتی وقتی فهمیدی طرف شنیده :83:

1 سپاس: jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: