ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بابک همیشه ماندگار، در هشتمین سالگرد رفتنت به یادت هستیم
زبل خان
خوشا مردن، خوشا از عاشـــقی مردن
امروز هشتمین سالگرد در گذشت آهنگ ساز و هنرمند بزرگ ایران بابک بیات است. روحش قرین رحمت.
بعضی از آهنگهای بابک بیات:
فریاد زیر آب (داریوش)
کتیبه (گوگوش)
خاتون (ابی)
شهر غم (ستار و داریوش)
▧ تصویر در دسترس نیست
زبل در تونل زمان
زبل خان
بابک همیشه ماندگار، در هشتمین سالگرد رفتنت به یادت هستم. «اون روزا یادم نمیره...» / داریوش
داریوش: خونه
به یاد بابک بیات، معلم تواضع و فروتنی…
«کی میاد دست توی دستم بذاره؟»
خونه: ایرج جنتی عطایی / بابک بیات / محمد اوشال / داریوش
نسخه موبایل
زبل خان
"صدای نامیرای بابک بیات"
هنوز صدای شما در پیغامگیرِ من مانده است. آقای بیات. مانندِ ملودیهایتان که همچنان زمزمه میشوند و نمیمیرند. شما هم مانندِ آن ملودیها و همین صدای ضبط شده نمردهاید و نمیمیرید، تنها چند سال است که دیگر گوشی را برنمیدارید و پای آن کلاویههای غمگین نمینشینید، تا ما را به نغمهای نو مهمان کنید. من هرگز مرگتان را باور نکردهام چرا که مرگ انسانِ آفرینشگر را باور ندارم.
شبهای پنجم آذر هر سال با آهنگهای شما به سپیده میرسند. //
یغما گلرویی
نسخه موبایل
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
ادم دیگه میترسه رو پیغام گیر تلفن دیگران هم پیغام بزاره......ممکنه صدامونو ضبط کنه و بعد ها سو استفاده کنننن...زبل خان
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
ممنون زبل عزیز
فوق العاده بود
ماهی
زبل خان
زبل قدردان
ژنرال
بیشتر کاراشو دوس دارم.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→