₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مجسمه‌های زیبای سه بعدی کاغذی!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مجسمه‌های زیبای سه بعدی کاغذی!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مجسمه‌های زیبای سه بعدی کاغذی!!

2079 بازدید، 4 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

جف نیشیناکا هنرمند با بیش از 40 سال سابقه مجسمه های کاغذی سه بعدی شگفت انگیز و دارای آرایه خیره کننده ای است که نیازی به گفتن نیست و هر کسی می تواند پی به شاهکارهای با شکوه آثار او ببرد. جف از دانشکده معتبر طراحی در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس فارغ التحصیل شده است. رویکرد و ارایه طرح های مختلف او با پردازش کاغذ بسیار متفاوت است. در میان نمونه آثارهایش در ابعاد کوچک، مجسمه های دیواری بزرگتری در اندازه های 5×5 متر موضوعاتی شامل طبیعت، حیونات، انسان و ساختمان ها است و برخی نیز در تبلیغ محصولاتی از قبیل لباس، کیف و کفش، ساعت، زیورآلات، عطر و غیره می شود. او حتی از بازی نور و سایه برای زنده تر نشان دادن این موضوعات استفاده کرده است.

جف نیشیناکا هنرمندی است که با کاغذ در سطحی بسیار وسیع و با ظرافت کار می‌کند. این مجسمه‌های کاغذی سه بعدی که گویی از فوم یا خمیر سفید رنگ ساخته شده اند، به ما یاد می‌دهند دقیق تر نگاه کنیم.
    موضوع آثار او شامل همه چیز می‌شود: از ساختمانها تا حیوانات و طبیعت و... او همچنین از بازی نور و سایه برای زنده تر نشان دادن این موضوعات استفاده می‌کند.

27 تصویر این بخش در دسترس نیست

2 سپاس: zrnznn، علیرضا

• zrnznn

منم الان دارم یه مکعب سه یعدی درست میکنم:9:
    2 سپاس: علیرضا، pAshMak

• علیرضا

من فقط قایق و موشک بلدم :104: آهان نمکدون هم بلدم راستی.
    ازینا
    تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    من فقط قایق و موشک بلدم آهان نمکدون هم بلدم راستی.

من همین روهم بلدنیستم :50:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: