ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
بنو مولر هیل استاد دانشکده ژنتیک دانشگاه کولون تعریف می کند که: در دوران دبیرستان یک روز صبح نفر آخر صف 40 نفره دانش آموزان بود . معلم فیزیک شان تلسکوپی را برای دیدن یک سیاره و اقمار آن نصب کرده بود .
اولین دانش آموز به طرف تلسکوپ رفت و با آن نگاه کرد . اما وقتی معلم از او پرسید آیا چیزی می بیند پسرک جواب منفی داد . نزدیک بینی او مانع از دیدن سیاره شده بود . معلم به او نشان داد که چطور لنز آنرا تنظیم کند و پسرک بالاخره گفت می تواند سیاره و اقمار آنرا ببیند .
دانش آموزان یکی یکی بطرف تلسکوپ رفتند و چیزی را که قرار بود ببینند دیدند . بالاخره یکی از دانش آموزان که دو نفر با من فاصله داشت با تلسکوپ نگاه کرد و گفت نمی تواند چیزی را ببیند .
معلم فریاد زد « باید لنز را تنظیم کنی احمق » آن دانش آموز هم تلاش کرد همین کار را بکند اما در نهایت گفت : هنوز هم نمی توانم چیزی را ببینم فقط سیاهی دیده می شود . معلم که واقعاً اوقاتش تلخ شده بود خودش از چشمی تلسکوپ نگاه کرد و سپس با حالت عجیبی ، سرش را بالا آورد . در پوش لنز تلسکوپ سر جایش بود و هیچ یک از دانش آموزان نتوانسته بودند چیزی ببینند .
نکته: بسیاری از مردم از پیروی تفکر رایج بدنبال ایمنی و امنیت هستند . آنها گمان می کنند وقتی تعداد زیادی از افراد مشغول انجام کاری هستند ، آن کار درست است، باید فکر خوبی باشد. اگر بیشتر افراد آن را قبول دارند، پس ممکن است مظهر، انصاف، عدالت، مساوات، سفقت و توجه باشد. این طور نیست؟
لزوماً نه.
تفکر عوام میگفت زمین مرکز جهان است، اما "کوپرنیک" ثابت کرد که زمین و دیگر سیارات در منظومه شمسی به دور خورشید می چرخند.
باید توجه داشته باشیم که تفاوت بزرگی بین پذیرش و ذکاوت وجود دارد. گاهی به طور درد آوری پیداست که تفکر عوام درست نیست. خوش فکر بودن کار دشواریست. اگر آسان بود همه مردم خوش فکر می بودند.
متاسفانه بسیاری از مردم دوست دارند که راحت زندگی کنند، آنها نمیخواهند سختی فکر کردن را به جان بخرند و بهای موفقیت را بپردازندو بسیار آسان است کاری انجام دهید که امید داشته باشید دیگران جوانب امر را سنجیده اند.
اگر قرار باشد تفکری غیر رایج را در زندگی بپذیرید، به جای اینکه تصمیم بگیرید چه چیزی بیشتر مورد قبول است، بهتر است توجه کنید چه چیزی بیشترین کارآیی را دارد و مناسب شماست. این را بدانید که در سالهای نخست و به آن میزان که مردم فکر میکنند حق باشماست، حق با شما نخواهد بود و در تمام سالهای بعد بهتر از کسی خواهید بود که گمان می کردید میتوانستید باشید.
برگرفته از کتاب: به دنیا آماده ایم تا خوشبخت باشیم (سعید گل محمدی)
همینجا از دوستی که زحمت خرید این کتابو برام کشید تشکر میکنم
زبل خان
زبل سه تا مونده تا آخری
zrnznn
زبل خان
اما در عمل میشه این. 4تا تشکر و یک نظر
زبل همدرد
zrnznn
اراه دقیقا تایپش کردم
عیب نداره...برا خودم جالب بود و مطلبشو باور کن ساعت یک دو عصر بود داشتم میخوندم و بعدش میخواستم بخوام (یه استراحت کوچولو کنم) ولی گفتم مطلبش خوبه و بیام عوض خوابیدن تاپیکش کنم...
اون تاپیک هاییم که از کشکول میزنم هم خودم میزارم.....
.
.
.
این کتاب رو هم یک منفی بزرگ
ژنرال
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→