₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » مقاوم ترین گردن دنیا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » مقاوم ترین گردن دنیا

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مقاوم ترین گردن دنیا

1506 بازدید، 6 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

«لی لیانگ بین» احتمالا محکم ترین و مقاوم ترین گردن دنیا را دارد. گردن وی به قدری محکم است که می تواند تمام وزن خود را روی آن نگه دارد و حتی زمانی که خودش را دار بزند همچنان راه برای تنفس دارد.

این مرد 49 ساله که استاد هنر های رزمی چینی است گفته است که ورزش رزمی را از دوران کودکی آغاز کرده و حالا که یک استاد شده است به دنبال چالش می گردد به همین علت تصمیم گرفت تا گردن خود را دار زدن خودش قوی کند.

تصویر در دسترس نیست

این مرد هر روز خودش را با طنابی که از درخت آویزان کرده است دار میزند و سپس شروع به انجام حرکات رزمی می کند. در این میان تمام وزن بدنش روی گردن متمرکز می شود ولی او کاملا راحت است و حتی تنفس هم می کند.

او برای رسیدن به چنین درجه ای در هنرهای رزمی 10 سال مداوم است که تمرین می کند و به گفته خودش حتی یک روز هم آن را ترک نکرده است. او می گوید برای چالش بعدی زندگی اش تصمیمی نگرفته و همچنان به دنبال قوی تر کردن گردنش است.

تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: jaj، علیرضا، levrone، zrnznn، ماهی، javad1020

• jaj

از همین جا دعوتش می کنم به چالش گرفتن نذری در 28 صفر :4:
    4 سپاس: علیرضا، pAshMak، zrnznn، ماهی

• علیرضا

میتونیم try کنیم at home؟ تصویر در دسترس نیست
    3 سپاس: pAshMak، zrnznn، jaj

• zrnznn

نقل قول: pAshMak

این مرد هر روز خودش را با طنابی که از درخت آویزان کرده است دار میزند و سپس شروع به انجام حرکات رزمی می کند.

واااااااااااا452 ...خیلی دلم میخواد ببینم این چینی ژاپنیا این کار ها رو چجوری انجام میدن؟!

2 سپاس: pAshMak، jaj

• ماهی

نقل قول: jaj
    از همین جا دعوتش می کنم به چالش گرفتن نذری در 28 صفر

:83:
    از این جماعت خوشم نمیاد..ژاپنی ها قابل مقایسه با چینی ها نیستن :3:

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: jaj
    از همین جا دعوتش می کنم به چالش گرفتن نذری در 28 صفر

یعنی اینقدر وضعیت خرابه؟ :7:

نقل قول: zrnznn
    خیلی دلم میخواد ببینم این چینی ژاپنیا این کار ها رو چجوری انجام میدن؟!

اراده قوی....خواستن توانستن هستش

1 سپاس: jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: