خوب تیپ و هیکلشون منو یاد یه صحنه انداخت که باز هم مربوط به همون سفر دوچرخه سواریمه. تو یکی از پارکهای فکر کنم برلین دور دریاچه داشتم با دوچرخ میچرخیدم و دنبال دفتر مربوط به کمپینگ اون منطقه میگشتم یهویی وارد یه محوطه شدم که همه به همین شکل بالا مشغول رفت و آمد و آفتاب گرفتن بودند. دیگه وارد شده بودم و نمی تونستم برگردم ولی خدا میدونه چه جوری از اون منطقه عبور کردم و از طرف دیگه اش خارج شدم. ▧ تصویر در دسترس نیست
زبل خان
عکسهای بیشتر و ویدئوی مربوط فقط برای اعضا قابل نمایش است.
[hide]
نسخه موبایل
زبل در اونجا
jaj
زبل خان
به نظرت هدفشون چیه؟
زبل اه اه اینا چی بود گذاشتی؟!
jaj
zrnznn
Holtek
برداشت دوم : اگه تو ايران اجرا كنن ، هم تعداد جمعيت زياد ميشه هم هرينه هاي مربوط به پوشاك صفر ميشه
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
moradbeig
علیرضا
تیپ و هیکلشون منو یاد یه صحنه انداخت که باز هم مربوط به همون سفر دوچرخه سواریمه. تو یکی از پارکهای فکر کنم برلین دور دریاچه داشتم با دوچرخ میچرخیدم و دنبال دفتر مربوط به کمپینگ اون منطقه میگشتم یهویی وارد یه محوطه شدم که همه به همین شکل بالا مشغول رفت و آمد و آفتاب گرفتن بودند. دیگه وارد شده بودم و نمی تونستم برگردم ولی خدا میدونه چه جوری از اون منطقه عبور کردم و از طرف دیگه اش خارج شدم. ▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
zrnznn
چه اقا علیرضا پیگیر دیدن شده
علیرضا
اصلاً فکرشم نکن ▧ تصویر در دسترس نیست
فقط بعضی کلمه ها توی متن همیشه اول به چشم میخورن مثل همین 11 سپتامبر (به خاطر همون واقعه تاریخیش)
زبل خان
11 دسامبر
الان اصلاح میکنم
برو تخمه بخر با دوستان تماشا کن
زبل بیشتر دقت کن
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→