₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » استیون هاوکینگ: می‌خواهم در فیلم بعدی جیمز باند بازی کنم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » استیون هاوکینگ: می‌خواهم در فیلم بعدی جیمز باند بازی کنم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

استیون هاوکینگ: می‌خواهم در فیلم بعدی جیمز باند بازی کنم

4007 بازدید، 5 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

پروفسور استیون هاوکینگ معتقد است که صندلی چرخدار و صدای کامپیوتری‌شده‌اش برای بازی کردن در فیلم بعدی جیمز باند واقعا مناسب است.

این فیزیکدان بزرگ می‌گوید که صدای کامپیوتری شده‌اش که به واسطه کشش گونه‌هایش به وجود می‌آید، تن صدای خاصی دارد که واقعا برای فیلم 007 عالی به نظر می‌رسد. گفتنی است که 006 کد نام "آلک ترولین"، فرد تبهکار فیلم GoldenEye از مجموعه فیلم‌های جیمز باند است. منظور هاوکینگ این است که وی می‌تواند در شماره بعدی فیلم جیمز باند نقش آدم منفی یا تبهکار را بازی کند.

هاوکینگ همچنین می‌گوید: نقش ایده‌آل من، نقش یک آدم بدجنس و شرور در یکی از فیلم‌های جیمز باند است و فکر می‌کنم که صدای کامپیوتری شده و صندلی چرخدارم واقعا به درد این کار می‌خورند.

البته ناگفته نماند که ایده هاوکینگ برای حضور در فیلم چندان هم بلندپروازانه نیست. زیرا وی تاکنون در کارتون "خانواده سیمپسون‌ها"، فیلم "پیشتازان فضا" و کارتون "فیوچراما" ایفای نقش کرده است. در کارتون‌ها چندین دیالوگ صوتی داشته و در فیلم پیشتازان فضا نیز به عنوان مهمان ظاهر شده است.

البته وی هم‌اکنون نیز سوژه یک فیلم است: "تئوری همه‌چیز"! این فیلم داستان زندگی هاوکینگ در جوانی است و فیلم از زمانی آغاز می‌شود که وی تنها 21 سال دارد و نشانه‌های بیماری عجیب و سختی را در خودش می‌بیند و در نهایت به بیماری دچار می‌شود و با یاری جین، همسرش، جاه‌طلبانه‌ترین کارهای علمی خود را آغاز می‌کند. این دو با همکاری هم غیرممکن‌ها را ممکن و طب و علم را وارد مرزهای جدیدی می‌کنند.

آرزوی هاوکینگ، ارتباط با جهان است

هاوکینگ که هم‌اکنون 72 سال دارد، به تازگی در مصاحبه‌ای با Wired گفت که آرزوی وی ارتباط با جهان است. وی در اینباره گفت: من قادر به صحبت با صدایی دیگر به غیر از صدای اصلی خود هستم. با این حال، دوست ندارم که آن را عوض کنم، زیرا این صدا هم‌اکنون علامت تجاری من به شمار می‌آید.

وی افزود: قبل از اینکه صدایم را کاملا از دست بدهم، صدایم گنگ و نامفهوم بود و فقط کسانی که نزدیک به من بودند، می‌توانستند صحبت‌هایم را متوجه شوند. اما با صدای کامپیوتری‌شده‌ام به یک سخنران محبوب تبدیل شده‌ام.

هاوکینگ همچنین گفت: من از علم ارتباطات لذت می‌برم و برایم خیلی مهم است که مردم علوم پایه را درک کنند.

فیزیکدانی که با فناوری‌ها احاطه شده است

هاوکینگ مبتلا به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک است، وضعیتی که پس از سال‌ها، پیشرفت بیماری در بدنش، او رابه فردی کاملا فلج مبدل کرده است. بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS، بخشی از نخاع و مغز و سیستم عصبی را مورد حمله قرار می‌دهد و به تدریج اعصاب حرکتی بدن را از بین می‌برد و با تضعیف ماهیچه‌ها فلج عمومی ایجاد می‌کند بطوری که به مرور زمان توانایی هرگونه حرکتی از شخص سلب می‌شود. معمولا مبتلایان به این بیماری بی‌درمان مدت زیادی زنده نمی‌مانند و این مدت برای استیون بین دو تا سه سال پیش‌بینی شده بود.

در همین راستا، بسیاری از شرکت‌های فناوری با طراحی و ساخت ابزارهایی برای حرکت، صحبت کردن یا نوشتن متن، به هاوکینگ کمک می‌کنند تا بتواند ارایه فرضیه‌های فیزیکی‌اش را همچنان ادامه دهد. یکی از این شرکت‌ها، شرکت اینتل است که از دهه 90 به هاوکینگ کمک می‌کند تا به واسطه فناوری‌هایی که برایش می‌سازد، کار کردن برایش راحت‌تر باشد.

در واقع، هاوکینگ حتی توانایی تکان دادن دست یا پایش را نیز ندارد و در حال حاضر از طریق حرکت دادن گونه یا چشم‌هایش، صحبت می‌کند، صندلی چرخدارش را حرکت می‌دهد و حتی ایده‌ها و فرضیه‌هایش را تایپ می‌کند.

جالب است بدانید که اینتل حدود دو سال پیش طرحی را برای بهبود توانایی‌های هاوکینگ ارایه کرد که یک دستیار جامع فناوری است. این نوع فناوری شامل دوربین، شتاب‌سنج، میکروفن و دماسنج است که به صحبت کردن هاوکینگ در هر شرایطی کمک می‌کند. با این وسیله هاوکینگ حتی می‌تواند تقویم را چک کند، در اینترنت چرخ بزند و با توجه به اینکه به تازگی در فیس‌بوک نیز عضو شده، از این شبکه اجتماعی استفاده کند.

4 سپاس: jaj، زبل خان، علیرضا، دلشاد

• jaj

اگه قبول کنند اسمش میشه
    اسی 008
    :8:

2 سپاس: زبل خان، zrnznn

• زبل خان

فیلم زبل 008 کی آماده میشه؟ :4:

زبل در نقش یک آدم بدجنس و شرور

2 سپاس: jaj، zrnznn

• zrnznn

jaj,فلیم های جمیز باندو دوس داری؟! :5: