یکی از سایت های رژیم اشغالگر قدس در مطلبی به لباسهای ارتشهای جهان پرداخته است. این سایت تلاش داشته است یکی از لباس های ارتش جمهوری اسلامی ایران را به تمسخر بگیرد.
خوب به هر حال همونطور که ایران، اسرائیل رو دشمن درجه یک خودش میدونه اونها هم انتظاری نیست که ایران رو دوست خودشون بدونن نازک تر از گل بهمون نگن. خیلی طبیعیه هر طور که از دستشون بر بیاد تلاش میکنند تا تبلیغات ضد ایران بکنند. به نظر من اینجور مسائل بهتره تو حوزه سایتها و مسائل خودشون باقی بمونه چون با انعکاس و تکرار محتوای تبلیغات اونها فکر می کنم ما هم به نوعی داریم کمکشون می کنیم.
به نظر من اینجور مسائل بهتره تو حوزه سایتها و مسائل خودشون باقی بمونه چون با انعکاس و تکرار محتوای تبلیغات اونها فکر می کنم ما هم به نوعی داریم کمکشون می کنیم. 286
منم تو سایت های داخلی دیدم و بیشتر بخاطر جنبه اطلاع رسانی و آگاهی، این خبر رو درج کردم ...
♥Rose♥
این سایت تلاش داشته است یکی از لباس های ارتش جمهوری اسلامی ایران را به تمسخر بگیرد.
منبع: اویس و ادیان نیوز
zrnznn
بعدشم اونا برن خودشونو مسخره کنننننننن
دیااکو
منظورش که واضحه. اینا مخصوص جنگ تو کوهستان و برفه. رنگ سفیدم برا استتار تو برفه.
علیرضا
خیلی طبیعیه هر طور که از دستشون بر بیاد تلاش میکنند تا تبلیغات ضد ایران بکنند. به نظر من اینجور مسائل بهتره تو حوزه سایتها و مسائل خودشون باقی بمونه چون با انعکاس و تکرار محتوای تبلیغات اونها فکر می کنم ما هم به نوعی داریم کمکشون می کنیم.
sansan
levrone
دقیقا
چیزی که عوض داره گله نداره.
زبل خان
زبل رنگین کمون
♥Rose♥
منم تو سایت های داخلی دیدم و بیشتر بخاطر جنبه اطلاع رسانی و آگاهی، این خبر رو درج کردم ...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→