₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تمسخر لباس ارتش ایران توسط اسرائیلی ها
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تمسخر لباس ارتش ایران توسط اسرائیلی ها

بدون عکس

تمسخر لباس ارتش ایران توسط اسرائیلی ها

2702 بازدید، 8 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

یکی از سایت های رژیم اشغالگر قدس در مطلبی به لباس‌های ارتش‌های جهان پرداخته است.
    این سایت تلاش داشته است یکی از لباس های ارتش جمهوری اسلامی ایران را به تمسخر بگیرد.

عکس به زبان عبری

مطلب در یکی از سایت های رژیم اشغالگر قدس با زبان فارسی

منبع: اویس و ادیان نیوز

10 سپاس: javad1020، carlos، tiktik، ژنرال، zrnznn، دیااکو، علیرضا، levrone، زبل خان، bita.b

• zrnznn

اول اینکه اره خوب سفید برا اینا یه جوریه..ولی خوب حتما یه هدفی داشتن و یه منظوری پشت انتخاب این رنگ بوده ....

بعدشم اونا برن خودشونو مسخره کنننننننن 390

3 سپاس: دیااکو، علیرضا، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    اول اینکه اره خوب سفید برا اینا یه جوریه..ولی خوب حتما یه هدفی داشتن و یه منظوری پشت انتخاب این رنگ بوده ....

منظورش که واضحه. اینا مخصوص جنگ تو کوهستان و برفه. رنگ سفیدم برا استتار تو برفه.

2 سپاس: علیرضا، ♥Rose♥

• علیرضا

خوب به هر حال همونطور که ایران، اسرائیل رو دشمن درجه یک خودش میدونه اونها هم انتظاری نیست که ایران رو دوست خودشون بدونن نازک تر از گل بهمون نگن.
    خیلی طبیعیه هر طور که از دستشون بر بیاد تلاش میکنند تا تبلیغات ضد ایران بکنند. به نظر من اینجور مسائل بهتره تو حوزه سایتها و مسائل خودشون باقی بمونه چون با انعکاس و تکرار محتوای تبلیغات اونها فکر می کنم ما هم به نوعی داریم کمکشون می کنیم. 286

2 سپاس: levrone، ♥Rose♥

• sansan

لابد برای کوتاه کردن دست انگلهایی به نام صیهونیست و میکروبهای حامیشون لباس سفید پوشیدند
    1 سپاس: ♥Rose♥

• levrone

علیرضا,
    دقیقا
    چیزی که عوض داره گله نداره.

2 سپاس: علیرضا، ♥Rose♥

• زبل خان

اون پرچمهای بنفش و زرد و قرمز و سبز و صورتی چی میگن؟

زبل رنگین کمون

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: علیرضا
    به نظر من اینجور مسائل بهتره تو حوزه سایتها و مسائل خودشون باقی بمونه چون با انعکاس و تکرار محتوای تبلیغات اونها فکر می کنم ما هم به نوعی داریم کمکشون می کنیم. 286

منم تو سایت های داخلی دیدم و بیشتر بخاطر جنبه اطلاع رسانی و آگاهی، این خبر رو درج کردم ...

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: