₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » پای پیاده تا کربلا؟! تو اربعین و شرایط فعلی....
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » پای پیاده تا کربلا؟! تو اربعین و شرایط فعلی....
1 2

بدون عکس

پای پیاده تا کربلا؟! تو اربعین و شرایط فعلی....

1723 بازدید، 21 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

سمت ماها...(حالا دیگر نقاط کشور رو نمیدونم) حدود یک ماهیه که صحبت از رفتن با پای پیاده به سمت کربلا و حضور در مراسم اربعین حسینی هست....371

ما قرار بود بریم ولی وقتی گفتن با پاییاده من یکی منصرف شدم! نمیدونم به این میشه گفت زیارت یا نه؟!

نمیدونم دیگران چجورین! همیشه با خودم میگم آیا کار های من و رفتار من زشت نیست؟! اینکه رفاه و اسایشم برام مهمه و بعد در کنارش زیارت باعث نمیشه خدا از من دلگیر بشه!

کاروان هایی هست که همون زیارت کربلا که حالت عادی 800 یا 900 تومن پولش میشه و الان برا مراسم اربعین میبرن با 150 تومن که اینم میگن فقط واسه روادیده...اول قرار بود پیاده برن و بعد انگار میگن نه، از سر مرز اتوبوس گذاشتن که ببرننن زائرا رو.....

اربعین خیلی شلوغه....کلی از اطرافیای ما رفتن و میگن چه میدونم نیت کردن با پای پیاده برن...

نمیدونم خبر دارید یا نه؟! برا ما کربلا خیلی نزدیک تر از مشهده از نظر مسافت میگم (برا مشهد با قطار که بریم حدود 24 یا 25 ساعت اگر تاخیری نداشته باشه تو راهیم ولی برا کربلا با اتوبوس حدود 12 ساعت یا کمتر.... )

حالا داشتم تو نت میچرخیدم این خبرو دیدمممم:

صدور ویزا برای زائران ایرانی اربعین رکورد زد

با این محتوا:
    نمایش یا پنهان متن
    رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تا امروز حدود ۴۰۰ هزار روادید از کنسول گری های عراق در کشور برای زائران اربعین صادر شده است و به نظر می رسد تا چند روز آینده حدود ۵۰۰ هزار روادید از کنسول گری ها گرفته شود.

سعید اوحدی افزود: آمار بیانگر حضور جمعیت بسیار زیادی در مرزهاست به طوری که اکنون در مرز شلمچه حدود 50 هزار نفر از زائران مشتاق منتظر عبور از مرز هستند.

رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: با تمهیداتی که در ستاد دائمی اربعین پیش بینی شده در هریک از مرزهای شلمچه،چزابه و مهران امکانات اسکان مناسب برای 30 هزار نفر پیش بینی شده است.

اوحدی گفت: امسال همه زائران اربعین از پوشش رایگان بیمه و خدمات درمانی رایگان جمعیت هلال احمر برخوردار هستند.

وی افزود: امسال با تلاش نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در مرزهای شلمچه و چزابه عوارض خروجی از زائران دریافت نمی شود و در مرز مهران نیز خروجی شهرداری از امروز حذف شد و امیدواریم تمهیداتی برای حذف عوارض خروجی زائر در این مرز نیز اندیشیده شود.

اوحدی : مشکل تدارکاتی نداریم

اوحدی گفت: تا به این لحظه هیچ گونه مشکل تدارکاتی نداریم و تاسیسات و امکانات رفاهی برای زائران تامین شده است.

وی افزود: سازمان حج و زیارت با هماهنگی قرارگاه مرکزی راهیان نور، اتوبوس هایی را در نظر گرفته است تا در صورت تراکم جمعیت در مرزها بخشی از جمعیت را به اردوگاه های در نظر گرفته شده انتقال و اسکان دهد و جمعیت متناسب با توان عراقی ها از مرز عبور کنند.

رییس سازمان حج و زیارت گفت: برای برگشت زائران نیز حدود هزار دستگاه اتوبوس پیش بینی شده است تا وقتی زائران وارد مرزهای کشور می شوند با کمترین معطلی به شهرهای خود بازگردند.

اوحدی : روادید یک دلاری صادر می شود

اوحدی با تکذیب این خبر که روادید یک دلاری مختص افرادی است که در شهرهای مرزی زندگی می کنند،گفت: روادید یک دلاری برای همه مشتاقان زیارت حضرت اباعبدالله (ع) صادر می شود اما به علت تراکم جمعیت این روادید با معطلی پنج ساعته از طرف عراقی صادر می شود.

وی گفت: پیش بینی می شود امسال حدود 800 هزار نفر از زائران ایرانی به مراسم اربعین مشرف شوند.

اوحدی افزود: توصیه ما به افرادی که تاکنون برای گرفتن روادید اقدام نکرده اند این است که روادید خود را در کنسول گری های عراق در ایران بگیرند.

وی گفت: مردم حتما کفش راحت، پتو و لباس کافی به همراه داشته باشند ضمن آن که چادرهای هلال احمر هر پنج کیلومتر برپاشده و دارو به اندازه کافی فراهم شده است اما اگر زائران داروی خاصی مصرف می کنند به همراه خود ببرند.

دارم فکر میکنم اگر من میرفتم امکان زیارت برام میبود؟!

اگر حدود یک ماه دیگه برم آیا به همین اندازه زیارتم قبوله؟؟؟
    اینطوری بد نیست که من برای راحتی خودم سفر پر هزینه رو با یه سفر رایگان عوض نکردم! اونم واسه خاطر پیاده روی یا اینکه تو شلوغی اربعین چه میشه تو کربلا؟!

800 هزار نفر از ایران!
    بجز خود عراقیا...بجز زائرای کشور های دیگه!

نظر شما چیه؟ شما بودید میرفتید؟!

7 سپاس: jaj، زبل خان، علیرضا، pAshMak، تنها، ♥Rose♥، arash52

• jaj

من که نظری ندارم:1:
    1 سپاس: zrnznn

• زبل خان

می‌ترسم از آن کــه بانگ آید روزی
    کای بیخبران راه نه آنست و نه این

زبل نه آنست نه این

2 سپاس: jaj، zrnznn

• jaj

نقل قول: زبل خان
    می‌ترسم از آن کــه بانگ آید روزی
    کای بیخبران راه نه آنست و نه این

زبل نه آنست نه این

ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی.
    این ره که تو می روی به ترکستان است

جاج و زبل برنده تایپک به قهقرای مشاعره

2 سپاس: zrnznn، زبل خان

• zrnznn

الان آقای محسن صائب رو کم دارید ما بینتون...... 799
    1 سپاس: jaj

• jaj

صائب مشهدی نداشتیم ولی صائب تبریزی میگه

آب خضر و می شبانه یکی است /مستی و عمر جاودانه یکی است
    بر دل ماست چشم، خوبان را /صد کماندار را نشانه یکی است
    پیش آن چشمهای خواب آلود /ناله‌ی عاشق و فسانه یکی است
    پله‌ی دین و کفر چون میزان /دو نماید، ولی زبانه یکی است
    گر هزارست بلبل این باغ /همه را نغمه و ترانه یکی است
    خنده در چشم آب گرداند /ماتم و سور این زمانه یکی است
    پیش مرغ شکسته‌پر صائب /قفس و باغ و آشیانه یکی است

• arash52

قرار بود برم ولی قسمت نشد . البته هنوز هم معلوم نیست شاید جور شد و رفتم 371

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    800 هزار نفر از ایران!

توی عید همین مشهدخودمون خیلی بیشترازین تعداد زائرداره

• تنها

نظر شما چیه؟ شما بودید میرفتید؟!

نجمه ای زیارت کربلا تو اربعین خیلی ثواب داره برا همینه که مردم انقدر دوست دارن برن...حتی روایت هست که اگر پول ندارید قرض بگیرید و برید...من خودم روز عرفه کربلا بودم...خیلی شلوغه خیلی ولی یه حال و هوای دیگه داره و میشه هم زیارت کرد...الان هم خیلی دوست داشتم برم ولی تنها نمیشه...الانم دعا میکنم کار برادرم درست شه و بتونه بره :48:
    اگر جای شما بودم حتمی میرفتم :1:

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: pAshMak
    توی عید همین مشهدخودمون خیلی بیشترازین تعداد زائرداره

آخه مشهدو امکاناتشو نمیشه با کربلا مقایسه کرد :2: کربلا مثل زمان های قدیم ایرانه هنو....

نقل قول: تنها

نجمه ای زیارت کربلا تو اربعین خیلی ثواب داره

:2:
    امروز تی وی مرز شلمچه رو نشون میداد و میگفت دیگه مردم نیان این سمت....

داخل ساختمون مردم از بس تجمع کرده بودن مثل موج مکزیکی می رفتن و میآومدن....
    تازه تنها شانسی که اوردن اینه که هوا گرم نیست....وگرنه تحمل همچین شرایطی امکان پذیر نبودهههههههههههههه
    نقل قول: تنها
    ن خودم روز عرفه کربلا بودم

جدی؟.....خوش به سعادت....

انشال کار داداشتم جور بشه.....

میریم ... ولی اگر شد عید.... تو این جمعیت و شلوغی نه....

میگن اونجا هم بهترین موقعه اش همون عیده، از نظر آب و هوایی و .....

2 سپاس: تنها، ♥Rose♥

• ♥Rose♥

زیارت امام حسین خیلی سفارش شده بخصوص تو اربعین، همچنین روایاتی هم از پیاده رفتن داریم ...
    چند روز پیش شنیدم که خانم هارو اجازه نمیدن بخاطر داعش

• zrnznn

همین الان باز تو اخبار مردمو نشون میداد... تو مرز ایلام

خانواده ها رو که با بچه کوچیک (نوزاد) میگفتن از دیشب منتظرن و ....
    آخه اینطوری صحیحه؟؟؟؟ آخه برای چی !!!:22:

میدونی چه دنگ فنگی داره یه دستشوییی رفتن؟!......

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

همین الان باز تو اخبار مردمو نشون میداد... تو مرز ایلام

خانواده ها رو که با بچه کوچیک (نوزاد) میگفتن از دیشب منتظرن و ....
    آخه اینطوری صحیحه؟؟؟؟ آخه برای چی !!!:22:

والا الان که وضعیت خطرناکه ، مردم باید عقلشون برسه، اینطوری امام حسین هم راضی نیستن
    ثواب نداره که هیچ، گناهم داره

• hosein

ممنونم از عکس زیباتون من ده روز پیش کربلا بودم به خدا هیجا کربلا نمیشه من خیلی جاها خارج از کشور رفتم ولی به خدا هیچ جا کربلا نمیشه بر ام

• zrnznn

hosein,
    زیارتتون قبول.... :24: همه همینو میگن....
    دوست دارم برم :5:

خیلی از دوست و آشناهمون دیروز صبح رفتن.....دیشبم یکی دیگه از دوستام رفت

• chenzo

من نظر خودمو میگم....من شخصا عاشق پیاده رویم.. حالا اگه مسافرتم باشه دیگه هیچی.. من امام حسینو دوست دارم اما فکر نمی کنم برا اثبات دوست داشتنم مجبور باشم این همه راهو برم که مثلا ثوابی برده باشم یا نمی دونم زیارتی کرده باشم.. ترجیح میدم اگه ی روزیم دلم هوس کرد سوار هواپیما بشم خیلی شیک تو فرودگاه پیاده بشم برم هتل بعدم برم زیارت وسیاحت .. دوست ندارم راجب مردم مملکتم بقیه فکر کنن ی مشت کولی ایم که ریختن کشورشون و بهم بریزن.. اگه صحنه های تلوزیونو دیده باشید دقیقا همین حس و به آدم میده بعدم جایی که اینقد با شان ومنزلت آدم بد برخورد میشه ثواب که نداره هیچ بنظرم گناهم داره... ببخشید هرکسی باید عقیده خودشو بگه.. شاید این گفتمان پر از تردید منم باعث بشه ی جوری افکار بقیه بهم بریزه ولی بنظرم حتی اگه کار آدم اشتباه باشه وقتی پشتش یقین باشه بهتره از ی کار خوب بدون تفکر

من سال بسال حرف نمی زنم هااااا

• levrone

از نظر منم لازم نیست تو این شلوغی با پای پیاده تا حرم طی طریق کنی. به قول دوستمون میشه وقتی خلوت تر شد خیلی شیک و مجلسی با هواپیما بری و برگردی. با اینکه من به اینکار(پیاده روی) اعتقادی ندارم ولی واسه کسایی که این کارو انجام میدن احترام قائلم. هر کسی یه عشقی داره و باهاش حال میکنه. یکی با پیاده روی به سمت حرم امام حسین یکی هم با یه کار دیگه.

• zrnznn

نقل قول: levrone
    هر کسی یه عشقی داره و باهاش حال میکنه. یکی با پیاده روی به سمت حرم امام حسین یکی هم با یه کار دیگه.

:5: مرسی...موافقم

نقل قول: chenzo
    من سال بسال حرف نمی زنم هااااا

من چقدر خوشحالم که شما نظرتون رو تو تاپک من دادید.....

مرسی دوستان.... اینم متذکر بشم که از سمت ما هواپیما برا کربلا نیست ...اگر بخوایم باید بیاییم تهران و از اونجا با هواپیما بریم...از این جا فقط با ماشین میشه رفت که اونم زیاد مسافتی نیست...قسمت بشه دوست دارم برم.....

1 سپاس: ♥Rose♥

• arash52

معاویة بن وهب از امام صادق علیه السلام نقل کرده است که آن حضرت فرمود: اى معاویه ! زیارت قبر حسین علیه السلام را به جهت خوف و ترس ، رها نکن . در روایت دیگرى محمد بن مسلم از امام باقر علیه السلام نقل کرده است که آن حضرت از من سؤ ال کرد: آیا قبر حسین علیه السلام را زیارت کردى ؟ گفتم : بله ، اما با ترس و خوف . حضرت فرمود: ثواب این کار به اندازه ترس و خوف است . هر کس با ترس به زیارت قبر حسین علیه السلام بیاید، خداوند او را از ترس و وحشت ، در روزى که مردم براى پس دادن حساب به خداوند جهانیان برمى خیزند، در امان نگه مى دارد و در حالى که آمرزیده شده باز مى گردد و پیامبر صلى الله علیه و آله به دیدارش مى آید و برایش دعا مى کند و با نعمتى از خدا و فضلى باز مى گردد که هیچ بدى ، به آنها خدشه وارد نمى کند.

على بن میمون صائغ، از حضرت امام صادق علیه السّلام نقل کرده که آن حضرت فرمودند:

اى على! قبر حسین علیه السّلام را زیارت کن و ترک مکن.

عرض کردم: ثواب کسى که آن حضرت را زیارت کند چیست؟

حضرت فرمودند:

کسى که پیاده زیارت کند آن حضرت را، خداوند به هر قدمى که برمى‏ دارد،

یک حسنه برایش نوشته، و یک گناه از او محو مى ‏فرماید، و یک درجه مرتبه‏اش را بالا مى ‏برد.

و وقتى به زیارت رفت، حق تعالى دو فرشته را موکّل او مى‏ فرماید

که آنچه خیر از دهان او خارج می شود را نوشته و آنچه شر و بد مى‏ باشد را ننویسند.

و وقتى برگشت با او وداع کرده و به وى مى‏ گویند:

اى ولىّ خدا! گناهانت آمرزیده شد.

و تو از افراد حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهل بیت رسولش مى ‏باشی،

به خدا قسم! هرگر تو آتش را به چشم نخواهی دید و آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد نمود.

متن روایت:

عَنْ عَلِیِّ بْنِ مَیْمُونٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع، قَالَ: یَا عَلِیُّ! زُرِ الْحُسَیْنَ وَ لَا تَدَعْهُ.

قَالَ: قُلْتُ مَا لِمَنْ أَتَاهُ مِنَ الثَّوَابِ؟

قَالَ: مَنْ أَتَاهُ مَاشِیاً کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَةٍ حَسَنَةً وَ مَحَى عَنْهُ سَیِّئَةً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً

فَإِذَا أَتَاهُ، وَکَّلَ اللَّهُ بِهِ مَلَکَیْنِ یَکْتُبَانِ مَا خَرَجَ مِنْ فِیهِ مِنْ خَیْرٍ وَ لَا یَکْتُبَانِ مَا یَخْرُجُ مِنْ فِیهِ مِنْ شَرٍّ وَ لَا غَیْرَ ذَلِکَ.

فَإِذَا انْصَرَفَ وَدَّعُوهُ وَ قَالُوا: یَا وَلِیَّ اللَّهِ مَغْفُوراً لَکَ أَنْتَ مِنْ حِزْبِ اللَّهِ وَ حِزْبِ رَسُولِهِ وَ حِزْبِ أَهْلِ بَیْتِ رَسُولِه، وَ اللَّهِ لَا تَرَى النَّارَ بِعَیْنِکَ أَبَداً وَ لَا تَرَاکَ وَ لَا تَطْعَمُکَ أَبَداً.

(کامل الزیارات ص134)

3 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، Holtek

• Holtek

سلام
    شايد توي اين برهه از زمان كه همه جا دارن شيعه ها رو سركوب و قتل عام مي كنن همچين حركت هايي خيلي هم خوب باشه .
    تكنولو‍ژي همه رو تنبل كرده ، اون قديما شما يادتون نمياد ماشين نبود ما با قاطر و پاي پياده ميرفتيم خراسان :10: .....
    نمایش یا پنهان متن... الان تا بقال سركوچه هم با ماشين ميرم :4:

2 سپاس: zrnznn، arash52
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: