ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد و برای دوره بعد مجدداً تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمناً به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملاً اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت
بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!
دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!
دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هجدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور نوزدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیستم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و یکم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و دوم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و سوم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و چهارم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و پنجم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و ششم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و هفتم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و هشتم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و نهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
آرشیو غذا بیار! بوفی ببر!
zrnznn
امیدوارم که این آموزش ها براتون مفید بوده باشه و مورد استفاده اتون قرار گرفته باشه
هفته پیش یه کیک تزیین کردم که عکسا و مراحل کار رو براتون میزارم، هر چند اونطوری که دلم میخواست نشد
من کیک تولد درست کردم، حال شما هر کیکی که دلتون میخواد میتونید درست کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
روی لایه اول کیک رو اول یکم آب آنانس ریختم و بعد مقدار کمی خامه اضافه کردم (خوبیه کیک های خونگی اینه که اندازه خامه دیگه دست خودته و نمیخواد زیاد خامه بزنی) و بعد با موز و آناناس و گرو وسطشو پر کردم و بعد لایه بعدی رو که میخواستم روش بزارم باز یکم آبمیوه و خامه زدم و گذاشتم روی لایه میوه ها....
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد سر تا سر کل کیک رو خامه زدم و صافش کردم...
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد با کرم گاناش (که قبلا طرز تهیه اش رو گفته بودم همینجا) کامل روشو پوشوندم و گذاشتم تو یخچال تا کمی خنک شده...
▧ تصویر در دسترس نیست
بعدشم کلی کار دیگه کردم:
مثلا با خمیر مارسی پان کلی قلب کوچولو درست کردم و گذاشتم دورش....
دورشو پر کردم پودر نارگیل....
وسطش خواستم میوه بزارم که پشیمون شدم و آجیل گذاشتم (ولی کاش میوه میزاشتم...اینطوری خوشگلتر میشد)
و بعد آخر سر دیدم نه انگار وسطش خالیه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
خیلی زیبا شده
مهندسی رو ول کن بزن در کار قنادییییییی
تنها
عالی شده نجمه ای
من یه سوال از ماهی جون داشتم...چند روز پیش از رو دستور پختی که برای مرغ پفکی گفته بود غذا درست کردم ولی مرغ ها مثل عکسی که ماهی جون گذاشته بود پفکی نشد.چرا؟؟
zrnznn
خوب چون اون مخمرو که ماهی جون گذاشته تو نداشتی
تنها
کدوم مخمر؟؟من همه موادی که ماهی جون گفته بود استفاده کردم
♥Rose♥
از دلستر هم میتونی استفاده کنی
واااااااااای چه کیکییییییییییییی
نمایش یا پنهان متن
این خونه که اومدیم، گاز رومیزی داره، نمیتونم دیگه از فر استفاده کنمzrnznn
این خدمتون باشه تا بیام توضیحات تکمیلی رو بدمممممممم
zrnznn
این کیک موکاس..که قبلا روش تهیه اش رو گفتم (برای روز پدر)
اول کیک رو تو یه قالب مستطیل گذاشتم وقتی پخته شد از عرض دو نصف کردم و یکم با اب میوه خیسش کردم و خامه مالی کردم وسطو و گردو شکلات چیپسی گذاشتم و بعد اون یکی نصف رو هم گذاشتم روشو دورشو خامه زدم و بعد باز با سس شکلات پوشوندم کلشو میوه رو گذاشتم روشو ...اون سفید ها هم رنده شکلات سفیده (نه پودر نارگیل
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
عااااااااالیه نجمه ای
zrnznn
داخلشم خیلی خوشمزه شده بود........
طبق تجربه ای که دارم میگم: خیلی وقت همه میخوایم چیزی تا تازه و اولشو بخوریشم...ولی این جور کیک های تزیین شده، ثابت شده که باید حتمی یه یه روز بمونننن......تا خامه و ما بقی مواد مزه همدیگه رو بهم بگیرن.......
حتما اگر یه روز خواستید کیک تزیین شده استفاده کنید از یه روز قبل درستش کنییییددد...مزه اش محشر میشهههههههههههههه
garfild
zrnznn
گریه نکن...ایشال زنت برات درست میکنه.........من اون روزو نزدیک میبینممممممممممم
♥Rose♥
منم میخوام گریه کنم فر نداریمممممممممم
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
والا این دوره رو گذاشتم با یک هفته تاخیر ببندم شاید دوستانی که میخوان ولی فرصتی نمیکنن بتونن شرکت کنن ولی......با اجازه اتون ستاره این دوره هم کسی نبود جز
که 60 امتیاز هم بابت دوتا تزیین کیک (30 امتیاز بابت هر کدوم) به من تعلق میگیره
تشکر از کسایی که اومدن و نظر دادن و بازدید کردن
lion1360
کریسمَس یا نوئل جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامیداشت زادروز مسیح برگزار میشود. بسیاری از اعضای کلیسای کاتولیک روم و پیروان آیین پروتستان، کریسمس را در روز ۲۵ دسامبر جشن گرفته و بسیاری آنرا در شامگاه ۲۴ دسامبر نیز برگزار میکنند. اعضای بیشتر کلیساهای ارتودوکس در سراسر دنیا نیز روز بیست و پنجم دسامبر را به عنوان میلاد مسیح جشن میگیرند.
برخی از مسیحیان ارتودوکس در روسیه، اوکراین، سرزمین مقدس (ناحیه تاریخی فلسطین) و دیگر مکانها، به سبب پیروی از گاهشماری یولیانی، جشن کریسمس را در روز ۷ ژانویه برپا میدارند. اعضای کلیسای ارامنه طبق سنت منحصر به فردی، روز میلاد و همچنین روز غسل تعمید مسیح را همزمان در روز ششم ژانویه جشن میگیرند.
همانند نوروز ما، این شب غذا و شیرینی های مخصوص خود را دارد که در کشورهای مختلف دنیا با هم فرق دارند. ما در این مطلب دو قسمتی، شیرینی های رایج در شب های کریسمس در برخی کشورهای دنیا را انتخاب کرده ایم.
سوئد: ویفرهای زنجبیلی
این شیرینی بیشتر به بیسکوئیت شبیه است. این شیرینی کلاسیک سوئدی بسیار پرادویه، نرم و باریک است. در طول تعطیلات سال نو از این شیرینی برای تزئین درخت کریسمس نیز استفاده می شود و آن را در شکل های مختلف همچون قلب یا حیوانات درست می کنند. البته این شیرینی مراسمی هم دارد و آن اینکه باید آن را کف دست خود بگذارید، آرزو کنید و سپس به وسط کوکی ضربه بزنید. اگر کوکی به سه تکه تقسیم شد یعنی شما به آرزوی خود خواهید رسید.
تعداد: 60 عدد
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
1 3/4 پیمانه آرد کامل
یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری جوششیرین
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری پودر میخک
6 قاشق غذاخوری کره آب شده
3/4 پیمانه شکر قهوه ای
1/3 پیمانه شربت
یک عدد تخممرغ بزرگ
یک قاشق چایخوری وانیل
شکر
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط آرد، پودر زنجبیل، پودر دارچین، بیکینگ پودر، جوششیرین، نمک و پودر میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. شکر و کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند. شربت قند، زرده تخم مرغ و وانیل را به آنها اضافه کنید. سپس به تدریج مواد خشک را به آنها اضافه کنید و با سرعت پایین همزن برقی، هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنند. با کاردک مواد را هم بزنید تا کاملا خمیری شکل شوند.
3. خمیر را با وردنه تا حد امکان نازک کنید و سپس روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. . فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید. خمیر را از یخچال خارج کنید و با قالب گرد آنها را برش دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.
5. شیرینی ها را 11 تا 12 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. آنها را از فر خارج کنید. روی آنها شکر بریزید و سرو کنید.
اسکاتلند: نان کره ای نمکی
نان کره ای یا به زبان انگلیسی محاوره ای «شورتیز»، در جزایر بریتانیا همیشه در مراسم خاصی همچون کریسمس تهیه و سرو می شود. کلید تهیه این کلوچه های ترد و خوشمزه کره ای این است که خمیر را به خوبی ورز دهید و دست و ظرفی که با آن خمیر را درست می کنید، باید سرد باشد.
تعداد: 8 عدد
زمان پخت و پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
1 1/4 پیمانه آرد کامل
یک قاشق چایخوری نمک
¼ پیمانه شکر
یک قالب کره آب شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. با استفاده از انگشتان خود شکر را اضافه کنید تا مایه حالت ماسه ای به خود بگیرد. سپس آن را به قدری ورز دهید که خمیر یکدستی حاصل شود.
2. خمیر را روی سینی فر پهن کنید و از کناره ها کمی خالی بگذارید. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. روی آن شکر بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کیک کاملا طلایی شود.
3. هنگامی که نان کره ای هنوز گرم است آن را با چاقوی تیزی برش دهید و همان طور گرم سرو کنید.
آلمان: Pfeffernusse
Pfeffernusse در لغت به معنای «آجیل فلفلی» است. افسانه هایی در مورد این شیرینی وجود دارند که می گویند، سنت نیکولاس این نان های زنجبیلی را با فلفل سیاه تهیه می کرده و روی آنها پودر قند می پاشیده و در پنجم دسامبر آنها را در چکمه های کودکان قرار می داده است. به همین دلیل، این نان ها به شیرینی رایج و محبوب شب های عید آلمانی ها تبدیل شد.
زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم
دو پیمانه شکر
4 تخممرغ درشت
3.5 پیمانه آرد کامل
دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری ادویه
یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
یک قاشق چایخوری آب لیموترش
نصف قاشق چایخوری پودر میخک
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، شکر و تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کمکم اضافه کنید. سپس پوست پرتقال، دارچین، ادویه، بیکینگ پودر، آبلیمو و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2. به دست های خود آرد بزنید و خمیر را به 4 توپ تقسیم کنید. توپ ها را ضافه کنید و آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.
3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
4. روی سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و آنها رابه شکل مربع برش دهید. آنها را با فاصله 2 سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
زولبیا
زولبیا را همه ما ایرانی ها می شناسیم. این شیرینی نه تنها در ایران که در مصر و دیگر کشورهای خاورمیانه رواج دارد. این خمیرهای پفکی سرخ شده در روغن، در شربت قند خیس می خوردند تا شیرین شوند. در مصر به شربت رنگ غذای قرمز یا زرد نیز اضافه می کنند و روی آن دارچین یا شکر می پاشند.
تعداد: 6 نفر
مواد لازم
شربت:
5 پیمانه شکر
2 ¼ پیمانه آب
نصف آب یک عدد لیموترش
یک قاشق غذاخوری گلاب
خمیر:
4 پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف آب یک عدد لیموترش
2 2/3 پیمانه آب گرم
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
1. برای تهیه شربت، در یک قابلمه کوچک شکر، آب و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیمجوش و غلیظ شود. حدود 10 دقیقه کافی است. گلاب را اضافه کنید و چند ثانیه روی حرارت هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
2. برای تهیه مایه زولبیا، در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و خمیرمایه را با یکدیگر مخلوط کنید. به آرامی آب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست شود و به حالت چسبندگی برسد. در این مرحله، روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت و نیم در جای گرم بماند تا خمیر ور بیاید.
3. خمیر را یک بار هم بزنید و دوباره روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا ور بیایید.
4. داخل قابلمه را تا نصفه از روغن پر کنید. روغن که داغ شد، دو قاشق غذاخوری از ماه را درون آن بیندازید تا پف کند و طلایی شود. سریع آنها را از روغن بکشید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
5. می توانید مایه را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و سپ داخل روغن داخل به شکل دلخواه بریزید. زولبیاها را چند ثانیه در شربت بخیسانید و کنار بگذارید.
اوکراین و چیپس عسلی
شیرینی مخصوص اوکراین شیرینی های ترد و باریک عسلی است که در شکل های دایره، ستاره یا هلال ماه تهیه می شوند. آنهایی که سنتی تر هستند، این شیرینی را از شاخه های پایین درخت کریسمس آویزان می کنند.
تعداد: 28 عدد
مواد لازم
2 قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1.5 قاشق غذاخوری عسل
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
کمی نمک
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید، شکر و عسل را ضافه کنید و هم بزنید تا آنها نیز آب شوند. سپس آنها را داخل کاسه بریزید. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
3. با سرعت زیاد، نصف قاشق چایخوری از مایه به دست آمده را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بریزید و حداقل 8 سانتیمتر از هم فاصله داشته باشند. آنها را تا زمانی در فر حرارت دهید که طلایی شوند. حدود 6 دقیقه کافی است. سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به آرامی شیرینی ها را از کاغذ جدا کنید.
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
lion1360
همشونه فاطمه خانم
نیتم استفاده بچه ها از مطالب بود،همین
♥Rose♥
خب تو همین بخش آشپزی تاپیک جدید بزار نه اینکه تو تاپیک فستیوال
نجمه ندیده وگرنه کله تو میکنه
lion1360
نه نجمه خانم دخمل خوبیه به من کاری نداره،دلت وسوزه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→