ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شمـــارش معکوس برای مـــــــــــــــرگ
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
آیا میخواهید بدانید چند روز دیگر زنده هستید؟ سازندگان ساعت مرگ به نام Tikker مدعی هستند این ساعت میتواند بر مبنای شیوه زندگی افراد، طول عمر آنها را برآورد کرده و حتی با اعلام زمان مرگ آنها شمارش معکوس خود را شروع کند!
به گزارش ریپلی، این ساعت از دارنده خود سوالاتی راجع به سوابق پزشکی، سن و شیوه زندگی وی پرسیده و با تحلیل این اطلاعات، زمان مرگ صاحب ساعت را برآورد میکند. سپس یک شمارش معکوس که نشان دهنده سال، روز، ساعت، دقیقه و ثانیه باقیمانده عمر فرد است، آغاز میشود. سازندگان این ساعت معتقدند این ساعت به افراد کمک میکند تا قدر زمان باقیمانده عمر خود را بدانند.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
بهمون یادآوری می کنه خیلی وقت نداریم برای زندگی خوب
باید قدر لحظاتو بدونیم
دیگران رو یه وقت نرنجونیممممممممممم
pAshMak
ولی دلهره زیادی بهآدم میده هرلحظه دیدنش وافت شماره هاش
▧ تصویر در دسترس نیست
پرهام
علیرضا
به قول گوگوش:
آغاز یک سفربودوقتی نفس کشیدیم.
باهرنفس هزار بار به سوی مرگ دویدیم
به به
علیرضا
دانلود: گوگوش - تقدیر
pAshMak
واااااااااااااااااای عااااااااااااالی بوددددددد علیرضا جان...ممنووووووووونم از حسن سلیقه ات
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
من این آهنگو خیلی دوست دارم و هر بهونه ای پیدا کنم پیداش می کنم و گوش میدم. جزء اون ده، بیست تا آهنگیه که هیچ وقت سیر نمیشه آدم از تکرارش... همیشه سبززززززززززز
pAshMak
آخخخخخ منم ازین آهنگهای گلچین دارم.
راستی دستتون دردنکنه واسه این لیست تاپیکهای کاربرکه این پایین میاد
ایده فوق العااااااااااده ای هستش
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
pAshMak
یعنی درحقیقت دق مـــــــــــــــــــرگ میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
آره همون
يكي از رازهاي اميد به زندگي در ندونستن زمان مرگه و درستش هم اينه كه هر روز كه صبح پا ميشيم درنظر بگيريم كه امروز آخرين روز عمرمونه
pAshMak
دقیقااااااااا همینطوره...چون بادونستن زمان مرگ دست ازهمه چیز میکشیم
وناخواسته منتظر رسیدنش میشیم
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→