₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » پدري که براي نجات فرزندش "کيسه بوکس" شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » پدري که براي نجات فرزندش "کيسه بوکس" شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پدري که براي نجات فرزندش "کيسه بوکس" شد

1375 بازدید، 3 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

لطف و مهرباني که پدر و مادر به فرزند خود مي کنند را نمي توان با چيزي در اين دنيا تعويض کرد. آن ها حاضرند هرکاري براي زندگي فرزند خود بکنند و گاهي حتي از جان خود نيز مي گذرند.

تصویر در دسترس نیست

چندي پيش در خيابان هاي پکن مردي ديده شد که به طور عجيبي در حال جمع کردن پول بود. او يک لباس سفيد به تن داشت که روي آن نوشته شده بود:"کيسه بوکس انساني، 10 يوآن براي هر مشت" و در مقابل او جعبه اي بود که مردم پول ها را درون آن مي ريختند.

تصویر در دسترس نیست

ابتدا به نظر مي رسيد که اين مرد در حال گدايي به سبکي جديد است اما در اصل او پدري مهربان است که مشغول جمع کردن پول براي عمل فرزندش است. فرزند او بيماري خاصي دارد و هم اکنون نيز در بيمارستان منتظر رسيدن پول جراحي است.

تصویر در دسترس نیست

او در مقابل جعبه پول ها آزمايشات فرزندش را نيز گذاشته است که نشان از واقعيت حرف وي دارد. او به سختي توانسته است يک نوبت عمل بگيرد ولي براي انجام شدن آن بايد 700 هزار يوآن پول به حساب بيمارستان واريز کند.

تصویر در دسترس نیست

"ژايا جان" به خبرنگاران گفت : « ابتدا قصد داشتم به مردم التماس کنم اما اين کار گدايان است و من قصد گدايي نداشتم به همين دليل اين راه را انتخاب کردم تا مردم اگر دوست دارند در مقابل مشتي به بدن من کمکي کنند تا فرزندم زودتر خوب شود.»

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: zrnznn، علیرضا، garfild، mojde، javad1020

• zrnznn

آخی .... خدایا .... 463
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

zrnznn,
    همش توی این فکرم که واقعا کسی پیدامیشه که مشت بزنه بعدپول بده؟ :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: