₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » جدید ترین خبر از رابطه آنجلینا جولی و برد پیت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » جدید ترین خبر از رابطه آنجلینا جولی و برد پیت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جدید ترین خبر از رابطه آنجلینا جولی و برد پیت

3424 بازدید، 4 پست، نویسنده: jaj

• jaj

همسر آنجلینا جولی: زن بازتابی از رفتار مردش است
    تصویر در دسترس نیست

برد پیت در مورد همسرش آنجلینا جولی می گوید: همسر من مریض شد. او همواره به دلیل مشکلات در محل کار، زندگی شخصی، شکست در محل کار، زندگی شخصی، شکست در زندگی و فرزندان عصبی بود. او بسیار لاغر شده بود و به طور مداوم و بی اختیار گریه می کرد. او یک زن خوشحال نبود.
    او از سردرد، درد قلب و ناراحتی اعصاب زجر می کشید.

رابطه ما در آستانه یک شکست و جدایی بود. او داشت زیباییش را از دست می داد، او دیگر از خود مراقبت نمی کرد، دیگر حاضر به بازی کردن در هیچ فیلمی نبود و من امیدم را از دست داده بودم و فکر می کردم که ما بزودی طلاق خواهیم گرفت... .

اما من شروع به آکنده کردن او با گل و بوسه و عشق و محبت کردم. من او را در مقابل دوستان مشترکمان ستایش می کردم، شما باور نمی کنید، اما او روز به روز شکوفا می شد و حالش بهتر شد و بهبود یافت.

پس از آن متوجه یک مطلب شدم: زن بازتابی از رفتار مردش است.

5 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، garfild، bita.b، علیرضا

• pAshMak

نقل قول: jaj
    زن بازتابی از رفتار مردش است.

ای کاش آقایون حقیقتا درک میکردن این جمله رو :21:

1 سپاس: jaj

• بچه مثبت

این مطلب اگر اشتباه نکنم یکسال پیش در سایت تاپیک شده بود
    همون موقع گفتم که جعلیه :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم