ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مرتضی پاشایی: صدای فالش، موسیقی مسخره، شعر مسخرهتر
بچه مثبت
اظهارات جنجالی دکتر اباذری را گوش دهید:
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: Dr.Abazari - Pashaei
اباذری برای بیان نظرات خود روشی جدلی و تحریک کننده برگزید. او در مورد پاشایی گفت : " این آقا، از مبتذلترین افرادی بود که این موسیقی پاپ را میخواند.... مبتذل محض است! ما [موسیقی] پاپی داریم که پیچیده است. این سادهترین، مسخرهترین، احمقانهترین و بدترین نوع موسیقی است. صدای فالش، موسیقی مسخره، شعر مسخرهتر. هنر یا حقیقت را میگوید یا دروغ میگوید. این آقا با شعر مبتذلش دارد دروغ میگوید." اباذری حضور مردم در مراسم تشییع و خاکسپاری پاشایی را چنین تفسیر می کند : «دولت و ملت یکی شدهاند و برای این آقا این کار را کردند و مردم دارند میسوزند... نه مقاومتی در برابر دولت انجام گرفته، نه دولت کاری کرده، دو تا آدمی که از هم میترسند، دست به دست هم دادهاند و این مضحکه و این افتضاح را بار آوردهاند... »
اباذری، سپس تشییع جنازه مرتضی پاشایی را با تشییع جنازه و بزرگداشت مهوش خواننده کوچه و بازاری زمان شاه مقایسه کرد و گفت: «لات و سوسول دست به دست هم دادهاند که سیاست واقعی این مملکت را داغان کنند و از بین ببرند و دولت و حاکمیت نه تنها با این مساله مشکلی ندارد، که تشویق میکند. توی ستادهای تبلیغاتیشان میآورد. سخنگویشان میکند، مقام بهشان میدهد، کار بهشان میدهد، در تلویزیون برایشان تبلیغ میکند... و حاصل همین میشود که در مرگ یک خوانندهای که فالش میخواند و در پایینترین سطح موسیقی جهان قرار دارد... پاپ هم درجات دارد... موقعی که [پاشایی] میمیرد، از او به عنوان یک قهرمان استقبال میکنند و تلویزیون میرود پای این ماجرا که این ماجرا را تبلیغ کند... این ماجرا کاملا ملتی و دولتی است.»
اباذری گفت: «دولت بر مبنای فعل و انفعالات سیاسی ترجیح داد یک سری ورزشکار که محبوبیت مردمی دارند، مثل همین محبوبیت مبتذلی که الان وجود دارد، یک عده فوتبالیست و کشتیگیر و کاراتهکار را تپاندند درون مجلس و شورای شهر برای اینکه سیاستمدار [واقعی] را بکنند بیرون. مرحله دوم که شروع شد، خوانندگان و نوازندگان و [دست اندرکاران] پاپ و خانم هدیه تهرانی در مراسم یکی دیگر شرکت کرد و خانم مهتاب کرامتی در مراسم آقای روحانی شرکت کرد... متوسل شدند به خوانندگان پاپ برای اینکه سیاست واقعی در این مملکت را... وقتی قرار است سیاستزدایی انجام شود، لاجرم چنین وقایعی پیش میآید. متوسل میشوند به خوانندگان پاپ برای اینکه جای سیاست واقعی را بگیرند».
اباذری مساله را به دولت روحانی مربوط می کند : « دولت اعتدال تمام قصدش این است که مسائل سیاسی را کنار بزند، مسائل حقیقی سیاسی مطرح نشود، با توسل به مسائل شبهسیاسی. از اقتصاد استفاده کند که مسالهای است به شدت سیاسی تا سیاست را کنار بزند. از خواننده پاپ استفاده میکند تا سیاست را کنار بزند. ماجرای کنفرانس و برنامه اتمی را کار میکند که مردم کاری به کارش نداشته باشند و سیاستزدایی بشود.» وی در باره اتحاد دولت و ملت افزود : « خودشان را دارند با یکدیگر همهویت میکنند. منتهی کجا؟ در اینجا. موسیقی این آقا در برابر آرمانهای اولیه انقلاب چه جایی دارد؟ هیچ. ابتذال و سقوط. مردم و دولت با هم این سقوط را انجام میدهند. این مساله، یک نکته شبهفاشیستی دارد که من از آن وحشت دارم. یک ترس متقابل است... سیاستزدایی، انهدام هر آن چیزی است که برایش انقلاب شد و عده زیادی برایش ایستادهاند... »
اباذری در پایان، تاکید کرد که «دولت و ملت در یک اتحاد نامقدس میخواهند سیاستزدایی کنند.» در بخش پرسش و پاسخ این برنامه که با اعتراضهایی هم همراه بود، اباذری ضمن دفاع از گفتههای خود گفت که «سرانجام این موسیقی، فاشیزم است.»اباذری در پاسخ به اعتراض کسانی که او را متهم به اهانت به خواستههای مردم کردند گفت: «بسیار خوشحالم که دارم توهین میکنم. برای اینکه این ملت نشان داده که باید بهش توهین بشود تا برود و بفهمد که شما نمیتوانید هم به این آقا گوش بدهید، هم به بتهوون گوش بدهید بعد هم تسکین بگیرید و بخوابید.»
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
zrnznn
ولی در مورد آهنگهاش....حالا همه نه ولی چند تا رو مخصوصا نگران منی هم صداشو دوست دارم...هم شعرشو..... این آقاهه هم هر چی میخواد بگه بگه....اون چیزی که بایستی به دل من بشینه نشسته
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
تنها
بچه مثبت
لینکی که من گذاشتم از یوتیوب هست و نیاز به قندشکن داره
علیرضا
به همین موضوع سخنرانی مربوطه؟
بچه مثبت
بابک
علیرضا
ژنرال
تو سایت های خبری بخشی از صحبتاشو خوندم.
فقط چندتا از کارای پاشایی رو میپسندم، اما اینکه این آقا میگه موسیقیش مبتذله، من باهاش مشکل دارم.
موسیقی مبتذل یعنی چی؟ چون با سلیقه ی من و شما مطابقت نداره میشه مبتذل؟ الان اگر کسی بتهوون و باخ و موزارت گوش کنه یعنی خیلی سلیقه ی فاخری داره؟ خیلی سطح فکر و شعور و سوادش بالاس؟
اگر همین آقا با صدا و ترانه های پاشایی حال می کرد، شونصد صفحه در ستایش "هنر مردمی"ش قلم فرسایی میکرد!
از این اساتید فاضل و مثلا روشن فکر، کم نداریم ظاهرا!
اون قدری که من صحبتاشو تو سایت های خبری خوندم، بی ادبی ندیدم. صریح و صادقانه نظرشو گفته.
بچه مثبت
ابله خطاب کردن مردم بی ادبی نیست عایا؟
من برخی از صحبتهاش رو دوست داشتم اما نمیدونم چرا از کوره در رفت. شاید واقعا جامعه ایران رو اینجوری شناخته و میدونه تا داد نزنی و توهین نکنی سخن اثر نداره
این لحن صحبت، به کرار در سخنرانی بزرگان دیده شده. نمونهش سخنان رئیس جمهورمون در مورد دلواپسان و ترسوها و ...
بعضیا آتیششون خیلی تنده
ژنرال
اگر بگم متوجهِ این کلمه ابله نشده بودم باور میکنی؟ قبول دارم این بی ادبیه؛ اما امین کلا ما ایرانی ها عادت نداریم که کسی رک و صریح حرف بزنه و فوراً میگیم بی ادب! اغلب زیادی اهل تعارف و در لفافه صحبت کردن هستیم؛ البته لزوما چیز بدی نیس اما در اظهار نظر و نقد کردن به نظر من جایی برای تعارف و لفافه گویی وجود نداره.
مثلا شخصی سال هاست استاد ادبیاته و سن و سالی هم داره؛ یه دانشجو یا حتی استاد جوان میاد حرفی میزنه بر خلاف نظر استاد قدیمی؛ خیلی ها فورا میگن حرمت استاد رو نگه نداشت!
حالا من تو محیط دانشگاه نیستم اما به لطف بیسبوک از این برخوردها زیاد دیدم اونم از جانب خود دانشگاهی ها و تحصیل کرده ها و اساتید! خوب عزیز من محیط علم و دانشگاه مگر کارکردش چیه؟ آکادمی جای تارف تیکه پاره کردنه یا جای نقد و اظهار نظر آزاد؟
بی سوادی شاخ و دم داره؟ فسیل شدن شاخ و دم داره؟
هر چند به حسن حق میدم گاهی از کوره در بره
تو ایران همه اتیششون تنده ظاهرا
بچه مثبت
اینم جواب اباذری:
این ایماژی هست که فقط افراد سادهدلی مثل شما ممکنه چیز کنند. میلیونها مدل ساختند که شما محکومید بر مبنای اون مدل زندگی کنید. فکر میکنید دارید انتخاب میکنید. انتخاب دارید میشید [تشویق حضار]
بچه مثبت
ژنرال
قبول دارم
میدونم که دیدی داری میگیا
zrnznn
بدبختن.....
آه......
آب دز رو هم بردن برا ... و ... نمیدونم چرا اینا رو که میبینم هی احساس میکنم آینده ما هم هست....
اینجا هم آب دز رو دارن کم کم خشک میکننن......
اینا بدبختن که نفت هم ندارن...
هیچی ندارن....جز خاک
علیرضا
این آقایی که اینجا عکسشو زدن و اینهمه نمیدونم با سوگو نمیدونم اینجا رو نم دونم خیلی هم چراغارو تاریک کردنو فلان کردنو از این حرفا...
این آقا یکی از مبتذل ترین افرادی بود که این موسیقی پاپ رو میخوند (اشاره به شخصیت خواننده نه سبک موسیقیش)
متوسل شده میشه به خوانندگان پاپ برای اینکه...
برای شهر تهرون چیز کنن
چرا فکر می کنید که من نباید نظر خودمو بگم؟ من باید نظر خودمو بگم!
...
من همین کسی ام که دارم میگم این مردم ابلهن!!
(خسته نباشی واقعا با این نظرت آقای جامعه شناس
دیااکو
زمانی که پاشایی مرد و دیدم تمام تلوزیون شده غم از دست دادن پاشایی گفتم اینا میخاند چیزی رو تحت الشعاع قرار بدند و به هدفشون رسیدند. شاید جریان اسید پاشی تو اصفهان.
با یه خلبان یه بار مصاحبه کرده بودند و پرسیده بودند نظرت در مورد مسافرا چیه؟ اون جواب داده بود که بعضی وقتها مسافرا مثل گوسفند عمل می کنند. مثلأ تو پروازی که تو یه فرودگاه توقف داره و قراره مثلأ 10 نفر هواپیما عوض کنند بقیه مسافرا هم دنبال اون 10 نفر راه میفتند.
لطفأ گوسفند نباشیم. نذاریم از احساساتمون یک عده پست سوء استفاده کنند.
در مورد موسیقی مبتذل هم باید بگم که موسیقی درجه داره. موسیقی کلاستیک یه درجه. اصیل یه درجه. پاپ یه درجه و کوچه بازاری هم یه درجه. الان اسم موسیقی کوچه بازاری شده مبتذل. این به خاطر کلمات به کار رفته نیست. به خاطر سطح موسیقیه. از هر اهل فنی بپرسید سطح موسیقی پاشایی کجا بود. آیا اگه خدای نکرده استاد شجریان هم از دنیا بره این جنبش راه میفته. برا استاد لطفی و استاد میرزاده و استاد مشکاتیان که همچین چیزی ندیدیم.
در مورد دوست داشتن این نوع موسیقی هم باید بگم که سطح سلیقه ما رو پایین آوردند. اگه ما پاورقی مجلات رو دوست داریم دلیل نمی شه که پاورقی نویس از چخوف ادیب تره.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→