₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » ::: گران‌قیمت‌ تــــرین‌هـــــا :::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » ::: گران‌قیمت‌ تــــرین‌هـــــا :::

بدون عکس

::: گران‌قیمت‌ تــــرین‌هـــــا :::

1679 بازدید، 7 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

در میان اشیاء و چیزهایی که در اطراف ما وجود دارند مجموعه‌ای از تصاویر گران‌ قیمت‌ترین آنها را در این خبر جمع کرده‌ایم.

تصویر در دسترس نیست

طلا

تصویر در دسترس نیست

رادیم

تصویر در دسترس نیست

پلاتین

تصویر در دسترس نیست

قارچ خوراکی دنبلان

تصویر در دسترس نیست

زعفران

تصویر در دسترس نیست

خاویار

تصویر در دسترس نیست

کرگدن هو

تصویر در دسترس نیست

پلوتونیوم

تصویر در دسترس نیست

«Taaffeite» یک ماده معدنی گوهر زیبا و کمیاب

تصویر در دسترس نیست

تریتیوم

تصویر در دسترس نیست

الماس

تصویر در دسترس نیست

«Painite» یک نوع الماس کمیاب

تصویر در دسترس نیست

کالیفرنیم - 252

تصویر در دسترس نیست

پادماده

6 سپاس: tiktik، zrnznn، پرهام، jaj، علیرضا، javad1020

• پرهام

درمورد اون قارچه تا حالا چیزی نشنیده بودم :7: جالبه
    2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• pAshMak

پرهام,
    به انگلیسی ( Truffle ) نوعی قارچ خوراکی گرانقیمت و کمیاب است. این قارچ در گونه‌های مختلف به رنگ های قرمز تیره، خاکستری، سفید، بنفش و سیاه است. ولی لذیذترین نوع آن دارای پوسته سیاه‌رنگ است.

قارچ‌های دنبلان معمولاً دسته دسته در عمق 30 سانتیمتری در خاک و نزدیک به ریشه‌های گیاهان و درخت ها می‌رویند. کاشت آن ها نتیجه مفید نداده‌ است، ولی به حالت طبیعی در بسیاری از زمین های معتدل دیده می‌شوند و آن ها را به وسیله سگ یا خوک پیدا می‌کنند.

دو نوع سیاه و سفید این قارچ گرانقیمت‌ترین قارچ‌های دنبلان زیرزمینی هستند. بیش‌ترین میزان مصرف قارچ دنبلان در رستوران ‌ها، صنایع غذایی، تهیه انواع سس‌ها و روغن ‌های معطر و نیز داروسازی است. قارچ دنبلان به صورت همزیستی با ریشه ‌های درختان جنگلی به وجود می‌آید و در سطح تجاری در آزمایشگاه‌ها اقدام به تولید نهال آلوده به میسلیوم ‌های قارچ دنبلان می‌کنند و بعد کشت درختان را در زمین انجام می‌دهند. اندازه قارچ دنبلان از یک فندق تا اندازه یک پرتقال می‌باشد و شکلی شبیه سیب زمینی دارد. کشت و کار این قارچ‌ها در زمین‌هایی که بکر می ‌باشد هم موجب درآمد زایی افراد بومی می‌شود و هم طبیعت دچار دست خوردگی نمی‌شود.

قارچ دنبلان کوهی سفید در دسامبر سال 2009 به قیمت هر کیلو حداقل 10200 دلار آمریکا بفروش رفته ‌است.
    گونه‌ای از نادرترین قارچ‌های دنبلان کوهی جهان در برخی از مراتع شهرستان طارم ( آب‌بر ) و در مراتع روستاهای اطراف شهرستان خدابنده ( قیدار ) استان زنجان شناسایی و در دانشگاه زنجان بررسی شده ‌است. قارچ دنبلان کوهی با گیاهان مرتعی همزیستی دارد و در سال‌های پر باران و فصل پاییز و نیز از اول اسفند تا نیمه اول فروردین در مراتع شهرستان طارم رشد می‌کند. بیش از 15 نوع پروتئین در این قارچ‌ها شناسایی شده‌است که همه ساله جویندگان زیادی را به این ارتفاعات می کشاند. این قارچ در بازار تجریش تهران یافت می شود.

3 سپاس: jaj، علیرضا، javad1020

• NIK75

والا بخدا دنبلان اینقدر هم گرون نیست. تو مناطق ما از یه ماه دیگه تا نزدیکی های عید به وفور پیدا میشه
    4 سپاس: jaj، pAshMak، علیرضا، بچه درس خون

• jaj

من فکر می کردم خاویار سیاه باید باشهههههههه :99:
    2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• pAshMak

نقل قول: NIK75
    والا بخدا دنبلان اینقدر هم گرون نیست. تو مناطق ما از یه ماه دیگه تا نزدیکی های عید به وفور پیدا میشه

خب پس قدرش روبدونید :24:

نقل قول: jaj
    من فکر می کردم خاویار سیاه باید باشهههههههه :99:

خاویارانواع مختلف داره

2 سپاس: jaj، علیرضا

• علیرضا

به خاطر گرون بودنشونه که بعضیهاشونو حتی اسمشونم نشنیده بودم... 376
    1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: