مسافرت برای اکثر مردم فرصتی است برای استراحت و آرامش و نیز داشتن تجربه های جدید و هیجان انگیز. برای برخی افراد سفر کردن فرصتی است برای خودکشی کردن با تماشایی ترین راه ممکن...
دوچرخه سواری در خطرناک ترین جاده جهان دوچرخه سواری یکی از ساده ترین ورزش هاست، و همچنین دوچرخه سواری در مسافرت و تعطیلات بهتان این فرصت را می دهد که از مناظر زیبا لذت ببرید. دوچرخه سواری فعالیتی است که از سوی مجله AARP برای 50 امین سالگرد ازدواجتان ترویج شده است. اما اگر برای دوچرخه سواری به بولیویا بروید احتمالا زنده نخواهید مانند تا 51 امین سالگرد ازدوجتان را ببینید.
هنوز می توانید دو قبر نزدیک یکدیگر انتخاب کنید!! دلیلش این است که سفرهای توریستی که با دوچرخه سواری در طبیعت همراه است در یکی از خطرناک ترین جاده های جهان به نام جاده Yungas است. جاده Yungas آنقدر خطرناک است ک مردم محلی قبل از رفتن به این جاده دعا می خوانند. این جاده در کشوری است که انواع مواد مخدر و قاچاقچیان مواد مخدر در آن هستند، برای اینکه به یک فروشگاه یا سوپر برسید فقط باید از 6 ایست بازرسی رد بشوید، اما این جاده هنوز مردم اینجا را می ترساند.
بااینحال افرادی هستند که خطرات کوهنوردی در جاه با سرعت 40 مایل بر ساعت را می پذیرند تا مناظر جادویی زیر پایشان را از ارتفاع 50 متری و همینطور قبرها و مقبره های کسانی که در این جاده مرده اند را نگاه کنند.
نمی دونم اینا چرا چنین جاده های خطرناکی رو دو طرفه هم کردند
یه بار توی جاده شمال پشت یه اتوبوس بودیم جاده هم یک طرفه من هر لحظه می گفتم الان قسمت بالای اتوبوس گیر می کنه به صخره های بالای جاده خیلی خطرناک بودددددددددددددد
pAshMak
مسافرت برای اکثر مردم فرصتی است برای استراحت و آرامش و نیز داشتن تجربه های جدید و هیجان انگیز. برای برخی افراد سفر کردن فرصتی است برای خودکشی کردن با تماشایی ترین راه ممکن...
دوچرخه سواری در خطرناک ترین جاده جهان
دوچرخه سواری یکی از ساده ترین ورزش هاست، و همچنین دوچرخه سواری در مسافرت و تعطیلات بهتان این فرصت را می دهد که از مناظر زیبا لذت ببرید. دوچرخه سواری فعالیتی است که از سوی مجله AARP برای 50 امین سالگرد ازدواجتان ترویج شده است. اما اگر برای دوچرخه سواری به بولیویا بروید احتمالا زنده نخواهید مانند تا 51 امین سالگرد ازدوجتان را ببینید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
هنوز می توانید دو قبر نزدیک یکدیگر انتخاب کنید!!
دلیلش این است که سفرهای توریستی که با دوچرخه سواری در طبیعت همراه است در یکی از خطرناک ترین جاده های جهان به نام جاده Yungas است. جاده Yungas آنقدر خطرناک است ک مردم محلی قبل از رفتن به این جاده دعا می خوانند. این جاده در کشوری است که انواع مواد مخدر و قاچاقچیان مواد مخدر در آن هستند، برای اینکه به یک فروشگاه یا سوپر برسید فقط باید از 6 ایست بازرسی رد بشوید، اما این جاده هنوز مردم اینجا را می ترساند.
بااینحال افرادی هستند که خطرات کوهنوردی در جاه با سرعت 40 مایل بر ساعت را می پذیرند تا مناظر جادویی زیر پایشان را از ارتفاع 50 متری و همینطور قبرها و مقبره های کسانی که در این جاده مرده اند را نگاه کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست