پزشکان هشدار می دهند که خشک کردن لباس در داخل خانه می تواند خطر جدی برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، داشته باشد. لباس هایی که بر روی شوفاژ و یا حوله خشک کن خشک می شوند می توانند سطح رطوبت را در داخل خانه تا 30 درصد افزایش دهند که این شرایط مطلوبی برای پرورش قارچ ها فراهم می کند. کارشناسان به ویژه نگران قارچ «فومیگاتوس آسپرژیلوس» هستند که می تواند موجب بروز عفونت های ریه شود.
خشک کردن لباس در داخل خانه باعث بروز بیماریهای تنفسی می شود
پروفسور «دیوید دانینگ» و گروه وی در مرکز ملی قارچ در منچستر این هشدار را پس از درمان شمار در حال افزایشی از بیماران منتشر کردند که قارچ های فومیگاتوس آسپرژیلوس را استنشاق کرده بودند. دکتر دانینگ می گوید: لباس هایی که در ماشین لباس شویی شسته می شوند تقریبا حاوی دو لیتر آب هستند که در اتاق منتشر می شود. وی افزود: بیشتر افراد در برابر این قارچ ها که در شرایط مرطوب رشد می کنند یا ایمن هستند و یا سیستم سالمی برای مبارزه با آن دارند. وی تاکید کرد: اما در افراد مبتلا به آسم این شرایط می تواند موجب بروز سرفه و خس خس سینه شد؛ همچنین در افرادی که سیستم ایمنی ضعیف و یا آسیب دیده دارند مانند بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار می گیرند، بیماران مبتلا به ایدز و افراد مبتلا به بیماری خود ایمن، این قارچ ها می توانند موجب ابتلا به «آسپرژیلوزیس ریوی» شود. آسپرژیلوزیس ریوی، بیماری است که می توانند ضرر جبران ناپذیر و در برخی موارد کشنده ای به ریه ها و سینوس ها بزند. محققان به مردم توصیه می کنند که لباس های شسته شده را تا حد امکان یا در خارج از خانه و یا در خشک کن خشک کنند و در شرایطی که مجبور به خشک کردن در خانه هستند حتی الامکان لباس ها را در یک فضای خالی که به دور از اتاق خواب یا اتاق نشیمن است، خشک کنند.
والو بیرون که لباس سه روز بمونه به زور خشک میشه اونم به شرطی که دایما بارونی نباشه ولی من خودم متنفرم از بوی لباس خیس توی خونه و همیشه تو اتاقی که لباس رو میزارم خشک بشه پنجره اش رو کامل باز میکنم تا مدتی که خیسی لباسا کاملا از بین بره والا آسم هم نداشته باشی حال ادم بد میشه از بوی لباس خیس رو رادیاتور
ممنون دوستان از نظراتتون اتفاقا برای خودم هم این سؤال پیش اومد حالا که اینطوره و در زمستان خشک کردن لباس در هوای آزاد هم عملا غیر ممکنه پس تکلیف چیه؟ تنها چاره ای که به فکرم رسید اینه که از این دستگاههای تصویه کننده هوا خریده بشه. این دستگاهها می تونند علاوه بر رفع آلودگی های ناشی از خشک کردن لباسها می تونند تمام آلودگیهای دیگه رو از بین ببرند.
ممنون دوستان از نظراتتون اتفاقا برای خودم هم این سؤال پیش اومد حالا که اینطوره و در زمستان خشک کردن لباس در هوای آزاد هم عملا غیر ممکنه پس تکلیف چیه؟ تنها چاره ای که به فکرم رسید اینه که از این دستگاههای تصویه کننده هوا خریده بشه. این دستگاهها می تونند علاوه بر رفع آلودگی های ناشی از خشک کردن لباسها تمام آلودگیهای دیگه رو هم از بین ببرند.
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
پروفسور «دیوید دانینگ» و گروه وی در مرکز ملی قارچ در منچستر این هشدار را پس از درمان شمار در حال افزایشی از بیماران منتشر کردند که قارچ های فومیگاتوس آسپرژیلوس را استنشاق کرده بودند. دکتر دانینگ می گوید: لباس هایی که در ماشین لباس شویی شسته می شوند تقریبا حاوی دو لیتر آب هستند که در اتاق منتشر می شود. وی افزود: بیشتر افراد در برابر این قارچ ها که در شرایط مرطوب رشد می کنند یا ایمن هستند و یا سیستم سالمی برای مبارزه با آن دارند. وی تاکید کرد: اما در افراد مبتلا به آسم این شرایط می تواند موجب بروز سرفه و خس خس سینه شد؛ همچنین در افرادی که سیستم ایمنی ضعیف و یا آسیب دیده دارند مانند بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار می گیرند، بیماران مبتلا به ایدز و افراد مبتلا به بیماری خود ایمن، این قارچ ها می توانند موجب ابتلا به «آسپرژیلوزیس ریوی» شود. آسپرژیلوزیس ریوی، بیماری است که می توانند ضرر جبران ناپذیر و در برخی موارد کشنده ای به ریه ها و سینوس ها بزند. محققان به مردم توصیه می کنند که لباس های شسته شده را تا حد امکان یا در خارج از خانه و یا در خشک کن خشک کنند و در شرایطی که مجبور به خشک کردن در خانه هستند حتی الامکان لباس ها را در یک فضای خالی که به دور از اتاق خواب یا اتاق نشیمن است، خشک کنند.
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
بندری
نخبه
والا آسم هم نداشته باشی حال ادم بد میشه از بوی لباس خیس رو رادیاتور
zrnznn
منم ترجیح میدم نور مستقیم آفتاب بخوره بهشون
jaj
فکر کن ازم فیلم بگیرن بزارن توی یوتیوب زیرشم مینویسن:
آویزان کردن لباس زیر توسط استاد دانشگاههههههههه
علیرضا
اتفاقا برای خودم هم این سؤال پیش اومد حالا که اینطوره و در زمستان خشک کردن لباس در هوای آزاد هم عملا غیر ممکنه پس تکلیف چیه؟
تنها چاره ای که به فکرم رسید اینه که از این دستگاههای تصویه کننده هوا خریده بشه. این دستگاهها می تونند علاوه بر رفع آلودگی های ناشی از خشک کردن لباسها می تونند تمام آلودگیهای دیگه رو از بین ببرند.
مثلا این
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
اتفاقا برای خودم هم این سؤال پیش اومد حالا که اینطوره و در زمستان خشک کردن لباس در هوای آزاد هم عملا غیر ممکنه پس تکلیف چیه؟
تنها چاره ای که به فکرم رسید اینه که از این دستگاههای تصویه کننده هوا خریده بشه. این دستگاهها می تونند علاوه بر رفع آلودگی های ناشی از خشک کردن لباسها تمام آلودگیهای دیگه رو هم از بین ببرند.
مثلا این
▧ تصویر در دسترس نیست
اسم محصول رو پاک کردم که منظور تبلیغ تجاری نشه
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→