ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مهـــــاجــــرت حیـــات وحش
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اینکه پرواز غازها معروف هست بیشتر بخاطر اینه که "گروهی" کار میکنند و بقولی قانون همه برای یکی و یکی برای همه در بینشون حکم فرماست.
اونها صورت V شکل پرواز میکنند. یعنی رهبر یا مدیر در رأس قرار میگیره و مابقی هم به پیرو پشت سرش پرواز میکنند.
اگر رهبر خسته بشه و یا مشکلی براش پیش بیاد غازی که صلاحیت داره میاد و جایگزین میشه
این که پرواز بصورت وی شکل هست کارایی پروازشون رو در حد 70% بیشتر میکنه
وقتی یکی از غازها مریض میشه و یا مشکلی براش پیش میاد چند قطعه از اون غازها اون رو همراهی میکنند تا اینکه یا بمیره یا اینکه بتونه مجدد بپره
غازهایی که پشت سر رهبرگروه هستند با صدایی که تولید میکنند وی رو تشویق میکنند تا با انرژی مضاعف پرواز بکنه
وقتی یکی بخواد انفرادی کار بکنه مقاومت و انرژی بیشتری رو صرف این کار میکنه و همچنین ممکنه خطرات بیشتری در کمینش باشه
بطور کلی نکاتی هست که بیشتر جنبه ی مدیریتی داره ولی در همه ی زمینه ها میشه از اون بهره گرفت.
ببخشید که زیاد شد.
pAshMak
خب میخوام بدونم تو چه درسی گرفتی؟یعنی تجربه ای که اندوختی ازین موضوع چی بوده؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بیشتر در محل کار در کارهایی که گروهی بوده سعی کردم از این شیوه استفاده بکنیم
در دانشگاه ورک شاپهایی که داشتیم رو برای انجامش از این شیوه استفاده کردیم
تحقیقات و سرچ هایی که باید انجام می دادیم
فعالیتهای اجتماعی که انجام میدادیم خیلی کمکمون کرده
برای کوهنوردی همینطور
ورزش هایی که میکردیم و...
البته اینها مواردی هست که سعی کردم از این شیوه در آن فعالیتها استفاده بکنم. اینها دروسی بود که گرفته بودم. امیدوارم توانسته باشم جوابتو داده باشم...
pAshMak
بله ممنونم از توضیحاتتون
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خواهش میکنم. موفق و شاد باشید...
Holtek
منم از كلني زنبور عسل عكس گرفتم ولي الان دم دستم نبود بذارم
pAshMak
ای وااااای نترسیدی خدانکرده نیشت بزنه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
زنبور عسل در حالت معمولي نيش نميزنه كه ، وقتي احساس خطر بكنه نيش ميزنه ، چون خودشم ميميره
pAshMak
یعنی بستگی به نوعش نداره؟آخه چندوقت قبل یکی ازبیرون اومده بود توی اتاقم ودستم روبدجوری
نیش زد
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
نیش زد
خب اون بيچاره چون گم شده بوده ف استري داشته ديگه
pAshMak
تقصیرخودشه...باید حواسش روجمع میکرده...شایدم ننه هاچ بود داشت دنبال پسرش میگشت
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
شايدم خود هاچ بوده
pAshMak
نهههههههههه هیکلش گنده بود..بهش نمیخورد بچه باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
خب بيچاره هاچ مال دهه شصته ، پس تا حالا حتما بزرگ شده ديگه
pAshMak
آهاااااااااااان...راست میگی هااااااااااا اصلاااااااااااا حواسم نبود که واسه خودش مردی شده الان
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→