ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چرا روزهای اول هفته، خسته و کلافهایم؟
pAshMak
آیا می دانستید که خوابیدن تا دیروقت در روزهای تعطیل آخر هفته می تواند خواب شما را دچار اختلال کند و حال و حوصله را از شما بگیرد؟ حتی اسمی هم برای این حالت پیدا شده: تاخیر جت اجتماعی!
بنابر نظر متخصص خواب و مدیر بیمارستان اختلالات خواب نیویورک شلبی فردمن هریس، این تاخیر جت اجتماعی بسیار شایع است.
در واقع این مسئله یک اختلال خواب نیست که مردم را به خاطرش به کلینیک بکشاند، اما براحتی متوجه می شویم که این مردم آنهایی نیستند که هر روز زمان مشخصی از خواب بیدار می شوند.
این مسئله با یک تعریف مشخص می شود: بیدار ماندن تا ساعات پایانی شب های تعطیل و خوابیدن تا ظهر در روزهای بعد می تواند ساعت بدن ما را از نظم همیشگی خود منحرف کند. هر چقدر شما بتوانید ساعات خواب بدن خود را متعادل نگاه دارید و حتی آن را در تعطیلات آخر هفته هم حفظ کنید بدن و روان شما سالم تر خواهد ماند.
همه اینها به این خاطر اتفاق می افتد که ما ریتم ساعت داخلی بدن و ساعات خواب و بیداری مان را از دست می دهیم.ماندن در تخت خواب هم همان اثر را دارد.شما شبهای تعطیل آخر هفته را دیر می خوابید و ساعت بدن تان را در زمان متفاوتی قرار می دهید.
وقتی اولین شب تعطیلی فرا می رسد ، زمانیکه بدن تان به ساعات خواب و بیداری همیشگی اش نزدیک تر است برنامه همیشگی خود را در پیش بگیرید و همان ساعت همیشگی بخوابید و از دیر خوابی های مخصوص تعطیلات پرهیز کنید. شما در تعطیلات غذاهای متفاوتی می خورید ، تحرکات متفاوتی دارید و بیدار ماندن بیش از ساعت همیشگی بدن تان را به خطر می اندازد.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
باید یه پیشنهاد بدم به این آقای دکتر هریس که بیاد بررسی کنه چرا یه عده توی سایت اصلا خواب ندارند یکیش هم خود من
pAshMak
باید یه پیشنهاد بدم به این آقای دکتر هریس که بیاد بررسی کنه چرا یه عده توی سایت اصلا خواب ندارند یکیش هم خود من
آره...راست میگی هاااااااااا...من فکرکنم چون بوف بوفی ها شبابیدارن وروزا خواب
اعضای سایت بوفی هم همین خصلت رودارن
▧ تصویر در دسترس نیست