₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » معجزه پیاز برای بیماری‌های قلبی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » معجزه پیاز برای بیماری‌های قلبی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

معجزه پیاز برای بیماری‌های قلبی

1672 بازدید، 9 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

سایت پزشکی «پَسیون سانته» در مقاله‌ای نوشت: پیاز یکی از سبزیجات معطر سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست، کم کالری است و اثر زیاد و مفیدی در برابر انواع سرطان و بیماری‌های قلبی ـ عروقی دارد.

پیاز یک طعم دهنده بسیار عالی در غذاهاست؛ برخی به دلیل بدبو شدن دهان، پیاز خام نمی‌خورند اما بزرگ‌ترین اشتباه زندگی‌شان در همین است چون اگر با خواص پیاز آشنا شوند مطمئناً هیچوقت آن را به هیچ دلیل کنار نمی‌گذارند؛ بدبو شدن دهان را می‌توان با آدامس، دارچین، چای خشک، موز، جعفری و کیوی برطرف کرد اما با کنار گذاشتن پیاز از پیشرفت بیماری نمی‌توان جلوگیری کرد.

پیاز دارای ویتامین C، کورسیتین و فلاونوئید، منگنز، ویتامین B6، تریپتوفان، فیبر، فسفر، مس، پتاسیم و فولات است و باعث کاهش قند خون، کلسترول و تری گلیسیرید می‌شود.

پیاز، تری گلیسیریدهای چربی‌های انباشته شده در بافت بدن (در شکم، ران‌ها) را کاهش می‌دهد، به دلیل داشتن فیبر گرسنگی را کاهش می‌دهد و باعث لاغری می‌شود و این خود به سلامت قلب کمک می‌کند زیرا چاقی نیز یکی از دلایل مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی است.

به گفته دانشمندان، پیاز را به هر شکلی (خام یا پخته) در رژیم غذایی خود استفاده کنید زیرا از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند و بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی حتماً هر روز با غذا پیاز بخورند چرا که خوردن پیاز با غذای چرب از فعالیت مضر چربی در لخته شدن خون جلوگیری می‌کند.

6 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، بندری، zrnznn، javad1020، Holtek

• Kishe Mehr

پیاز نه تنها واسه بدن مفیده و باعث ضدعفونی کردن اون میشه بلکه یکی از چیزائیه که باعث ضدعفونی کردن محیط هم میشه
    کافیه اونو قاچ کنیم و بذاریم توی محیط اطرافمون. بیشتر توی زمستون و مسافرت به جاهایی که تراکم جمعیت زیاده (مثل اتاقها در مکانهای زیارتی و...) خیلی خوبه که استفاده بشه

3 سپاس: بندری، zrnznn، pAshMak

• بندری

خب خدار و شکر توی مصرف پیاز مشکلی نداریم تصویر در دسترس نیست
    2 سپاس: zrnznn، pAshMak

• zrnznn

نقل قول: بندری
    خب خدار و شکر توی مصرف پیاز مشکلی نداریم persons041

:83:

من اگر زیاد بخورم خامشو گلوم درد میگیره....ولی یه کوچولو باشه میخورم مخصوصا با کباببببببببب :85:

و پخته اشم خیلی دوست دارم دیگه سرخ شده اشو که نگوووووووووو...هلاکمممممم 391

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

Kishe Mehr,
    برای ازبین بردن موریانه ها دروسایل چوبی کافیه پیازی رونصف کنیم وروی وسایل بمالیم

باتکرار این کارموریانه ها ازبین میرن.

نقل قول: بندری
    خب خدار و شکر توی مصرف پیاز مشکلی نداریم

خیلی خوبه خسروجان

• Holtek

پياز خيلي خوبه بشرطيكه خردش نكني :79:

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    پياز خيلي خوبه بشرطيكه خردش نكني

یعنی موقع خوردن بامشت بکوبی روش؟

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    یعنی موقع خوردن بامشت بکوبی روش؟

نه منظورم اين بود كه يكي ديگه خوردش كنه من بخورم :1:

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    نه منظورم اين بود كه يكي ديگه خوردش كنه من بخورم

آهاااااااااااااااااان...بلههههه..متوجه شدم...میگماااااااااا یهوخسته نشی؟؟؟ :37:

1 سپاس: Holtek
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: