ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
معجزه پیاز برای بیماریهای قلبی
pAshMak
پیاز یک طعم دهنده بسیار عالی در غذاهاست؛ برخی به دلیل بدبو شدن دهان، پیاز خام نمیخورند اما بزرگترین اشتباه زندگیشان در همین است چون اگر با خواص پیاز آشنا شوند مطمئناً هیچوقت آن را به هیچ دلیل کنار نمیگذارند؛ بدبو شدن دهان را میتوان با آدامس، دارچین، چای خشک، موز، جعفری و کیوی برطرف کرد اما با کنار گذاشتن پیاز از پیشرفت بیماری نمیتوان جلوگیری کرد.
پیاز دارای ویتامین C، کورسیتین و فلاونوئید، منگنز، ویتامین B6، تریپتوفان، فیبر، فسفر، مس، پتاسیم و فولات است و باعث کاهش قند خون، کلسترول و تری گلیسیرید میشود.
پیاز، تری گلیسیریدهای چربیهای انباشته شده در بافت بدن (در شکم، رانها) را کاهش میدهد، به دلیل داشتن فیبر گرسنگی را کاهش میدهد و باعث لاغری میشود و این خود به سلامت قلب کمک میکند زیرا چاقی نیز یکی از دلایل مبتلا شدن به بیماریهای قلبی است.
به گفته دانشمندان، پیاز را به هر شکلی (خام یا پخته) در رژیم غذایی خود استفاده کنید زیرا از لخته شدن خون جلوگیری میکند و بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی حتماً هر روز با غذا پیاز بخورند چرا که خوردن پیاز با غذای چرب از فعالیت مضر چربی در لخته شدن خون جلوگیری میکند.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
کافیه اونو قاچ کنیم و بذاریم توی محیط اطرافمون. بیشتر توی زمستون و مسافرت به جاهایی که تراکم جمعیت زیاده (مثل اتاقها در مکانهای زیارتی و...) خیلی خوبه که استفاده بشه
بندری
zrnznn
من اگر زیاد بخورم خامشو گلوم درد میگیره....ولی یه کوچولو باشه میخورم مخصوصا با کباببببببببب
و پخته اشم خیلی دوست دارم دیگه سرخ شده اشو که نگوووووووووو...هلاکمممممم
pAshMak
برای ازبین بردن موریانه ها دروسایل چوبی کافیه پیازی رونصف کنیم وروی وسایل بمالیم
باتکرار این کارموریانه ها ازبین میرن.
خیلی خوبه خسروجان
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
pAshMak
یعنی موقع خوردن بامشت بکوبی روش؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
نه منظورم اين بود كه يكي ديگه خوردش كنه من بخورم
pAshMak
آهاااااااااااااااااان...بلههههه..متوجه شدم...میگماااااااااا یهوخسته نشی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→