همین دیگه این جمله را تکمیل کنید: ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است، .....
نمونه:
(1) ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است، بترسيد از روزی که هيچ کس، ديگری را به کار نيايد و هيچ شفاعتی از کسی پذيرفته نگردد و از کسی عوضی نستانند و کسی را ياری نکنند.
(2) ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است، با کیا میپرید که با بوف بوفیا دیگه نمیپرید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥, levrone, بی ادبااااااااااااااااااااا . . . قال نجمة المهندسة الستارة البوفی : ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است، آگاه باشید، برشماست عذابی دردناک به سبب آنکه پیوسته غایبد و به یاد آرید دوران خوشی و مستی را و مژده دهید کسانی را که حضور دارند و بشارت دهید به پاداشی نیکو......
حیا رو گربه برده؟ نمایش یا پنهان متنآمما ایهام قشنگی بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است......همچین حدیثهای پرملاتی گفتید که بعد از چند سال دوری با شنیدن ندای این بچه خودم و به بوفیلند رسوندم
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
بچه مثبت
ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است، .....
نمونه:
(2) ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است، با کیا میپرید که با بوف بوفیا دیگه نمیپرید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
levrone
البته بستگی داره شیر از ممه کی باشه! بععععععله!
♥Rose♥
بجای جمله سازیته
نمایش یا پنهان متن
شیر از ممه بوفی دیگهتوقع داشتی کی رو بگم
lion1360
کی من
zrnznn
levrone,
بی ادبااااااااااااااااااااا
.
.
.
قال نجمة المهندسة الستارة البوفی :
ای کسانی که کم پیدا شدهاید و چوبخط غیبتتان در بوف بوفی پر شده است، آگاه باشید، برشماست عذابی دردناک به سبب آنکه پیوسته غایبد و به یاد آرید دوران خوشی و مستی را و مژده دهید کسانی را که حضور دارند و بشارت دهید به پاداشی نیکو......
♥Rose♥
من بی گوناهم
اون بی ادبه نه من
نمایش یا پنهان متن
ممه از دهنش نمیفتهحالا چه عذابی واسه غایبین در نظر گرفتی
اوه اوه میگه من کیم هستم
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
آمما ایهام قشنگی بودمیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
بابا منظورم کلمه ش بود نه خودش
garfild
jaj
علیرضا
عذاب دردناک رو خوب اومدی
اوخ اوخ اوخ
دلشاد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم