ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥Rose♥
این جوان که جوردون پارگی نام دارد و از شیفتگان کیم کارداشیان است، کیم کارداشیان یک ستاره معروف هالیوودی است که برای شهرت دست به هرکاری میزند.
تا مدت ها شنیده میشد او برای تبدیل شدن به یک سوژه داغ فیلم های مستهجن رابطه های نامتعارفش را عمداً پخش کرده است. این پسر تا کنون ۵۰ عمل جراحی زیبایی انجام داده تا شبیه ستاره محبوب خود شود.
عملهایی برای تغییر شکل گونهها و لبهایش، از جمله این عملهای جراحی است. او با لیرز، پیازههای موی صورت و بدن خود را هم از میان برد و ابروهایش را تاتو کرد. چند عمل بوتاکس و تعداد زیادی عمل کشیدن پوست هم از جمله عملهای او است.
این عمل های زیبایی، ۴ سال به طول انجامید. این جوان با وجود مسخره شدن از سوی برخی کسانی که شکل ظاهری او را غیر طبیعی میدانند،از نتایج به دست آمده، ابراز رضایت میکند. او میگوید که از این گونه واکنشها، شگفت زده نیست بلکه در راستای هدفش در تبدیل شدن به یک ستاره مشهور همچون کیم کارداشیان میداند!!! این جوان کیم کارداشیان را بهترین و زیباترین زن در تاریخ میداند!!!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
بیشتر بهش میخوره مریض باشههههههههههههه
نکنه یدف علاقه به کیم همچین بلایی رو هم سر کیم دوستان بوفی بیاره؟!
♥Rose♥
بیشتر بهش میخوره مریض باشههههههههههههه
فعلا داره تلاششو میکنه
هی وای ، خاک وچوک
levrone
حقیقت کیمو درک نکرده این بابا! نمیدونه ملت محو باسن کیمن نه لبای قلوه ایش! من که خودم جزیی از باسن کیمم ... کسی منو کار داشت باید تو اعماق جستجو کنه ...
♥Rose♥
حقیقت کیمو درک نکرده این بابا! نمیدونه ملت محو باسن کیمن نه لبای قلوه ایش! من که خودم جزیی از باسن کیمم ... کسی منو کار داشت باید تو اعماق جستجو کنه ...
نشد ما یه چیزی بزاریم شما حرف از این چیزا نزنی!
levrone
تو که میدونی دست خودم نیست!
نمایش یا پنهان متن
یه عکس از باسنشم میذاشتی بد نبود!♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
بی ادب
levrone
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
♥Rose♥
سلام هاچویی خوش اومدی
این دیا نبود که ، این همشهری خودت بود