➀در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکتکننده که با رأی گیری مدیران انتخاب میشود در صندلی داغ شرکت میکند.
➁شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
➂سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
➃در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).
➄هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
➅با توجه به حالت مسابقهای بودن این بخش فقط سؤالها و جوابها نوشته میشود. و پرداختن به مسائل حاشیهای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف میگردد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas و بندری ارسال نمایید.
➆شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره... تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.
➇چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
➈در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خندهدارترین سوال، داغترین سوال، خلاقانهترین سوال و مهمترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.
➉جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی میباشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره.
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
شرایط ثبت نام :
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 4 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن.
کاربرانی که در دوره های قبل صندلی داغ شرکت نکرده باشند در اولویت قرار دارند.
تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ دی ماه 1393 :
شنبه 6دی داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ دی ماه 93 در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.
منم با این مهندس موافقم این ماه بعد از سه نفر آقا بالاخره یه خانوم هم باید پیش قدم بشه چه بهتر از نجمه خانوم . من که مطمئنم خیلی دوست داره به چالش کشیده بشه و با روحیاتش بیشتر آشنا بشه و سوالایی رو که فرصت نکرده تو زندگی از خودش بپرسه رو ما ازش بپرسیم ▧ تصویر در دسترس نیست
نقل قول: ♥Rose♥
عمو خسرو خودت بشیــــن
شایدم یه روز نوبت من شد خدا رو چه دیدی ؟ ▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas و بندری ارسال نمایید.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 4 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن.
کاربرانی که در دوره های قبل صندلی داغ شرکت نکرده باشند در اولویت قرار دارند.
تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ دی ماه 1393 :
شنبه 6دی
داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ دی ماه 93
در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.
تاریخ شروع صندلی داغ دی ماه 1393 :
شنبه 20 دی تا شنبه 26 دی
gilas
بندری
هاچو هاچو
بندری
pAshMak
ان شاالله میاد خسروجان...نگران نباش..بازبان خوش نیومدن به زوووووووور میشونیمشون روصندلی
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
عمو خسرو خودت بشیــــن
نمایش یا پنهان متن
دیااکو هنوز چیزی اعلام نکرده؟zrnznn
موافقم
با پارمیس جون هم موافقم
با آقا علیرضا هم موافقم
با مابقی هم موافقم
♥Rose♥
پس گفتی موافقی دیگه
پس خودت بشییییییییین
بندری
با مابقی هم موافقم
پس گفتی موافقی دیگه
پس خودت بشییییییییین
منم با این مهندس موافقم این ماه بعد از سه نفر آقا بالاخره یه خانوم هم باید پیش قدم بشه چه بهتر از نجمه خانوم . من که مطمئنم خیلی دوست داره به چالش کشیده بشه و با روحیاتش بیشتر آشنا بشه و سوالایی رو که فرصت نکرده تو زندگی از خودش بپرسه رو ما ازش بپرسیم ▧ تصویر در دسترس نیست
شایدم یه روز نوبت من شد خدا رو چه دیدی ؟ ▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
چالش سطل آب یخ
نجمه بیا چلنج بکنیم
ای ی ی ی ی عموی ناقلااااااااا
نه اتفاقا نوبت خود شماست، ببینیم با سه فرزند چگونه این؟ شما چالشی تر هستینا
نمایش یا پنهان متن
آقا اصن دوتایی باهم بشینین رو صندلی داغ! یه تنوع هم میشه هاhadi04
بندری
zrnznn
من گفتم مابقی...نه خودم
یه نونوایی داریم ما چهارتا آقا رد میکنه و بعد یه خانم