₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ دی ماه 1393 ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ دی ماه 1393 ๑۩۞۩๑

بدون عکس

๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ دی ماه 1393 ๑۩۞۩๑

226 بازدید، 12 پست، نویسنده: بندری

• بندری

کاربرانی که دارای شرایط شرکت در صندلی داغ دیماه میباشند می توانند در این تاپیک اعلام آمادگی و ثبت نام کنند.

در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکت‌کننده که با رأی گیری مدیران انتخاب می‌شود در صندلی داغ شرکت می‌کند.

شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.

سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده می‌شود.

در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده می‌شود. سؤال چهارم معتبر نمی‌باشد و حذف می‌گردد.
    پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
    هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می‌نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می‌شود ).

هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ می‌تواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر می‌تواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
    به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق می‌گیرد.

با توجه به حالت مسابقه‌ای بودن این بخش فقط سؤال‌ها و جواب‌ها نوشته می‌شود. و پرداختن به مسائل حاشیه‌ای و تفسیر پاسخ‌های قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می‌گردد.

پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas و بندری ارسال نمایید.

شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می‌گردد.

تبصره1: سؤالات به گونه‌ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
    تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.

چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می‌گردد.

در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خنده‌دارترین سوال، داغ‌ترین سوال، خلاقانه‌ترین سوال و مهم‌ترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق می‌گیرد.

جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می‌باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره.

مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می‌نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

شرایط ثبت نام :

کاربران که از تاریخ عضویت آنها 4 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن.

کاربرانی که در دوره های قبل صندلی داغ شرکت نکرده باشند در اولویت قرار دارند.

تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ دی ماه 1393 :

شنبه 6دی
    داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ دی ماه 93
    در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.

تاریخ شروع صندلی داغ دی ماه 1393 :

شنبه 20 دی تا شنبه 26 دی

مدیران بخش صندلی داغ

gilas
    بندری

9 سپاس: levrone، pAshMak، دلشاد، هاچو هاچو، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، zrnznn، تنها

• هاچو هاچو

هنوز داره میسوزه 618
    3 سپاس: pAshMak، zrnznn، بندری

• بندری

یعنی مشتری میاد تصویر در دسترس نیست
    3 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥، zrnznn

• pAshMak

بندری,
    ان شاالله میاد خسروجان...نگران نباش..بازبان خوش نیومدن به زوووووووور میشونیمشون روصندلی :83:

2 سپاس: zrnznn، بندری

• ♥Rose♥

نقل قول: بندری
    یعنی مشتری میاد persons041

عمو خسرو خودت بشیــــن :52:
    نمایش یا پنهان متندیااکو هنوز چیزی اعلام نکرده؟

2 سپاس: zrnznn، بندری

• zrnznn

نقل قول: ♥Rose♥

موافقم:4:
    نقل قول: pAshMak
    نیومدن به زوووووووور میشونیمشون روصندلی

با پارمیس جون هم موافقم :4:

با آقا علیرضا هم موافقم:4:

با مابقی هم موافقم:4:

2 سپاس: ♥Rose♥، بندری

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn

پس گفتی موافقی دیگه
    پس خودت بشییییییییین :93:

3 سپاس: zrnznn، بندری، garfild

• بندری

نقل قول: zrnznn

پس گفتی موافقی دیگه
    پس خودت بشییییییییین :93:

منم با این مهندس موافقم این ماه بعد از سه نفر آقا بالاخره یه خانوم هم باید پیش قدم بشه چه بهتر از نجمه خانوم . من که مطمئنم خیلی دوست داره به چالش کشیده بشه و با روحیاتش بیشتر آشنا بشه و سوالایی رو که فرصت نکرده تو زندگی از خودش بپرسه رو ما ازش بپرسیم تصویر در دسترس نیست

شایدم یه روز نوبت من شد خدا رو چه دیدی ؟ تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn

• ♥Rose♥

من که مطمئنم خیلی دوست داره به چالش کشیده بشه

چالش سطل آب یخ :4:
    نجمه بیا چلنج بکنیم :26:

شایدم یه روز نوبت من شد خدا رو چه دیدی ؟ persons004

ای ی ی ی ی عموی ناقلااااااااا :83:
    نه اتفاقا نوبت خود شماست، ببینیم با سه فرزند چگونه این؟ شما چالشی تر هستینا :29:

نمایش یا پنهان متنآقا اصن دوتایی باهم بشینین رو صندلی داغ! یه تنوع هم میشه ها :104:

2 سپاس: بندری، zrnznn

• hadi04

از حضور نجمه به شدت حمایت میکنم وگرنه دوباره خودم میشینما گفته باشم :bahone:
    3 سپاس: ♥Rose♥، بندری، zrnznn

• بندری

نجمه خانوم ظاهرا سوال کننده زیاد داری . پس باید بشینی رو صندلی داغ نه و نوچ هم نداریم تصویر در دسترس نیست
    2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

پس خودت بشییییییییین

من گفتم مابقی...نه خودم
    این ماه بعد از سه نفر آقا بالاخره یه خانوم هم باید پیش قدم بشه

یه نونوایی داریم ما چهارتا آقا رد میکنه و بعد یه خانم :83: بزار چهارمین اقا هم بشینه و بعد میگردیم یه خانم هم پیدا میکنیم :83:
    مطمئنم خیلی دوست داره به چالش کشیده بشه و با روحیاتش بیشتر آشنا بشه و سوالایی رو که فرصت نکرده تو زندگی از خودش بپرسه رو ما ازش بپرسیم

:23: من؟ عمراً عمراً.... من سوال بی پاسخی ندارم....بیا خودت بشین ...چرا از دیگران مایه میزاری؟
    آقا اصن دوتایی باهم بشینین رو صندلی داغ! یه تنوع هم میشه ها :104:

این ایده ها رو از کجا میاری؟؟؟ :4:

hadi04,
    :83: بیا خودت بشین

بندری,
    یعنی کشته این جو دادناتونمممممم

2 سپاس: بندری، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: