گروه باله ملی پارس در سال 1966 توسط عبداله ناظمی پايه گذاری شد. پس از توقف فعاليت در سال 1979 در سال 1986 در لس آنجلس مجددا فعال شد. در 1990 شعبه دوم در ونكوور كانادا به وسيله خانم آزيتا صاحب جم راه اندازی شد.
رقصهای دیدنی و متنوع در فستیوال تیرگان، بزرگترین فستیوال فرهنگ وهنر ایرانی در جهان
تورنتو - افسانهها میگویند سرزمین ایران متشکل از چندین ملت مختلف بودهاست تا اینکه آرش کمانگیر برای پایاندادن به عداوت و جنگ پادشاهان ایران و توران، تیری از کمان پرتاب میکند. مکانی که تیر فرود آمد، قلمرو میان دو کشور را تعیین نمود. تیر همچنان که به مدت طولانی در پرواز بود - از طلوع تا غروب - مرزهای ایران را مشخصکرد و در پایان قلمرو ایران، فرهنگها، نژادها، زبانها و سنن مختلفی را دربرگرفت. نام تیرگان از این افسانه الهام گرفته است، جشنی سنتی که از تنوع بسیاری برخوردار است و امسال این جشن در چندین روز در شهر تورنتو با نام فستیوال تیرگان برگزارشد. (تیر برگرفته از نام تیروکمان است.)
بهروز آموزگار، مدیر روابط عمومی این فستیوال میگوید: “برای هزاران سال ایرانیان جشنهای متنوعی داشتند… و جشن تیرگان یکی از این جشنها میباشد.”
فستیوال تیرگان که از ۱۸ تا ۲۱ ژوئیه (۲۶ تا ۲۹ تیر) در مرکز هاربرفرانت برگزار گردید، بزرگترین جشن هنر و فرهنگ ایرانی در جهان است. این فستیوال که با ۹۰ برنامه و ۱۵۰ هنرمند کانادایی و بینالمللی ایرانیتبار همراه بود، از برنامههای متنوّع فرهنگی و هنری، بازار خرید و همچنین ارائهی غذاهای متنوع ایرانی برخوردار بود.
آموزگار گفت از آنجاییکه تقریبا ۱۲۰ هزار ایرانی در تورنتو زندگی میکنند که بعد از کالیفرنیا بزرگترین اجتماع ایرانیان خارج از کشور است، این شهر گزینهی مناسبی برای برگزاری آن میباشد، در نتیجه این شهر پذیرای این جشن شد.
در ابتدا این فستیوال کار خود را با جشن نوروز در ماه مارس ۲۰۰۶ آغازکرد و در سال ۲۰۰۸ با برنامههای تابستانی به کار خود ادامهداد و در سال ۲۰۱۱ تقریباً۱۲۰ هزار نفر را برای بازدید از این فستیوال جذبنمود.
آموزگار اظهارداشت: “ایرانیان به فرهنگ و هنر بسیار علاقهمند هستند و فرهنگ و هنر خود را به جهان نشان میدهند و این یکی از دلایل اصلی گسترش چشم گیر جشن تیرگان است.”
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بله تو تاپیک تصاویر منتشر نشده از رقصندگان خواسته بودن، چون من حتی اسم این گروهم نشنیده بودم جالب بود، مثل یه تحقیق دانشگاهی کلی تحقیق کردم تا اینارو پیدا کردم یه کلیپ مصاحبه هم با خانم صاحب جم و گروهش تو کانادا فک کنم واسه امسال یا پارسال بود از یوتیوپ دانلود کردم ولی چون حجمش 100 مگ بود آپلود نشد که بزارمش
نقل قول: بابک
Rose :46 عزیز : بسیار و بی نهایت ازت متشکر و سپاسگزارم . محبت کردی .
خواهش میکنم، امیدوارم مورد پسندتون واقع شده باشه
نقل قول: Holtek
يعني الان اينا همچنان باله ميرقصن ؟
بله، تو کانادا هستن، همانطور که گفته شد هرساله فستیوال تیرگان در تورنتو برگزار میشه که این گروه هستن و چندتا گروه دیگه
♥Rose♥
پس از توقف فعاليت در سال 1979 در سال 1986 در لس آنجلس مجددا فعال شد.
در 1990 شعبه دوم در ونكوور كانادا به وسيله خانم آزيتا صاحب جم راه اندازی شد.
مکانی که تیر فرود آمد، قلمرو میان دو کشور را تعیین نمود.
تیر همچنان که به مدت طولانی در پرواز بود - از طلوع تا غروب - مرزهای ایران را مشخصکرد و در پایان قلمرو ایران، فرهنگها، نژادها، زبانها و سنن مختلفی را دربرگرفت.
نام تیرگان از این افسانه الهام گرفته است، جشنی سنتی که از تنوع بسیاری برخوردار است و امسال این جشن در چندین روز در شهر تورنتو با نام فستیوال تیرگان برگزارشد. (تیر برگرفته از نام تیروکمان است.)
بهروز آموزگار، مدیر روابط عمومی این فستیوال میگوید: “برای هزاران سال ایرانیان جشنهای متنوعی داشتند… و جشن تیرگان یکی از این جشنها میباشد.”
فستیوال تیرگان که از ۱۸ تا ۲۱ ژوئیه (۲۶ تا ۲۹ تیر) در مرکز هاربرفرانت برگزار گردید، بزرگترین جشن هنر و فرهنگ ایرانی در جهان است. این فستیوال که با ۹۰ برنامه و ۱۵۰ هنرمند کانادایی و بینالمللی ایرانیتبار همراه بود، از برنامههای متنوّع فرهنگی و هنری، بازار خرید و همچنین ارائهی غذاهای متنوع ایرانی برخوردار بود.
آموزگار گفت از آنجاییکه تقریبا ۱۲۰ هزار ایرانی در تورنتو زندگی میکنند که بعد از کالیفرنیا بزرگترین اجتماع ایرانیان خارج از کشور است، این شهر گزینهی مناسبی برای برگزاری آن میباشد، در نتیجه این شهر پذیرای این جشن شد.
در ابتدا این فستیوال کار خود را با جشن نوروز در ماه مارس ۲۰۰۶ آغازکرد و در سال ۲۰۰۸ با برنامههای تابستانی به کار خود ادامهداد و در سال ۲۰۱۱ تقریباً۱۲۰ هزار نفر را برای بازدید از این فستیوال جذبنمود.
آموزگار اظهارداشت: “ایرانیان به فرهنگ و هنر بسیار علاقهمند هستند و فرهنگ و هنر خود را به جهان نشان میدهند و این یکی از دلایل اصلی گسترش چشم گیر جشن تیرگان است.”
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
مبارکش باشه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بابک
Holtek
♥Rose♥
بله تو تاپیک تصاویر منتشر نشده از رقصندگان خواسته بودن، چون من حتی اسم این گروهم نشنیده بودم
جالب بود، مثل یه تحقیق دانشگاهی کلی تحقیق کردم تا اینارو پیدا کردم
یه کلیپ مصاحبه هم با خانم صاحب جم و گروهش تو کانادا فک کنم واسه امسال یا پارسال بود از یوتیوپ دانلود کردم ولی چون حجمش 100 مگ بود آپلود نشد که بزارمش
خواهش میکنم، امیدوارم مورد پسندتون واقع شده باشه
بله، تو کانادا هستن، همانطور که گفته شد هرساله فستیوال تیرگان در تورنتو برگزار میشه که این گروه هستن و چندتا گروه دیگه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→