₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » گروه باله ملــی پارس
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » گروه باله ملــی پارس

بدون عکس

گروه باله ملــی پارس

3836 بازدید، 5 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

گروه باله ملی پارس در سال 1966 توسط عبداله ناظمی پايه گذاری شد.
    پس از توقف فعاليت در سال 1979 در سال 1986 در لس آنجلس مجددا فعال شد.
    در 1990 شعبه دوم در ونكوور كانادا به وسيله خانم آزيتا صاحب جم راه اندازی شد.

فستیوال تیرگان در تورنتو بزرگ‌‌‌‏ترین جشن در نوع خود در جهان است

تصویر در دسترس نیست
    رقص‌‌‌‏های دیدنی و متنوع در فستیوال تیرگان، بزرگ‌‌‌‏ترین فستیوال فرهنگ وهنر ایرانی در جهان

تورنتو - افسانه‌‌‌‏ها می‌‌‌‏گویند سرزمین ایران متشکل از چندین ملت مختلف بوده‌‌‌‏است تا اینکه آرش کمانگیر برای پایان‌‌‌‏دادن به عداوت و جنگ پادشاهان ایران و توران، تیری از کمان پرتاب‌‌‌ ‏می‌‌‌‏کند.
    مکانی که تیر فرود ‌‌‌‏آمد، قلمرو میان دو کشور را تعیین‌‌‌ ‏نمود.
    تیر همچنان‌‌‌‏ که به مدت‌‌‌‏ طولانی در پرواز بود - از طلوع تا غروب - مرزهای ایران را مشخص‌‌‌‏‌‌‌‏کرد و در پایان قلمرو ایران، فرهنگ‌‌‌‏ها، نژادها، زبان‌‌‌‏ها و سنن مختلفی را دربرگرفت.
    نام تیرگان از این افسانه الهام‌‌‌‏ گرفته‌‌‌ ‏است، جشنی سنتی که از تنوع بسیاری برخوردار‌‌‌ ‏است و امسال این جشن در چندین روز در شهر تورنتو با نام فستیوال تیرگان برگزار‌‌‌‏شد. (تیر برگرفته از نام تیروکمان است.)

بهروز آموزگار، مدیر روابط عمومی این فستیوال می‌‌‌‏گوید: “برای هزاران سال ایرانیان جشن‌‌‌‏های متنوعی داشتند… و جشن تیرگان یکی از این جشن‌‌‌‏ها می‌‌‌‏باشد.”

فستیوال تیرگان که از ۱۸ تا ۲۱ ژوئیه (۲۶ تا ۲۹ تیر) در مرکز هاربرفرانت برگزار گردید، بزرگ‌‌‌‏ترین جشن هنر و فرهنگ ایرانی در جهان است. این فستیوال که با ۹۰ برنامه و ۱۵۰ هنرمند کانادایی و بین‌‌‌‏المللی ایرانی‌‌‌‏تبار همراه بود، از برنامه‌‌‌‏های متنوّع فرهنگی و هنری، بازار خرید و همچنین ارائه‌‌‌‏ی غذاهای متنوع ایرانی برخوردار بود.

آموزگار گفت از آنجایی‌‌‌‏که تقریبا ۱۲۰ هزار ایرانی در تورنتو زندگی‌‌‌‏ می‌‌‌‏کنند که بعد از کالیفرنیا بزرگ‌‌‌‏ترین اجتماع ایرانیان خارج از کشور است، این شهر گزینه‌‌‌‏ی مناسبی برای برگزاری آن می‌‌‌‏باشد، در‌‌‌‏ نتیجه این شهر پذیرای این جشن شد.

در ابتدا این فستیوال کار خود را با جشن نوروز در ماه مارس ۲۰۰۶ آغاز‌‌‌‏‌‌‌‏‌‌‌‏کرد و در سال ۲۰۰۸ با برنامه‌‌‌‏های تابستانی به کار خود ادامه‌‌‌‏داد و در سال ۲۰۱۱ تقریباً۱۲۰ هزار نفر را برای بازدید از این فستیوال جذب‌‌‌‏نمود.

آموزگار اظهار‌‌‌‏داشت: “ایرانیان به فرهنگ و هنر بسیار علاقه‌‌‌‏مند هستند و فرهنگ و هنر خود را به جهان نشان‌‌‌‏ می‌‌‌‏دهند و این یکی از دلایل اصلی گسترش چشم گیر جشن تیرگان است.”

تصویر در دسترس نیست
    گروه ملی باله‌‌‌‏ی پارس از ونکوور، رقص‌‌‌‏های ایرانی سنتی و قومی را ارائه‌‌‌‏می‌‌‌‏دهند. (تصویر با اجازه‌‌‌‏ی گروه باله‌‌‌‏ی ملی پارس)

تصویر در دسترس نیست
    Cinderella - Sarvar Kaboli -

تصویر در دسترس نیست
    ROMEO AND JULIET - RUDAKI HALL

تصویر در دسترس نیست
    Robert de Warren - LORD CAPULET

تصویر در دسترس نیست
    ROMEO & JULIET - CAPULETS AND MONTAGUES - Fight performed by Iranian National Fencing Team

تصویر در دسترس نیست
    GISELLE - RUDAKI HALL - Aida Ahmadzadeh - Robert de Warren

تصویر در دسترس نیست
    RUDAKI HALL - SHAH presenting Robert de Warren to President Anvar Sadat and Mrs Sadat of Ehypt

2 سپاس: بچه مثبت، Holtek

• بچه مثبت

تاپیک درخواستی آقا بابک بود؟
    مبارکش باشه

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: ♥Rose♥

• بابک

Rose :46 عزیز : بسیار و بی نهایت ازت متشکر و سپاسگزارم . :58: محبت کردی .

• Holtek

يعني الان اينا همچنان باله ميرقصن ؟ :7:

• ♥Rose♥

نقل قول: بچه مثبت
    تاپیک درخواستی آقا بابک بود؟

بله تو تاپیک تصاویر منتشر نشده از رقصندگان خواسته بودن، چون من حتی اسم این گروهم نشنیده بودم
    جالب بود، مثل یه تحقیق دانشگاهی کلی تحقیق کردم تا اینارو پیدا کردم 1142
    یه کلیپ مصاحبه هم با خانم صاحب جم و گروهش تو کانادا فک کنم واسه امسال یا پارسال بود از یوتیوپ دانلود کردم ولی چون حجمش 100 مگ بود آپلود نشد که بزارمش

نقل قول: بابک
    Rose :46 عزیز : بسیار و بی نهایت ازت متشکر و سپاسگزارم . :58: محبت کردی .

خواهش میکنم، امیدوارم مورد پسندتون واقع شده باشه :46:

نقل قول: Holtek
    يعني الان اينا همچنان باله ميرقصن ؟ :7:

بله، تو کانادا هستن، همانطور که گفته شد هرساله فستیوال تیرگان در تورنتو برگزار میشه که این گروه هستن و چندتا گروه دیگه

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: