همه ما در کتابخانه و قفسه های خود سی دی های کامپیوتری داریم که بعد از مدتی نمی دانیم با آنها چکار کنیم. اما با همین سی دی ها می توان تزئینات بسیار زیبایی درست کرد.
اگر شما هم جزء کسانی هستید که کتابخانهتان پر است از سی دی های موسیقی و فیلمهای قدیمی که دیگر کار نمی کنند اما دلتان نمی آید آن ها را دور بریزید. بهتر است بدانید نظم و زیبایی خانه شما ارزشش از نگهداری این سی دی های قدیمی و ناکارآمد بیشتر است. این تصاویر به شما یاد می دهد که چطور سی دی های قدیمی خود را بازیافت کنید و با آنها زیورآلات و تزئینات خانگی درست کنید.
مرسي پشمك ، صبح اول وقتي واقعا لذت بردم از خلاقيت اين هنرمند يادمه CD رايتر تازه اومده بود بازار ، يكي خريده بودم ولي هي CD ميسوزوند ، اونموقع سي دي خام ها جعبه دار بودن و تقريبا دونه اي 2000 تومن با رايتش ميشد 4 هزار ..... با يكي دوتاشون ساعت درست كردم و با نخ نامرئي آويزونشون ميكردم ، هركي ميديد ميگفت يكي هم برا من درست كن
pAshMak
اگر شما هم جزء کسانی هستید که کتابخانهتان پر است از سی دی های موسیقی و فیلمهای قدیمی که دیگر کار نمی کنند اما دلتان نمی آید آن ها را دور بریزید. بهتر است بدانید نظم و زیبایی خانه شما ارزشش از نگهداری این سی دی های قدیمی و ناکارآمد بیشتر است. این تصاویر به شما یاد می دهد که چطور سی دی های قدیمی خود را بازیافت کنید و با آنها زیورآلات و تزئینات خانگی درست کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
چه خوشگلللللللللللللللللللللللللللللللل
Holtek
يادمه CD رايتر تازه اومده بود بازار ، يكي خريده بودم ولي هي CD ميسوزوند ، اونموقع سي دي خام ها جعبه دار بودن و تقريبا دونه اي 2000 تومن با رايتش ميشد 4 هزار ..... با يكي دوتاشون ساعت درست كردم و با نخ نامرئي آويزونشون ميكردم ، هركي ميديد ميگفت يكي هم برا من درست كن
pAshMak
همه فن حریفی دکترجان...خیلی خوبه بتونیم از وسایلی که دورریزهستن استفاده بهینه بکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→