"شیطونک بازی" رقصندگان سازمان ملی فولکلور در اجرای رقص قاجار در تالار رودکی ← پیش از انقلاب اسلامی، سازمان ملی رقص فولکلور ایران به عنوان برترین گروه فولکلور خاورمیانه مطرح بود. با وقوع انقلاب، بسیاری از فیلمها و تصاویر اجراهای مختلف این سازمان در آتش سوخت یا به نحو دیگری نابود شد. به تازگی غلامرضا سخایی رقصنده سولیست سازمان ملی رقص فولکلور ایران، تصاویری ارزشمند از اجراهای سازمان ملی رقص فولکلور ایران را در اختیار انتشارات آلمانی رایشلت و دانشگاه فرانکفورت قرار داده است.
رقص نفت ← غلامرضا سخایی، بخشی از این تصاویر را در اختیار دویچه وله قرار داده است. قرار است تا سال آینده مجموعه کامل این تصاویر در کتابی درباره رقص در ایران به زبان انگلیسی و توسط انتشارات آلمانی رایشلت منتشر شود.
رقص زابلی که در تالار رودکی اجرا شده است ← پس از تشکیل سازمان ملی رقص فولکلور ایران با استقبالی که از اجراهای آنان انجام میشد، به تدریج این گروه در بسیاری از دیدارهای هیئت های سیاسی خارجی به ایران برنامه اجرا میکرد یا هیئت های سیاسی ایرانی در سفرهای خود به دیگر کشورها را همراهی میکرد.
رقص "بزم دراویش" ← غلارضا سخایی تعریف میکند این رقص یکی از سختترین اجراهای او بوده است. داستان از این قرار است که در این اجرا، رقصندگان روی صحنهای گرد و ۲۴ متری که میچرخید، میرقصیدند. حین اجرا ناگهان انگشت شصت پای یکی از رقصندگان لای صحنهی گردان میرود و له میشود. سخایی میگوید آن رقصنده به رقص خود ادامه داد و ما هیچ کدام نفهمیدیم تا اینکه وقتی اجرا تمام شد دیدیم صحنه پر از خون است.
غلامرضا سخایی از رقصندگان سولیست مشهور سازمان ملی رقص فولکلور ایران بود که یکی از اجراهای معروف او، نقش "بهرام گور" در اجرای هفت پیکر، اثر نظامی گنجوی است. در این داستان شاهزاده بهرام گور در یک اتاق مخفی کاخ پدرش تصویر هفت شاهزاده خانم را مییابد و دلباخته هر هفت چهره میشود. شور این دلباختگی ماجراهایی میآفریند که جانمایه اثر است.
غلامرضا سخایی در نقش بهرام گور ← رقص محمدرضا سخایی با شاهزاده یونان در اجرای "بهرام گور". در این اجرا تمام شاهزادگان در فکر بهرام گور به رقص درمیآیند.
اجرای رقص کهگیلویه توسط سازمان ملی رقص فولکلور ایران ← پیش از انقلاب اسلامی در دورهی پهلوی دوم تلاش بسیاری برای گردآوری مراسم آیینی و آداب و رسوم پیشینیان ایرانیان انجام شد. این تلاشها منجر به تحقیقات و ضبط فیلمها و تصاویری شد.
اجرای مشترک رقصندگان پیش و پس از انقلاب ایران در آلمان
غلامرضا سخایی، رقصنده سولیست سازمان ملی رقص فولکلور ایران، پس از ۴۰ سال به همراه گروه رقص "کرشمه" در فرانکفورت برنامه اجرا کرد. گفتوگو با او و اعضای گروه کرشمه و همچنین پشت صحنه این اجرا را ببینید.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Rose عزیز باز هم ازت متشکرم . من سعی کردم که در گوگل از گروه باله پارس عکسهای بیشتری را پیدا کنم که شما هم فرستادید ولی متأسفانه نشد یا نتوانستم من بیشتر عکسای باله پارس را در جستجو هستم . بهر حال زحمت کشیدید . سپاسگزارم .
Rose عزیز باز هم ازت متشکرم . من سعی کردم که در گوگل از گروه باله پارس عکسهای بیشتری را پیدا کنم که شما هم فرستادید ولی متأسفانه نشد یا نتوانستم من بیشتر عکسای باله پارس را در جستجو هستم . بهر حال زحمت کشیدید . سپاسگزارم .
خواهش میکنم از شما من خیلی سرچ کردم و فقط در اون اندازه پیدا کردم، ممنونم
♥Rose♥
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
غلامرضا سخایی، رقصنده سولیست سازمان ملی رقص فولکلور ایران، پس از ۴۰ سال به همراه گروه رقص "کرشمه" در فرانکفورت برنامه اجرا کرد. گفتوگو با او و اعضای گروه کرشمه و همچنین پشت صحنه این اجرا را ببینید.
نسخه موبایل
تصاویر منتشر نشده از رقصندگان ایران پیش از انقلاب (قسمت اول)
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
بابک
من سعی کردم که در گوگل از گروه باله پارس عکسهای بیشتری را پیدا کنم که شما هم فرستادید ولی متأسفانه نشد یا نتوانستم من بیشتر عکسای باله پارس را در جستجو هستم . بهر حال زحمت کشیدید . سپاسگزارم .
♥Rose♥
بزن و بکوبه همه جا
شلوغ پلوغ همه جا
آه آه بیا وسط
من سعی کردم که در گوگل از گروه باله پارس عکسهای بیشتری را پیدا کنم که شما هم فرستادید ولی متأسفانه نشد یا نتوانستم من بیشتر عکسای باله پارس را در جستجو هستم . بهر حال زحمت کشیدید . سپاسگزارم .
خواهش میکنم از شما
من خیلی سرچ کردم و فقط در اون اندازه پیدا کردم، ممنونم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→