₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » :: دلت میخواد ازین بچه هــــــــا داشته باشی؟؟؟ ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » :: دلت میخواد ازین بچه هــــــــا داشته باشی؟؟؟ ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: دلت میخواد ازین بچه هــــــــا داشته باشی؟؟؟ ::

3725 بازدید، 19 پست، نویسنده: pAshMak

• Kishe Mehr

این که در تعلیم و تربیت گفته میشه اگر خواستی بچه ای رو تنبیه بکنی، ابتدا والدینشو تنبیه کن، در اینجا این تصاویر کاملا مؤید این امر هستش و اینو تایید میکنه...
    1 سپاس: pAshMak

• بچه مثبت

من دوست دارم از اون بچه ها داشته باشم :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• zrnznn

ههههههههههههههههههه :83:
    نه دستتت درد نکنه......
    برادر زاده های من وقتی هر دو با هم هستن به اندازه کافی سرسام میگیرم....دیگه کافیمه...
    خودنه رو سه تایی میزاریم روسرموننننننن.....ولی دیگه کل انرژیم مال یه روزه...بیشتر دیگه تحمل ندارم:4:
    .
    .
    .
    جدای از شوخی....کاش سرو صدای شادی بچه ها همیشه تو همه خونه ها بلند باشه...مخصوصا اونا که آرزو شو دارن

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    این که در تعلیم و تربیت گفته میشه اگر خواستی بچه ای رو تنبیه بکنی، ابتدا والدینشو تنبیه کن، در اینجا این تصاویر کاملا مؤید این امر هستش و اینو تایید میکنه...

خب والدین چه گناهی داشتن؟؟؟

نقل قول: بچه مثبت
    من دوست دارم از اون بچه ها داشته باشم

دقیقا مشخص کن ازکدوما؟؟؟ :37:

نقل قول: zrnznn
    رادر زاده های من وقتی هر دو با هم هستن به اندازه کافی سرسام میگیرم....دیگه کافیمه...

آخخخخخخخخ چقدرخوبه صدای بچه ها توی خونه :65:

نقل قول: zrnznn
    جدای از شوخی....کاش سرو صدای شادی بچه ها همیشه تو همه خونه ها بلند باشه...مخصوصا اونا که آرزو شو دارن

الهی آمین.ان شاالله هیچکس حسرت بچه دارشدن روی دلش نمونه

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

خب عکسا رو ببین اکثرا بچه ها رو به حال خودشون گذاشتن و یا حواسشون ب کار خودشونه

• pAshMak

Kishe Mehr,
    معلومه دقت نکردی.خستگی روببین توی چهره ها :37:

• jaj

بچه ای که شیطونی نکنه بچه نیست

اتفاقا خیلی خوبه پدر و مادر با بچه هر دو شیطونی کنند

• Kishe Mehr

فکرنمکنی که اگر بچه رو کاری بکنند که اتوماتیک وار کارهاشو انجام بدهند، پدرومادر در هر شرایطی باشند بچه ها کارشونو بدرستی انجام میدن؟

• pAshMak

فکرنمکنی که اگر بچه رو کاری بکنند که اتوماتیک وار کارهاشو انجام بدهند، پدرومادر در هر شرایطی باشند بچه ها کارشونو بدرستی انجام میدن؟

ببین من بیسوادم میشه اینوهمچین یخورده واضح تربگی :37:

• Kishe Mehr

اگر به بچه ها بیاموزیم که نقاشی کردن جای مخصوص به خود داره، اگر اموزش بدیم که خمیردندان برای دندان هست، ماشین چمن زنی برای چمن زدنه نه برای بازی کردن و... ، اونوقته که ما چه خسته باشی و چه نباشیم و چه خونه باشیم و نباشیم، بچه یاد میگیره که کارها رو در جای خودش استفاده بکنه.

• pAshMak

Kishe Mehr,
    خودتون گفتید بچه....به نظرشما بچه نباید بچگی کنه؟نباید بتونه لذت ببره از شیطنت های بچگانه؟

آموزش دادن خیلی خوبه ولیکن نبایدانتظارداشته باشیم که مثل بزرگسالان عمل کنند ورفتاری عاقلانه داشته باشند.

• Kishe Mehr

بقول خودت بچه باید "بچگی" بکنه، نه کارهای بزرگها رو بکنه!
    هرچند این کارها باعث خلاقیت و تفکر خارج از چارچوب ذهنی میشه ولی خیلی از اوقات باعث خرابکاری های غیرقایل کنترل و جبران ناپذیری میشه.
    بچه رو سراغ دارم که با برق کولر بازی میکرد و متاسفانه.... . با چرخ گوشت بازی میکرد و انگشتاش... . و....
    من نمیگم باید به بچه بگیم نکن نکن نکن. بلکه باید شرایط بازی مناسب رو براش مهیا بکنیم. بجای اینکه بگیم با چاقو بازی نکن، میتونیم راه درست استفاده از اون رو بهش بگیم و همچنین یک وسیله ی بهتر بهش بدیم.
    وقتی بچه در بچگی بازیهای ناهنجاری داشته باشه، در بزرگسالی هم ادم نابهنجاری میشه.

• بندری

شب جشن تولد آیسان یاسین و دار و دسته اش توی حیاط داشتن بازی می کردن از عوارض اون شب شکستن لوله ناودون ، شوت به کیک یکیی از مهمونا و سر و صورت زخمی یاسین تصویر در دسترس نیست

• pAshMak

بقول خودت بچه باید "بچگی" بکنه، نه کارهای بزرگها رو بکنه!

الان توی این تصاویرکدوم کاربزرگهاروانجام داده بود؟

نقل قول: بندری
    شب جشن تولد آیسان یاسین و دار و دسته اش توی حیاط داشتن بازی می کردن از عوارض اون شب شکستن لوله ناودون ، شوت به کیک یکیی از مهمونا و سر و صورت زخمی یاسین persons001

ای جاااااااااااااانم....شلوغ کردن بچه ها روخیلییییییییییییی دوست دارم...فقط باید مواظب باشیم زخمی نکنن خودشون رو

ای واااااااااااااااااااای...چرا زخمی شد آخه....ان شاالله که همیشه شادباشین خسروجان

2 سپاس: Kishe Mehr، بندری

• Kishe Mehr

منظور من از بچگی نکردن انجام اون کارهایی مثل دست نزدن به برق کولر و... بود
    تو خرابکاری رو بچگی میدونی؟ خرابکاری در حد و اندازه ی معمول خوبه که خودمم خیلی موافقشم ولی نه هرنوع خرابکاری

• pAshMak

نقل قول: jaj
    بچه ای که شیطونی نکنه بچه نیست

اتفاقا خیلی خوبه پدر و مادر با بچه هر دو شیطونی کنند

دقیقاااااااااااا...من ازون دسته مادرانی خواهم شد که همراه با فرزندم شیطونی کرده،

فوتبال بازی میکنیم وشیشه هاروهم میشکونیم :83: خیلییییییییی لذت داره :24:

تو خرابکاری رو بچگی میدونی؟

آره...بچه اگه روی دیوارنقاشی نکشه خوراکی هاش روروی زمین نریزه

دست کثیفش روبه لباسش نزنه که بچه نیست...آدم بزرگه :5:

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• jaj

نقل قول: pAshMak
    دقیقاااااااااااا...من ازون دسته مادرانی خواهم شد که همراه با فرزندم شیطونی کرده،

فوتبال بازی میکنیم وشیشه هاروهم میشکونیم :83: خیلییییییییی لذت داره :24:

:83:

• Kishe Mehr

من که نوشتم :
    خرابکاری در حد و اندازه ی معمول خوبه که خودمم خیلی موافقشم ولی نه هرنوع خرابکاری

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: