₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » قفل چمدان خود را با NFC باز کنید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » قفل چمدان خود را با NFC باز کنید

بدون عکس

قفل چمدان خود را با NFC باز کنید

1678 بازدید، 7 پست، نویسنده: بچه درس خون

• بچه درس خون

همیشه یکی از مشکلات سفر این است که باید مدام قفل چمدان خود را باز و بسته کنید. کاری که با قفل‌های رمزی کمی سخت است و با کلید فیزیکی سخت‌تر! شرکت اجی‌تاچ، یک قفل هوشمند را به نمایشگاه CES 2015 آورده که با NFC کار می‌کند.
    شرکت اگی‌تاچ محصول جدیدی را معرفی کرده که کار شما را برای قفل یا باز کردن چمدان‌تان راحت‌ می‌کند. برای باز کردن این قفل مدرن نیازی به کلید ندارید و می‌توانید آن را با NFC باز کنید. به جای آن که از قفل‌های رمزدار یا کلید استفاده کنید، می‌توانید از این قفل هوشمند استفاده کنید. این قفل با NFC کار می‌کند و باتری آن تا ۳۰،۰۰۰ بار باز و بسته کردن قفل را پشتیبانی می‌کند. کافی است دکمه باز کردن قفل را بفشارید تا دستگاه فعال شود. سپس باید تگ NFC همراه این قفل هوشمند یا تلفن هوشمند خود را نزدیک آن کنید تا قفل باز شود.

شاید نگران این باشید که در میانه سفر، باتری این قفل تمام شود، اما جای نگرانی نیست. می‌توانید با استفاده از کلید فیزیکی آن را باز کنید یا از طریق پورت USB که در کنار آن قرار گرفته، دستگاه را فعال کرده و قفل را باز کنید. توسعه‌دهندگان Egeetouch فعلا قصد ندارند، این قفل را به صورت جداگانه روانه بازار کنند، اما در حال صحبت با کمپانی‌های تولیدکننده کیف و چمدان هستند تا محصولاتی مجهز به این قفل هوشمند را تولید کنند. شاید در سه‌ماهه سوم ۲۰۱۵ شاهد ارائه محصولاتی با قفل NFC باشیم.

7 سپاس: pAshMak، zrnznn، Holtek، دلشاد، بندری، Kishe Mehr، jaj

• pAshMak

کم کم همه چیزهوشمندمیشه :24:
    1 سپاس: بچه درس خون

• بچه درس خون

pAshMak,
    درسته و به نظر من زیاد از حدش فاجعه آوره.شوخی خخخخخخ تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: pAshMak، بندری

• zrnznn

وای همیشه از این کیف های رمز دار میترسم :4:
    یادمه دوستام تو مدرسه همیشه یکیشون مینالید که کیفش باز نمیشه.......

معمولا هم من هیچ وقت اگر ساکهامون از این رمزها داشته باشه استفاده نمیکنم ازشون و همیشه رو صفرن......

• Holtek

يه معمار مسن بود كه داخل كيف سامسونت تيشه و ماله و ..... ميذاشت ، هميشه هم رمزش يادش ميرفت :bahone:

• Kishe Mehr

تکنولوژی خیلی خوبه ها ولی وقتی بهش وابسته بشیم گاهی اوقات ممکنه قالمون بذاره. همین امشب میخواستم از پاساژی خرید بکنم کارتهامو یادم رفته بود ببرم .. بیش از یک ساعت علاف شدم تا داداشم وجهشو انتقال داد که اخرشم منتقل نشد.. :22:.. البته فروشندهه گفت بهت اعتماد دارم و گفت برو بعدا پی گیری کن ببین واریز شده یا نه :4: یعنی چنین افرادی هنوزم توی مملکت هستند؟؟؟؟ :7:

• jaj

مطمئنم یه ایرانی باهوش پیدا میشه و کل تلاش هاشونو زیر سوال میبره
    بله چنین متخصصانی داریمممممممممم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: