₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی بچه درس خون
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی بچه درس خون
1 2 3

بدون عکس

صفحه شخصی بچه درس خون

488 بازدید، 43 پست، نویسنده: بچه درس خون

• بچه درس خون

Kishe Mehr,
    لطف داری آقا کیش مهر عزیز همین که تو سایت هستی و وجودت به بچه های سایت دلگرمی میده خودش نعمتیه واسه ما :46: ....والا اخلاق بنده رو کاملا درست حدس زدید مخصوصا تن صدا که خانواده با همین تن صدای بنده مشکل دارن و همش میگن مگه بلندگو قورت دادی یه ذره آروم تر حرف بزن...البته آقا خسرو که میگفت امسال خوب میشه تن صدات و بهتر هم شده :1: آقا خسرو رو همه یه جورایی دوستش دارن یه شخصیت باحالی داره نمیدونم چجوری بگم...مث این دهه شصتیای با معرفت..البته شما به بنده و آقا خسرو لطف داری داداش عزیزم...بهترین ها رو واست آرزو میکنم داداش گلم :8: :46:

2 سپاس: Kishe Mehr، بندری

• zrnznn

نقل قول: بچه درس خون
    عالی بود...20 میشم ولی نمیدونم چرا اینقدر زیاد سوال طرح کرده بودند با بارم های کم...فکر کنم میخواستن یه عده که درسشون ضعیفه قبول بشن...ممنون که پرسیدی :3:

این بارم بندیا از طرف آموزش و پرورش داده میشن......ومعلم ها طبق اون باید سوال طرح کنننن....مثلا نیم نمره از فلان مبحث ...نیم نمره از مبحث بعدی و .....
    خدا رو شکر......اونم که بلههههههههههههه...دیگ از پس شون بر نمیان....میگن امتحانا اسون باشه....هر چند اسونم باشه باز اونا درس نمیخونن

2 سپاس: بچه درس خون، بندری

• بچه درس خون

این پست بنا به دلایلی حذف شد
    2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

بچه درس خون,
    سلام.مهمون نمیخواهی؟؟؟ :24:

علیرضا هکرهم بودی خبررونمیکردی؟؟؟ :13:

• بچه درس خون

pAshMak,
    سلام...چرا نمیخوام مهمون حبیب خداست.
    نه بابا من هکر نیستم فقط یه مدت کدنویسی میکردم...همین... :4: جو گیر شدم نشستم قالب هک طراحی کردم. :3:

2 سپاس: pAshMak، بندری

• pAshMak

بچه درس خون,
    ممنووووونم ...خیلی خوبه توانایی کدنویسی روداشته باشه

ولی خیلی لذت داره هک کنی بعد اینجوری اسمت روبذاری :83:

• بچه درس خون

سلام....این وبلاگمه که باهاش تو مسابقه وبلاگ نویسی نماز شرکت کردم اگه تونستید بهش سربزنید...
    ................
    نظرتون هم بگید...ممنون ... الان زمان داوری مسابقه هست خداکنه قبول بشم ....
    385

4 سپاس: ♥Rose♥، بندری، pAshMak، jaj

• ♥Rose♥

سلام....این وبلاگمه که باهاش تو مسابقه وبلاگ نویسی نماز شرکت کردم اگه تونستید بهش سربزنید...
    kalamedin.rzb.ir
    نظرتون هم بگید...ممنون ... الان زمان داوری مسابقه هست خداکنه قبول بشم .... 385

سلام دکتر :84:
    وبلاگتو دیدم خیلی قشنگ و عالی بود، بوکمارکش کردم بعدا بیشتر بهت سر بزنم
    از نظر من که عالی بود بخصوص با دعای فرج آقا امام زمان (عج)، ان شاءالله که به امید خدا قبول میشی ، ان شاءالله نفر اولی :52:

1 سپاس: بچه درس خون

• zrnznn

وبلاگت خیلی قشنگه :1:
    2 سپاس: بندری، بچه درس خون

• بندری

درود بر علي آقا با اين وبلاگ زيباش . احسنت ان شا الله كه رتبه بياري . حتي اگه نياوردي از كار زيبات چيزي كم نميكنه . تصویر در دسترس نیست
    2 سپاس: بچه درس خون، zrnznn

• بچه درس خون

♥Rose♥,
    zrnznn,
    بندری,
    ممنون...واقعا شرمنده کردید منو...امیدوارم که تو مسابقه رتبه بیارم ... ممنون که به وبلاگم سر زدین ... ایشالله که جبران کنم :46: 1014

4 سپاس: pAshMak، بندری، ♥Rose♥، zrnznn

• pAshMak

kalamedin.rzb.ir

سلام علیرضا جان...وبلاگ قشنگت رودیدم..عضوهم شدم

مطالبت قشنگ بود..موفق باشی :24:

2 سپاس: بندری، بچه درس خون

• بچه درس خون

واقعا شرمنده کردید دوستان ... اگه لطف کنید هر وقت وقت داشتید یه مطلب هم تو وبلاگ واسه ما بزارید ممنون میشم.
    3 سپاس: بندری، zrnznn، ♥Rose♥

• بچه درس خون

260 خبر خبر 260

امتحانام امروز با موفقیت تموم شد .......... هوراااااااااااااااااااااااا 262

3 سپاس: zrnznn، بندری، ♥Rose♥

• zrnznn

خدا رو شکررررررر...واسه خودت استراحت میکنی هاااااا....
    چقدر مزه میده لحظه ای که امتحان اخریو میدی....اونم اگر خوب داده باشی و استرس نمره نداشته باشی:4:

• بچه درس خون

سلام دوستان گلم
    این همم یکی دیگه از وبلاگ هام هست . اگه زحمتی نیست و وقت کردید بهش سر بزنید و نظر بدید . ممنون
    ..........................

3 سپاس: ♥Rose♥، بندری، zrnznn

• ♥Rose♥

سلام دوستان گلم
    این همم یکی دیگه از وبلاگ هام هست . اگه زحمتی نیست و وقت کردید بهش سر بزنید و نظر بدید . ممنون
    http://ninawa.rzb.ir

سلام بر شما
    به به ، آفرین به فعالیتت، خیلی عالیه :39:
    آقا علیرضا نتیجه اون مسابقه اعلام شد؟

• بچه درس خون

♥Rose♥,
    سلام ممنونم .
    نه والله هنوز اعلام نشده انشالله جوابش اردیبهشت ماه اعلام میشه . این وبلاگم واسه مسابقه مدرسه هست که فردا هم داوریش انجام میشه و من امروز این وبلاگ رو ساختم چون موقع امتحانات بود وقت نکرده بودم . ممنون که کارهای بنده رو دنبال می کنید. :46:

3 سپاس: ♥Rose♥، بندری، zrnznn

• ♥Rose♥

سلام ممنونم .
    نه والله هنوز اعلام نشده انشالله جوابش اردیبهشت ماه اعلام میشه . این وبلاگم واسه مسابقه مدرسه هست که فردا هم داوریش انجام میشه و من امروز این وبلاگ رو ساختم چون موقع امتحانات بود وقت نکرده بودم . ممنون که کارهای بنده رو دنبال می کنید. :46:

اوووووووووووووه تا اردیبهشت، چه زیاد، آدم استرسش زیاد میشه :4:
    یعنی تو یک روز درست کردی، بابااااااااااااا خیلی آفرین داری :39:
    خواهش میکنم، کاری نکردم که :46:

1 سپاس: بندری

• بچه درس خون

سلام دوستان ... راستش کارنامه گرفتم ولی افتضاح بود ... واسه همین هم خجالت میکشیدم بیام سایت ... یعنی واقعا دمشون گرم این معلما نه 0/25 ارفاغ کردن نه برگه رو درست تصحیح کردن ... برگه هامون هم بهمون دادن که ببینیم ارفاغی در کار نیست ... خدایی مث سربازخونس ..دوستم که پارسال با من تو یه مدرسه بود درسش از من ضعیف تر بود ولی امسال رفت غیر دولتی معدلش از من بالاتر شد ... غیر دولتی هتله ... ما که رفتیم دولتی بدبخت شدیم ... شاید دیگه واس همیشه از سایت برم چون لیاقت بچه درسخون بودن بوف بوفی رو ندارم . :17:
    5 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr، pAshMak، بندری، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: