ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: ملاقات آنجلینا جولی با پاپ فرانسیس ::
pAshMak
این کارگردان همراه 2 فرزند و برد پیت همسرش به رم سفر کرده است تا تعطیلات سال نو را در آنجا بگذراند. وی در همین حال دیروز به واتیکان رفت تا فیلمش «شکسته نشده» را برای مقامات واتیکان به نمایش بگذارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
این بازیگر، کارگردان و سفیر ویژه سازمان ملل پس از نمایش فیلم «شکسته نشده» که درباره یکی از سربازان جنگ جهانی دوم است که از زندان و شکنجه گاه ژاپن زنده بیرون آمد، با رهبر کاتولیکهای جهان دیدار کرد.
واتیکان اعلام کرد جولی و 2 فرزندش برای نمایش این فیلم در آکادمی علوم واتیکان حضور پیدا کردند. در فیلم «شکسته نشده» زندگی لوییز زامپرینی قهرمان دومیدانی المپیک تصویر شده که پس از سقوط هواپیمایش در اقیانوس پاسیفیک در جنگ جهانی دوم، پس از 47 روز سرگردانی در اقیانوس به اسارت ژاپنی ها در میآید.
پاپ که خودش فیلم را تماشا نکرده بود، پس از حضور در کاخ چند کلمه ای با جولی صحبت کرد. جولی با 2 دخترش، برادرش و یکی از اعضای گروه فیلمش در این دیدار حاضر شده بود. این دیدار از سوی موسیو سانچز سوروندو رییس آرژانتینی آکادمی پاپ که از دوستان پاپ نیز هست، ترتیب داده شده بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
پاپ پس از ملاقات رسمی با گروهی از نمایندگان ایزدیها به اتاق بارگاه طلایی که مخصوص دیدار با سران کشورهاست رفت و آنجا با جولی و گروه کوچک همراهش دیدار کرد.
تصاویری که از سوی واتیکان منتشر شده جولی را نشان می دهد که در لباسی رسمی با پاپ دیدار می کند و لبخند بر لب دارد. به گفته سخنگوی واتیکان این دیدار که کوتاه بود، تنها برای برکت دادن پاپ به گروه، تنظیم شده بود. عکس های زیر آنجلینا جولی و فرزندانش را در سفر به رم و دیدار با پاپ نشان میدهد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
زیباییش درهمین سادگیش نهفته هست...رنگ وروغن فقط برای زمان کوتاهی میتونه
توجه روجلب کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
توجه روجلب کنه
jaj
کاش پاپ بودم
من اما دلم نمیخواد جای پاپ باشم
pAshMak
چه عجب توتاییدکردی حرف من رو؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اصلا یک بار شده که من حرف تو روتایید نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
pAshMak
کاش پاپ بودم
من اما دلم نمیخواد جای پاپ باشم
دکتررضا هم آره؟؟؟یعنی آنجلینایی هستش؟؟؟من فکرکردم بهروزخان فقط هوادارشه
پس شماالان دلتون نمیخواددیگه؟؟؟بعداپشیمون نشی که بی فایدست
واژه ای بنام جرات روشنیدی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
چه جورشم
pAshMak
حالا که شنیدی پس کاملا متوجه منظورم شدی پسرم
▧ تصویر در دسترس نیست