₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » جزئیات راز عروسی آنجلینا جولی با برد پیت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » جزئیات راز عروسی آنجلینا جولی با برد پیت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جزئیات راز عروسی آنجلینا جولی با برد پیت

4552 بازدید، 10 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

این مطلب و تصاویر به صورت اختصاصی برای سایت ایرانیان فنلاند ترجمه و جمع آوری شده است.
    کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.

آنجلینا جولی و برد پیت همیشه می گفتند مراسم عروسی شان را هنگامی برگزار می کنند که فرزندانشان از آنها بخواهند، بنابراین جای تعجب ندارد که شش فرزندشان نقش اساسی را در مراسم عروسی ۲۳ آگوست آنها داشته است.

خبر ازدواج مخفیانه برد پیت و آنجلینا جولی در فرانسه همه را شوکه کرد.حتی پدر آنجلینا جولی هم از ازدواج آنها خبر نداشت و به مراسم دعوت نشده بود. آنها مراسم ازدواج خود را در ملک شخصی شان در فرانسه برگزار کردند.
    قاضی بازنشسته کالیفرنیا Ouderkirk کشیش شاغل و مسئول روحانی برای مراسم زوج غیر فرقه ای مدنی در فرانسه بود و به احتمال زیاد کالیفرنیا، نیز باشد. قبل از ازدواج جولی - پیت ، او بهترین راه حل برای بودن روی نیمکت در سال 1993 ، زمانی که حمله رجینالد دنی در دادگاه پس از شورش مرکزی جنوبی لس آنجلس بودند شناخته شده بود. از آنجا که یک قاضی کالیفرنیا بطور قانونی نمی تواند ازدواج یک زن و شوهر در فرانسه را ثبت کند و زوجین در فرانسه باید تحت حکومت مدنی فرانسه، عروسی خود را به انجام برسانند. همچنین سوالاتی در مورد قانونی بودن عروسی جولی و پیت وجود داشت. آنها به عنوان شهروندان کالیفرنیا (برد و آنجلینا) بعد از کاغذ بازیهای زیاد بالاخره مجوز ازدواج خود را از یک قاضی محلی گرفتند و مراسمشان در شتو Miraval و در نتیجه تحت قانون کالیفرنیا ازدواج کردند.

همانطور که آنجلینا و برد می خواستند ازدواجشان آرام و بی سر و صدا باشد و تنها 22 مهمان در مراسم آنها دعوت بودند.

حلقه ازدواج این زوج را Robert Procop طراحی کرده، اون پیش تر حلقه نامزدی انجی را طراحی کرده بود حلقه ای با یک الماس 16 قیراتی به ارزش تقریبی 500 هزار دلار و اما باید بگوییم که حلقه ازدواج برد تنها 10 هزار دلار قیمت دارد!

عروس برای نشان دادن اهمیت این موضوع در اقدامی جالب با کمک فرزندانش لباس عروس سفارشی خود را طراحی کرد.

همانطور که در شماره جدید جلد مجلات مشهور People و HELLO دیده می شود، او در این مراسم یک لباس عروس باشکوه در عین حال ساده از ساتن سفید به تن دارد، تور بسیار بلند عروس حاوی تصاویر رنگی است که در سراسر تور به چشم می خورد. این تصاویر نقاشی هایی است که کودکانشان آنها را طراحی کرده اند.

این لباس در آتلیه خیاط اصلی ورساچه یعنی لوئیگی ماسی دوخته شده و شامل یک بالاتنه تنگ با بند نازک و همچنین دامن کلوش بلند است. سپس لوئیگی با دست شماری از طراحی های کودکان را در پشت لباس و همچنین در تمامی تور بلند عروس دوخته است.

عروس ۳۹ ساله ، آنجلینا در مصاحبه ای درباره طراح این لباس گفت: ”لوئیگی مثل خانواده من است و من نمی توانستم تصور کنم که کسی دیگر این لباس را بدوزد. او بچه ها را می شناسد و به آنها توجه می کند و جمع آوری این عکس ها و کنار هم قرار دادن آنها کار جالبی بود.”

جولی در مجله HELLO! افزود :”من می خواستم بچه ها بخشی از همه چیز از جمله لباس باشند، چرا که آنها خانواده ما هستند و همچنین بیانگر نوع زندگی ما باهم هستند.”

عکس های هنری بچه ها در این لباس شامل نقاشی تمام اعضاء خانواده، حیوانات، هیولاها و حتی کلمات بامزه است. همچنین در آن نقاشی هواپیماهای متعدد برای علاقه آنجلینا جولی به خلبانی و نقاشی موتورسیکلت های مختلف برای علاقه برد به موتورسواری وجود دارد.

آنجلینا آرایش مو و صورت خود را برای روز عروسی اش ساده و در عین حال باوقار انتخاب کرده است. موهای او یک مدل جمع صاف و شیک بوده که در بالای سرش با تور محکم شده است. در آرایش او از سایه قهوه ای و ریمل مشکی و رژلب بسیار ملایم استفاده شده است.

از دیگر جزییات شیرین این مراسم فوق العاده صمیمی و کوچک این است که گفته می شود دو پسر جولی، مادوکس ۱۳ ساله و پاکس ۱۰ ساله، مادرشان را بر روی راهرو مراسم ازدواج همراهی کرده اند و دخترها Zahara و Vivienne، بر روی زمین گل ریخته اند و دو پسر دیگرشان Shiloh و Knox حامل حلقه ها بودند. جولی درباره عروسی اش گفته است که این مراسم به خاطر فرزندانمان است، آنها خیلی هیجان زده بودند که مامان و بابا دارند عروسی می کنند و حتی در نوشتن متن پیمان زناشویی کمکمان کرده اند.

برد پیت، آقای داماد هم یکی از کت و شلوار های خودش را پوشیده است و گفته چون یادش رفته بوده کراوات بیاورد، کراواتش را از یکی از پسرانش قرض گرفته است.
    این زوج عکس های مراسم ازدوجاشان را به دو مجله پیپل و هلو فروخته اند و اعلام کرده اند این درآمد را به کارهای خیریه اختصاص دادند.
    در ادامه شما را به دیدن تصاویری از ازدواج آنجلینا و برد دعوت میکنم.

7 سپاس: Holtek، بچه مثبت، NIK75، zrnznn، bita.b، بندری، levrone

• Holtek

بچه هاش چرا هركدوم يه رنگ و يجورن؟ :37:
    3 سپاس: NIK75، ♥Rose♥، zrnznn

• ♥Rose♥

نقل قول: Holtek
    بچه هاش چرا هركدوم يه رنگ و يجورن؟ :37:

خودشون که بچه دار نشدن، این بچه هارو به فرزند خواندگی خودشون درآوردن.
    اخیراً شایعه شده که آنجلینا بارداره ولی هنوز بطور رسمی اعلام نکرده!

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

خیلی هم زشت و شلخته بود همه چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn

711
    آخه چطور دلت میااااااااااااد 804
    وایسا تا آقای بهروز لورون بیااااااااااااااااد، جوابتو بده 315

نمایش یا پنهان متن 470
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    360

2 سپاس: levrone، zrnznn

• بندری

نقل قول: ♥Rose♥

اگه اشتباه نكنم يكي دوتاشون مال خودشونه يادم مياد باور كن چند سال پيش يه دختر زاييد .

از بازي جفت شون خيلي خوشم مياد تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: بندری
    اگه اشتباه نكنم يكي دوتاشون مال خودشونه يادم مياد باور كن چند سال پيش يه دختر زاييد

واقعاً ؟ خداییش نمیدونستم، چون بیشتر اخباری که خونده بودم درمورد فرزندخواندگیشون نوشته بودن.
    نقل قول: بندری
    از بازي جفت شون خيلي خوشم مياد persons041

واقعاً همینطوره :72:

• levrone

حسسسسسسسسسسسسسسسود

نقل قول: ♥Rose♥

یکی دوتا از بچه هاشون حاصل تلاش خودشونه :1:

ولی خیلی ضایست بچه آدم ساقدوشش باشه نیست؟!

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: levrone
    حسسسسسسسسسسسسسسسود

:83: چقدر دوس دارم حرصت در میاد :83:

چرا چرا....خوبه داری اعتراف میکنی که کار درستی نبوده........دِ حالا هی بگو انجی خوبه351

2 سپاس: ♥Rose♥، levrone

• ♥Rose♥

حسسسسسسسسسسسسسسسود

والللللللللللللللللللللللللللللللللللللللا

یکی دوتا از بچه هاشون حاصل تلاش خودشونه :1:

:1:
    من حدس میزنم اونی که کلاه کاپیتانی به سرشه، پسر خودشون باشه چون خیلی شبیه آنجیه
    نمایش یا پنهان متنتلاششون مستدام :bahone:

هست!
    خیییییلیم ضایست، آخه چه معنی داره بچه تو عروسی پدرمادرش باشه ، اونم چی، ساقدووووووووش :89:

نمایش یا پنهان متنیاد یه جک افتادم :4:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    یه روز یه بچهِ از باباش میپرسه بابایی، شما با مامانی رفتین ماه عسل، منم بودم؟!!
    باباش میگه: آره پسرم، رفتنی تو بغل من بودی، برگشتنی تو بغل مامانیت :bahone:

دِ حالا هی بگو انجی خوبه351

خییییییییییلیم آنجی خوبه :10:

1 سپاس: levrone
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: