دوستان و همراهان همیشگی بوف بوفی با افتخار اعلام میکنم که 22 دی سالروز تولد بوف بوفی و آغاز هفتمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این میلاد فرخنده، به همین مناسبت همانند سالهای قبل مسابقاتی همراه با جوایزی ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 2 بخش برگزار خواهد شد. آخرین مهلت شرکت در مسابقات 6 بهمن 1393 12 بهمن 1393 میباشد. (تمدید شد)
به نفر اول یک عدد فلش هشت گیگ به همراه کارت هدیه 500 هزار ریالی + 500بوفی + بوفی زر اهدا میگردد. به نفر دوم کارت هدیه 450 هزار ریالی + 450 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد. به نفر سوم کارت هدیه 400 هزار ریالی + 400 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد. به سایر شرکت کنندگان نیز 100 بوفی اهدا میگردد.
تبصره1 : برندگان با قرعه کشی انتخاب میشوند.
تبصره2 : مسابقهای که 5 یا کمتر از 5 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که بین 5 تا خود 10 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر از 10 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد!
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
با سلام خدمت هم-سایتی های عزیز مخصوصا از مدیرکبیرسایت و تشکر از اینکه هستید....
حقیقتأ اینکه این سایت زمینه ساز ، شروع کننده و وسیله ای بوده که مسیر زندگی منو دستخوش تغییر کرده که بهمین دلیل، علاقه و دلبستگی منو به سایت صد چندان میکنه ایشالله برقرار باشید امیدوارم به همراه نوه هامون جشن تولد بوفی جون رو بگیریم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
همین الان این غزل برآمد برای بوفی از سویدای دلم، حیفــــم آمد پنهان بماند آن در دلــــم
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود ای بوفی از دماغ من سرگشته خیال دهنت ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست به جفای فلک و غصّه دوران نرود ای بوفی
هر چه جــز بار غمـــت بر دل مســکین من است ▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست بــرود از دل مــــن، وز دل مــــن آن نــــــرود آنچنان مهر توام در دل و جان جای گرفت ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست که اگر سر برود از دل و از جان نــرود ای بوفی
گر رَوَد از پی خوبان دل من معذور است ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست درد دارد چه کنــد کز پی درمــان نرود ای بوفی هر که خواهد که چو فاطی نشود سرگردانِ بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست دل به خوبان ندهد و ز پی ایشان نرود ای بوفی
یک سال دیگه گذشت و بوف بوفی ما 6 ساله شد. بوف بوفی برای ما مثل یک دوست مشترک و حتی در بعضی مواقع حکم یکی از اعضای خانواده شده. خیلی وقتها باهاش شاد شدیم، با مشکلاتش غمگین شدیم، اومدیم و با مطالب قشنگش سرگرم شدیم. با دل پر اومدیم و آروم شدیم. باهاش خندیدیم باهاش رقصیدیم بعضی وقتها هم شاید اشک ریختیم... هیچ وقت اجازه نداد بیاییم و دست خالی برگردیم. هر وقت بهش سر زدیم چچیزهایی برای گفتن برامون داشت. حرفهای مهم و خبرهای فوریمونو با هیجان اومدیم و بهش گفتیم تا به گوش دنیا برسونه. چقدر با این بوف بوفی انس گرفتیم چقدر بوف بوفی با شما انس پیدا کرده. اگه یکی از شما بره دلش از غصه می ترکه و هر وقت که یک دوست تازه میاد از شادی رو پاهاش بند نمیشه
از اینکه بوف بوفیو تو تولد 6 سالگیش تنها نذاشتین خیلی ازتون ممنونم
بوف بوفي عزيز شش ساله شد . خدا رو شكر . روز هاي زيادي رو با بوف بوفي گذرونديم . دوستاي زيادي رو پيدا كرديم . و همينطور بعضيا هم از پيشمون رفتن ولي خب به هر حال بوف بوفي و اعضاش جزئي از خاطرات به يادموندني زندگيمون شد . ▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
با افتخار اعلام میکنم که 22 دی سالروز تولد بوف بوفی و آغاز هفتمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این میلاد فرخنده، به همین مناسبت همانند سالهای قبل مسابقاتی همراه با جوایزی ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 2 بخش برگزار خواهد شد.
آخرین مهلت شرکت در مسابقات
6 بهمن 139312 بهمن 1393 میباشد. (تمدید شد)به نفر دوم کارت هدیه 450 هزار ریالی + 450 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد.
به نفر سوم کارت هدیه 400 هزار ریالی + 400 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد.
به سایر شرکت کنندگان نیز 100 بوفی اهدا میگردد.
تبصره1 : برندگان با قرعه کشی انتخاب میشوند.
تبصره2 : مسابقهای که 5 یا کمتر از 5 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که بین 5 تا خود 10 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر از 10 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد!
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
برای شرکت در مسابقات بر روی لینک های زیر کلیک نمایید:
بچه درس خون
pAshMak
آغازهفتمین سال تاسیس بوفی رو به همه دوستان تبریک میگم
همچین سالروزعضویت علیــــرضــــا ی عزیز...
تشکرمیکنم ازشون دروهله اول بخاطرراه اندازی این محیط گرم وصمیمی
وبعدهم اززحماتشون که درطی این سالهابرای بهبود سایت کشیدند..
موفق وشادباشید...
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
منم به همه تبريك ميگم و يه خسته نباشيد جانانه به رئيس بزرگ
امسال خوشنويسي نداشتيم ؟ !!!!!
pAshMak
باعرض تاسف نداریم...خب عکاسی روشرکت کن رضا
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
SaMaN TaJ
مبارک باشه.تبریک لایت به همه بچه های گل بوف بوفی
Kishe Mehr
حقیقتأ اینکه این سایت زمینه ساز ، شروع کننده و وسیله ای بوده که مسیر زندگی منو دستخوش تغییر کرده که بهمین دلیل، علاقه و دلبستگی منو به سایت صد چندان میکنه
ایشالله برقرار باشید
امیدوارم به همراه نوه هامون جشن تولد بوفی جون رو بگیریم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست
از دماغ من سرگشته خیال دهنت ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست
هر چه جــز بار غمـــت بر دل مســکین من است ▧ تصویر در دسترس نیست
آنچنان مهر توام در دل و جان جای گرفت ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست
گر رَوَد از پی خوبان دل من معذور است ای بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست
هر که خواهد که چو فاطی نشود سرگردانِ بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
علیرضا
هیچ وقت اجازه نداد بیاییم و دست خالی برگردیم. هر وقت بهش سر زدیم چچیزهایی برای گفتن برامون داشت.
حرفهای مهم و خبرهای فوریمونو با هیجان اومدیم و بهش گفتیم تا به گوش دنیا برسونه.
چقدر با این بوف بوفی انس گرفتیم
چقدر بوف بوفی با شما انس پیدا کرده.
اگه یکی از شما بره دلش از غصه می ترکه و هر وقت که یک دوست تازه میاد از شادی رو پاهاش بند نمیشه
از اینکه بوف بوفیو تو تولد 6 سالگیش تنها نذاشتین خیلی ازتون ممنونم
baron jon
دلشاد
بندری
روز هاي زيادي رو با بوف بوفي گذرونديم . دوستاي زيادي رو پيدا كرديم . و همينطور بعضيا هم از پيشمون رفتن ولي خب به هر حال بوف بوفي و اعضاش جزئي از خاطرات به يادموندني زندگيمون شد . ▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
zrnznn
pAshMak,
Holtek,
♥Rose♥,
SaMaN TaJ,
Kishe Mehr,
بچه مثبت,
علیرضا,
baron jon,
دلشاد,
بندری,