سلام یعنی بر چه اساسی عکس ها انتخاب میشن ؟ من نمی دونم موضوع خاصی باید عکس میذاشتیم یا نه چون وقت نمی کنم در این سه روز زیاد سر بزنم الان این عکس رو انتخاب کردم تو مسابقه شرکت بدین .ممنون همگی دوسان موفق باشین
سلام یعنی بر چه اساسی عکس ها انتخاب میشن ؟ من نمی دونم موضوع خاصی باید عکس میذاشتیم یا نه چون وقت نمی کنم در این سه روز زیاد سر بزنم الان این عکس رو انتخاب کردم تو مسابقه شرکت بدین .ممنون همگی دوستان موفق باشین
pAshMak, ولی منم با حرف آقا امین موافقم چون شما از اول گفتید قرعه کشی و برای همین خیلیا فقط عکس گذاشتن ولی اگر اعلام میشد که قراره رای گرفته بشه قضیه خیلی متفاوت میشد
وقتی از اول بنا به قرعه کشی بوده چرا تصمیم عوض میکنین این اصلا قابل تفهیم نیست اول یه چیزی بگین بعد چون تعداد زیاد شدن نظر فرق کنه . منم با نظر شیدا موافقم چون قرار به قرعه کشی بود عکس گذاشتیم . امیدوارم عادلانه برخورد کنید .منم موافق نظر آقا امین و شیدا جان هستم. از دوستان عزیزم هم میخوام در این زمینه نظرشون رو بگن چون بچه ها هم نظرشون تو این زمینه مهمه !
baron jon
من نمی دونم موضوع خاصی باید عکس میذاشتیم یا نه
چون وقت نمی کنم در این سه روز زیاد سر بزنم الان این عکس رو انتخاب کردم تو مسابقه شرکت بدین .ممنون
همگی دوسان موفق باشین
baron jon
چون وقت نمی کنم در این سه روز زیاد سر بزنم الان این عکس رو انتخاب کردم تو مسابقه شرکت بدین .ممنون
همگی دوستان موفق باشین
pAshMak
ممنونم خانم گل...هیچ موضوع خاصی موردنظر نیست...فقط باید باسلیقه خودت یکی روانتخاب میکردی
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
pAshMak,
ولی منم با حرف آقا امین موافقم چون شما از اول گفتید قرعه کشی و برای همین خیلیا فقط عکس گذاشتن ولی اگر اعلام میشد که قراره رای گرفته بشه قضیه خیلی متفاوت میشد
baron jon
pAshMak
baron jon,
اوه اوه اوهههه...صبرکنین
اونقدر عکسهای ارسالیتون قشنگه
ودوست دارم به همه شرکت کنندگان بااجازه علیرضای عزیز جایزه نقدی ویاحداقل
بوفی زرتقدیم کنیم...یعنی به نوعی همه عزیزان ازشرکت درین مسابقه پشیمان نخواهندشد
تک تک تصاویرتون برای ما باارزشه...شک نکنید همیشه دروهله اول رضایت شما موردنظرهست
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
garfild
♥Rose♥
arash52
شعار جنبش :
الکاربَر یُرید اِسقاط الپشمک
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→