ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
pAshMak
خلاصه همه جا با صحنه ها و اتفاقاتی رو به رو میشویم شاید خیلی مهم نباشد ولی لحظه ای ما را به توقف
و نگاه عمیق وا میدارد. که همیشه پس از آن به سادگی از آن عبور میکنیم.
ولی چرا این لحظات زیبا ولی غیر مهم ثبت نشود؟
اکثر ما یک گوشی با دوربین متوسط در جیبمان داریم. یعنی بهترین وسیله برای ثبت این لحظات زیبا.
زوجی سالخورده در حال استراحت در کنارهی یک مغازه ای در تهران. عکس از وحید بهروزیان.
▧ تصویر در دسترس نیست
اشکان، یکی از شرکتکنندگان مسابقهی اسکیتبُردی که در پارک آبوآتش تهران برگزار شده است، در حال گرم کردنِ پیش از مسابقه. عکس از مختار حسینزاده.
▧ تصویر در دسترس نیست
خانوادهها در حال پیکنیک در کنار دریای خزر.
▧ تصویر در دسترس نیست
یکی از کارکنان باغ پرندگان هتل صفائیه ی یزد. او به عکاس میگوید: «زمانی که در قفس پرندهها هستم، گذر زمان را احساس نمیکنم؛ گویی زمان برای من متوقف شده است.» عکس از امین احمدزاده.
▧ تصویر در دسترس نیست
دختران جوان در حال سلفی گرفتن در بازار اصفهان، عکس از آسم گوجار.
▧ تصویر در دسترس نیست
دانشآموزان در حال آموزش استفاده از دوربین فانوسی در قم. عکس از حجت عطایی.
▧ تصویر در دسترس نیست
کودکان در حال فیلم گرفتن از امحاء مواد مخدر در ساحل بوشهر. عکس از علی جهانآرا.
▧ تصویر در دسترس نیست
مردی سوار بر موتور از میان کوچهای قدیمی در شهر میبد یزد میگذرد. عکس از محمد میبدی.
▧ تصویر در دسترس نیست
دختری جوان در حال غذا دادن به گربهها در یک پارک در مشهد مقدس.
▧ تصویر در دسترس نیست
یک زندانیِ سیاسی پیش از انقلاب که حالا در موزهی زندان قصر تهران راهنمای بازدیدکنندگان است. او در همین زندان محصور بوده و شکنجه شده است. عکس از امید اخوان.
▧ تصویر در دسترس نیست
گروهی کوهپیما در حال استراحت و پر کردن قمقمههایشان از آب چشمه در نواحی کوهستانی شهر ماسوله. عکس از شیرین اصفهانی.
▧ تصویر در دسترس نیست
مردی در حال چای نوشیدن در یک قهوهخانه ای در مشهد. فرشینهای با نقش تصویر فرضی حضرت علی (ع) بر روی دیوار قابل مشاهده است. عکس از سجاد مصلی.
▧ تصویر در دسترس نیست
مردان در حال استراحت در مکانی که برای نماز جماعت در صحن حرم حضرت معصومه در قم فراهم آمده.
▧ تصویر در دسترس نیست
بساط پيرمرد دست فروش در مقابل يك نمايشگاه اتومبيل در گيلانغرب. عکس از احسان اردشیریان.
▧ تصویر در دسترس نیست
توضیحات دردناک فرزانه غلامی گیرنده عکس:
"اینجا پارکی تو شهر کاشان و اون کوچولو رضای ماست... که الان دوساله که دیگه نیست"
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
یا لااقل عکس اخری نمی بود... از لحاظ روانشناسی توی ذهن موندگار میشهممنون همشهری جان
pAshMak
غم وشادی همیشه همراه هم هستن توی زندگی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بله درسته ولی بهتره که آخریش غم نباشه... خط دوم کامنتم رو بخاطر همین نوشتم.
pAshMak
غم یاشادی زندگی دست مانیست...خداوند هرچی مقدرکنه همان خواهدشد
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
Kishe Mehr
زندگی زیباست... زشتیهای آن تقصیر ماست... در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست...
زندگی آب روانیست روان می گذرد....
آنچه تقدیر من و توست همان می گذرد....
pAshMak
خواهش میکنم
Kishe Mehr,
دقیقا همینطوره
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
pAshMak
خواهش میکنم آقای خسرواقا...باعث خوشحالی من هست
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39