ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: رازهـــای شــــــادتر زندگی کردن ::
pAshMak
آن هایی را که برای تان موثر واقع می شوند را انتخاب نمایید اگر عمل کردن به بعضی از این راه ها تنها استرس شما را بیشتر می نماید، راه دیگری را انتخاب نمایید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
آخه چطور میشه با وجود بعضی از دردها تو زندگی باز شاد بود چند روزه که شنیدم یکی از دوستام مبتلا به سرطانه منی که دوستشم ناراحتشم چه برسه به خودشو خونوادش ▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
اگه بخواهی به این چیزافکرکنیم پس من دیگه هرگزنبایدشادباشم
چون همه عزیزانم روازدست داده وتنهای تنهامونده بودم ...ولی اصلا ناامیدنشدم
وبه زندگی ادامه دادم وتونستم عزیزی روجایگزین اونهایی که ازدست دادم بکنم...
وحالا فهمیدم زندگی خیلی قشنگترازون چیزی هست که مافکرمیکنیم ..
باید ازهمه لحظاتش لذت برد وشادبود
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
ببخشید اگه ناراحتتون کردم.
حرف قشنگی رو زدید و با حرفتون کاملا موافقم.ولی شاید خانواده هایی که این مشکلات رو براشون پیش میاد قدرت مثل شما رو نداشته باشند که در برابر مشکلات ناخواسته همچین نگرشی رو داشته باشند.
jaj
منم یه مورد اضافه می کنم
15- برای شاد بودن بیشتر قانع باشیم
هر کس سهم خودش رو از زندگی خواهد داشت سهمی که خدا بهش داده اگه قانع باشیم زندگی شادتری رو خواهیم داشت
NIK75,
ان شاالله خدا شفا بده
شما هم باید سعی کنید به جای ناراحتی بهشون روحیه بدید
اکثر مواقع اطرافیان بیش از بیمار روحیه شون رو می بازند و این بده
pAshMak
ان شاالله خداوند به همه بیماران شفای عاجل عنایت کنه
15- برای شاد بودن بیشتر قانع باشیم
هر کس سهم خودش رو از زندگی خواهد داشت سهمی که خدا بهش داده اگه قانع باشیم زندگی شادتری رو خواهیم داشت
نکته خیلی قشنگی گفتید...ممنوونم
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→