₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: رازهـــای شــــــادتر زندگی کردن ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: رازهـــای شــــــادتر زندگی کردن ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: رازهـــای شــــــادتر زندگی کردن ::

1589 بازدید، 6 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

شاد بودن حالتی ناپایدار و گذرا است و بستگی به عوامل زیادی از جمله آب و هوا و حساب بانکی شما دارد. ما به شما پیشنهاد نمی کنیم که به یک حالت دایمی به نام شاد بودن برسید و در آن بمانید، اما راه های زیادی وجود دارد که یک یا حتی چندین بار در روز به جای عصبانیت، اضطراب و ناراحتی به شادی برسیم، در این جا بیست راهکار برای تمرین شاد بودن ارائه شده است.
    آن هایی را که برای تان موثر واقع می شوند را انتخاب نمایید اگر عمل کردن به بعضی از این راه ها تنها استرس شما را بیشتر می نماید، راه دیگری را انتخاب نمایید.

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: NIK75، zrnznn، jaj، javad1020، kahkeshan

• NIK75

pAshMak,
    آخه چطور میشه با وجود بعضی از دردها تو زندگی باز شاد بود چند روزه که شنیدم یکی از دوستام مبتلا به سرطانه منی که دوستشم ناراحتشم چه برسه به خودشو خونوادش تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

NIK75,
    اگه بخواهی به این چیزافکرکنیم پس من دیگه هرگزنبایدشادباشم

چون همه عزیزانم روازدست داده وتنهای تنهامونده بودم ...ولی اصلا ناامیدنشدم

وبه زندگی ادامه دادم وتونستم عزیزی روجایگزین اونهایی که ازدست دادم بکنم...

وحالا فهمیدم زندگی خیلی قشنگترازون چیزی هست که مافکرمیکنیم ..

باید ازهمه لحظاتش لذت برد وشادبود

1 سپاس: NIK75

• NIK75

pAshMak,
    ببخشید اگه ناراحتتون کردم.
    حرف قشنگی رو زدید و با حرفتون کاملا موافقم.ولی شاید خانواده هایی که این مشکلات رو براشون پیش میاد قدرت مثل شما رو نداشته باشند که در برابر مشکلات ناخواسته همچین نگرشی رو داشته باشند.

1 سپاس: pAshMak

• jaj

کاش این رازها رو به کار ببریم
    منم یه مورد اضافه می کنم

15- برای شاد بودن بیشتر قانع باشیم
    هر کس سهم خودش رو از زندگی خواهد داشت سهمی که خدا بهش داده اگه قانع باشیم زندگی شادتری رو خواهیم داشت

NIK75,
    ان شاالله خدا شفا بده
    شما هم باید سعی کنید به جای ناراحتی بهشون روحیه بدید
    اکثر مواقع اطرافیان بیش از بیمار روحیه شون رو می بازند و این بده

2 سپاس: NIK75، pAshMak

• pAshMak

NIK75,
    ان شاالله خداوند به همه بیماران شفای عاجل عنایت کنه :24:

نقل قول: jaj

15- برای شاد بودن بیشتر قانع باشیم
    هر کس سهم خودش رو از زندگی خواهد داشت سهمی که خدا بهش داده اگه قانع باشیم زندگی شادتری رو خواهیم داشت

نکته خیلی قشنگی گفتید...ممنوونم :46:

1 سپاس: jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: