مردم از ابتدای خلقت در غارها زندگی می کردند و علاقه زیادی به غار نشینی داشتند به خاطر امنیت و شرایط روز. امروزه نیز غارهای زیادی هستند که هنوز کشف نشده اند و غارهای زیادی هم وجود داند که در باور های مردم وارد شده اند و به آنها اعتقاد و عقیده هایی دارند.
یکی از این غارهای زیبا در بلغارستان است، این غار که سقف آن به صورت شگفت انگیزی با دو سوراخ طبیعی و بزرگ ایجاد شده و رو به آسمان است با نام مستعار (چشم خدا) شناخته می شود.
اتفاقا تقریبا ۴-۳ سال پیش جایی بودم و داشتم اسمونو نگاه میکردم یکدفعه دیدم ماه بصورت هلال هست و دوتا ستاره هم بالای اون هستند.... یک لحظه احساس کردم خدا داره به زمینی ها لبخند میزنه دیگه فوری ازش یه عکس گرفتم ولی چون هم از راه دور بود و هم کیفیت دوربین موبایلم بالا نیود درست نیفتاد اتفاقا دیروز داشتم دنیال عکس واسه تاپیک مسابقه میگشتم اینو دیدم ولی چون کیفیتش خیلی خوب نبود گفتم شاید خیلی جالب نباشه حالا اگر بخوای میذارمش
pAshMak
یکی از این غارهای زیبا در بلغارستان است، این غار که سقف آن به صورت شگفت انگیزی با دو سوراخ طبیعی و بزرگ ایجاد شده و رو به آسمان است با نام مستعار (چشم خدا) شناخته می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
lion1360
جالب بود
Kishe Mehr
دیگه فوری ازش یه عکس گرفتم ولی چون هم از راه دور بود و هم کیفیت دوربین موبایلم بالا نیود درست نیفتاد
اتفاقا دیروز داشتم دنیال عکس واسه تاپیک مسابقه میگشتم اینو دیدم ولی چون کیفیتش خیلی خوب نبود گفتم شاید خیلی جالب نباشه حالا اگر بخوای میذارمش
pAshMak
آره بذارش توی تاپیک مسابقه..خیلی بایدجالب باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
:: این تصـــاویررو نبینی ضررکردی ! ::
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→