₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » :: دوست خوب ثروتی ماناتر از پول ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » :: دوست خوب ثروتی ماناتر از پول ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: دوست خوب ثروتی ماناتر از پول ::

2689 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

در زمان های دور مرد ثروتمندی زندگی می کرد که ثروتش را از راه تجارت و بازرگانی در طی سال ها اندوخته بود. ثروتش به ده هزار هزار سکۀ طلا رسیده بود.

از قضای روزگار این مرد روزی سخت بیمار شد و به بستر افتاد. او که مرگ خودش را نزدیک می دید، ده پسرش را به پیش خود خواند تا به آنها بگوید که قصد دارد ماترکش را چگونه تقسیم کند.

او گفت: مجموع ثروت من ده هزار هزار سکۀ طلا است. به هر کدامتان هزار هزار سکه می رسد. اما یکی از شما باید صد هزار سکه برای مراسم و کفن و دفن من خرج کند و چهارصد هزار سکۀ دیگر را به نیت من خیرات کند. هر کدام از شما این شرط را قبول کند، من در عوض ده دوستم را به او معرفی می کنم.

پسر کوچکش این شرط را پذیرفت و پدرش همان طور که قول داده بود، ده تن از صمیمی ترین دوستان خودش را با او آشنا کرد.

وقتی پیرمرد بازرگان مرد، ده پسرش سهم الإرث خود را گرفتند و زندگی شان را به تنهایی ادامه دادند. آنها که به آسودگی و زندگی تجملی عادت کرده بودند، دیری نگذشت که هر چه پول و اموال از پدرشان به ارث برده بودند، خرج و تمام کردند. پسر کوچک تر وقتی در ته همیانش هزار سکه باقی مانده و شدیداً نگران آینده شده بود، به یاد ده دوست پدرش افتاد که قبل از فوتش به او معرفی کرده بود. او آنها را پیدا کرد و همه را به خانه اش دعوت کرد.

دوستان پدرش که حالا دوستان خود او هم محسوب می شدند، پس از خوردن غذایی که آماده کرده بود، گفتند: از بین ده برادرت، تو تنها کسی هستی که هنوز ما را فراموش نکرده ای. حالا در این وضعیتی که هستی، ما می توانیم به تو کمک کنیم.

به این ترتیب هر کدام یک رأس گاو شیری باردار خود و یک هزار سکۀ طلا به او دادند و او را در کارهای تجاری راهنمایی کردند.

پسر کوچک تر با کمک دوستان پدرش وارد کار تجارت شد و کم کم راه ترقی را پیمود و دوستان پدرش را نیز فراموش نکرد.

سال ها گذشت و وقتی مرد موفقی شده بود، یک بار به برادرانش گفت پدرش گفته بود که دوست خوب، ثروتی ماناتر از پول است و بعد از این تجربه ای که در زندگی ام کسب کردم، فهمیدم که حرف پدرم چقدر درست بوده است.

ثروت ممکن است به انسان حس خوشبختی و رضایت موقت بدهد، اما پول و ثروت مانا نیست و هر اتفاقی ممکن است برای آن بیافتد. اما حمایت، کمک و پشتگرمی دوستان خوب همیشه برای انسان باقی می ماند و در راه سعادت راهنمای انسان می شود.

2 سپاس: Kishe Mehr، javad1020

• Kishe Mehr

خدا کنه بجای "پولدار" بودن، "ثروتمند" باشیم :24:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    "ثروتمند"

توثروت رودرچی میدونی مجتبی؟؟؟

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

ثروتمند بودن رو در تلاش به سوی موفقیت، کمک به دیگران، داشتن دوستهای خوبی که تو رو به موفقیت و بهترشدن سوق بدهند، انتقاد پذیر بودن، اهل مطالعه بودن، داشتن خانواده ی خوب، گذاشتن وقته خوب واسه خانواده و همچنین خوب وقت گذاشتن واسه خانواده (این دوتا خیلی فرق دارن باهمدیگه)، میل به پیشرفت در همه ی زمینه ها، بدی رو با خوبی جواب دادن، گذاشتن وقت خوب واسه خودت، انجام تفریحات سالم، به روز بودن، اهداف عالیه و بلندمدت داشتن، برای پول کار نکردن و و و و و

• pAshMak

خیلی جالب بود ولی من ثروت رودریک چیز خلاصه میکنم.اونهم دوست بودن باخداست

میدونی وقتی اینموردروداشته باشی همه اونهایی که توگفتی روشامل میشه

اینطورفکرنمیکنی؟؟؟

• Kishe Mehr

اونکه بله دقیفا همینطوره :72:
    البته من مصادیقشو گفتم. ادم اگه در هر چیزی خدا رو مدلحاظ قرار بده نه پاشو کج میذاره و نه بدی کسیو میخواد و نه به بیراهه میره

این جمله رو بعنوان یک فامیل،دوست،آشنا،برادر، هم کیش، یا هرچیزی که دوس داری تا آخر عمر از این کمترین داشته باش که :

اگر زمانی به جای تاریکی رسیدی مطمئن باش که سرتو انداختی پایین و سرت رو بالا نبردی تا نور الهی که راهنمامون هست رو ببینی...

اول هم این جمله رو به خودم میگم :48:

• pAshMak

ممنون .همیشه ازبزرگترام شنیدم که ارزش دوست خوب خیلی بیشترازهرفامیل هست

خب منم بهترین دوست روانتخاب کردم

• Kishe Mehr

درست میفرمایی... منم همچنین این کار رو کردم و بهش افتخارم میکنم :24:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: