₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: گدای پیشـــرفته ! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: گدای پیشـــرفته ! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: گدای پیشـــرفته ! ::

2468 بازدید، 11 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

متکدیان و تنگدست ها سعی می کنند با گدایی زندگی خود را بگذرانند. این افراد معمولا در خیابان راه می روند و به راه های مختلف درخواست پول می کنند اما برخی نیز گدایی تبدیل به شغلشان شده است.

“دایمن پریستون بوث” مردی است که به عنوان پیشرفته ترین و شاید باهوش ترین گدای دنیا شناخته شود. وی همیشه در مراسم های رسمی که افراد پولدار هستند حاضر می شود و از آن ها درخواست پول می کند. وی همچنین یک کارتخوان سیار دارد که بتواند به میزان لازم پول بگیرد.

:: گدای پیشـــرفته ! ::

این گدای ۳۷ ساله در همیشه خودش رابه مراسم های مهم در لندن می رساند تا با فشار رسانه ها و به کمک دوربین مطبوعاتی از افراد مشهور پول بگیرد. ولی دقیقا زمانی گدایی می کند که دوربین ها سمت یک هنرپیشه یا فرد خاص هستند و فرد مشهور نمی تواند مقابل رسانه ها پولی به او ندهد.

دوستان وی اعتقاد دارند او سالانه چندین بار به سفرهای خارج از کشور می رود و درآمد بسیار بالایی دارد. وی به خودش سختی می دهد و در خیابان می خوابد تا بتواند بیشتر مردم را تحریک به پول دادن بکند.

در سراسر لندن مغازه های مشهور یا رستوران و هتل های بزرگ وی را می شناسند و چندین بار هم پلیس اورا دستگیر کرده است اما نتوانسته اند جرم دقیقی برای وی بدست بیاورند و او همچنان آزاد است.

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: Kishe Mehr، zrnznn

• Kishe Mehr

خب دیگه، به تناسب تکنولوژی روز بایستی پیش بری و کسب در امد بکنی :10:
    هرچند ایشون مقداری پررو تشریف دارن

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

Kishe Mehr,
    اگریکی ازهمین گدایان پیشرفته جلوی راهت سبزبشه کمکش میکنی؟؟؟

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

pAshMak,
    بطور کلی چندان اعتقادی به کمک به گدا (از نظر مادی) ندارم مگر اینکه مطمئن بشم که واقعا نیازمنده
    چون خیلیاشونو میدونم که حتی بیشتر از یک کارمند درآمد دارن و به مفت خوری عادت کردن
    ولی اگر چنین افرادی جلوم سبز بشن احتمالش کمه ...
    ولی بیشتر سعی میکنم از کسانی که دست فروش هستند خرید بکنم تا بهشون کمک کرده باشم

خودت چی؟

• pAshMak

Kishe Mehr,
    من هرکمکی بخوام بکنم به موسساتی که درهمین زمینه ها فعالیت دارند میدم

هیچوقت به فرد کمک نمیکنم چون تشویق میشه به ادامه تکدی گری

• Kishe Mehr

pAshMak,
    :39: اافرین منم همینطورم...البته سعی میکنم افراد نیازمند رو پیدا بکنم مستقیم خودم بهشون کمک بکنم

• pAshMak

من فرصت جست وجوندارم ..ازمرکز خیریه زن عمو استفاده میکنم

• zrnznn

یادم جایی بودیم یه دست فروش که همیشه میاومد در خونه و اجناسشو برامون تبلیغ میکرد و گاهاً میخریدم رو میخواستیم دست به سر کنیم..ما هم بهش گفتمی که اره فلان جنسش خوبه ولی پول نقدر نداریم فعلا.... خلاصه اونم نه گذاشت و نه برداشت دستگاه کارخوانشو در اورد گقفت خوب کارت بکشید..... :83: یعنی ما روده بر شده بودیم از خنده....از اون به بعد برا همه پز وانتی کارت خوان دارمون رو میدادیممممممممم :10:

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    خلاصه اونم نه گذاشت و نه برداشت دستگاه کارخوانشو در اورد گقفت خوب کارت بکشید..... :83: یعنی ما روده بر شده بودیم از خنده....از اون به بعد برا همه پز وانتی کارت خوان دارمون رو میدادیممممممممم

:83: پس حساااااااااااابی رودست خوردین ازش :83: عصرتکنولوژیه دیگه

وانتی هامون هم کارتخوان دارن :83:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

والا به خدا داشت..... ما هم از همین خنده امون گرفته بود... اینجور مواقع با همچین بهانه ای بقیه رو دک میکردیم که اونم ازمون گرفتن

• pAshMak

دیگه وقتی گداهاش کارتخوان دارن از فروشنده هاش نبایدتعجب کنیم :83:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: