مدتها است که بسیاری از کاربران و منتقدین، سامسونگ را به خاطر استفاده از پلاستیک در بدنه تلفنهای سری گلکسی اس ملامت میکردند. حالا به نظر میرسد غول کرهای به انتقادها پاسخ داده و پرچمدار بعدی این کمپانی به فریم فلزی و بدنهای شیشهای مجهز خواهد بود.
شایعات زیادی درباره گلکسی اس 6 منتشر شده که یکی از آنها به بدنه تمام فلزی دستگاه اشاره داشت. اما حالا بنا به آخرین گزارشها به نظر میرسد که سامسونگ برای بدنه پرچمدار بعدی خود از بدنه تمام فلزی استفاده نخواهد کرد و به جای آن، مانند آنچه در گلکسی نوت 4 و محصولات سری آلفا و A شاهد هستیم، از یک فریم فلزی استفاده میکند.
این موضوع را یک مقام اجرایی سامسونگ به روزنامه D کره جنوبی گفته و اعلام کرده که هر دو نسخه گلکسی S6 و S6 Edge از یک فریم فلزی بهره میبرند. البته خبر خوب این است که او در ادامه سخنانش گفته که جنس بدنه پشتی دستگاه پلاستیکی نبوده و در هر دو سمت جلو و عقب دستگاه شاهد استفاده از شیشه مقاوم خواهیم بود.
باتری گلکسی اس 6 نیز احتمالا دیگر جداشدنی نخواهد بود. گفته میشود پرچمدار بعدی سامسونگ مجهز به نمایشگر ۵ اینچ Quad HD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ خواهد بود و در دو نسخه با پردازندههای متفاوت ارائه خواهد شد. این کمپانی کرهای در نظر دارد تا از پردازنده جدید اگزینوس 7420 خود در نسل جدید سری اس استفاده کند و نسخه دیگر را با تراشه اسنپدراگون 810 کوالکام روانه بازار کند. همچنین شایعات حکایت از آن دارند که این تلفن به حافظه رم ۳ یا ۴ گیگابایتی، سنسور اثر انگشت و دوربینهای جلو و عقب بهتر نسبت به نسخه پیشین (شاید ۲۰ مگاپیکسلی) مجهز خواهد بود.
نظر شما در این باره چیست؟ به نظر میرسد در صورت استفاده از فریم فلزی و بدنه شیشهای، شاهد انقلابی در طراحی تلفنهای گلکسی سامسونگ خواهیم بود.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من هم بعد از مدتی سر و کله زدن با آیفون 4 s مجددا به گالکسی s4 عزیزم برگشتم. آخه آیفونه 4G رو پشتیبانی نمیکرد و خطم از سر سال 4G شده. با آیفون مزیتهای 4G اصلا قابل استفاده نبود و همون 3G رو نشون میداد.
از مزایای 4G هیمن بس که اینترنتش در محدوده مرکز شهر و جاهایی که پوشش قوی داره به 100 مگابایت در ثانیه هم میرسه.
البته آیفون من قدیمی بود. آیفون های 5 و 6 از 4G پشتیبانی می کنند.
توضیحات جامع و کامل در مورد 4G نسل چهارم شبکه تلفن همراه
عاقا پایان نامه م درمورد همین بود، هرچی سرچ کردم فقط در همین حد مطلب بود رفتم اعتراض کردم یک هفته مونده به پایان ترم، موضوع رو عوض کردن گذاشتن سیتسم های مخابراتی نسل جدید و آینده آخه ما بچه های IT چه به مخابرات!! مخابرات رفته بودم خیلی تعجب کرده بودن هنوز دارم روش کار میکنم، تموم نشده، دیشب از 4 نشستم تا امروز 12 ظهر، بعد رفتم خوابیدم تا 4 خواب و خوراک نذاشتن با این موضوعاتشون والاااااااا با این نسل های مخابراتی ولی عجب پایان نامه ای بشه خودم دارم خیلی کیف میکنم ولی نامردا گفتن 1 نمره کسر میشه بخاطر اتمام زمانش، گفتم بابا هنوز سه هفته نشده که موضوعمو تغییر دادین، بعدش دوماه که کارورزی میرفتم الانم که ایام امتحاناست، لامصبا فقط حرف خودشونو میزنن
♥Rose♥, چه خوب. امیدوارم موفق باشید. نتیجه تحقیقاتتونو بعدا اگه صلاح دونستین بذارید ما هم بخونیم اطلاعاتمون بالا بره.
نقل قول: ♥Rose♥
عاقا پایان نامه م درمورد همین بود، هرچی سرچ کردم فقط در همین حد مطلب بود
واقعا؟ خوب من یه سرچ معمولی کردم و این اومد ولی اگه برای پایان نامه تون میخواهید فکر کنم باید سراغ منابع اصلی برید و زحمت ترجمه شونم بکشید. اگه کمکی از دست ما بر اومد بگید. البته بچه درس خون استاد اینجا حی و حاضره. تاپیک هم که به اسم خودشه. حتما اطلاعات مفید زیادی داره.
بچه درس خون
شایعات زیادی درباره گلکسی اس 6 منتشر شده که یکی از آنها به بدنه تمام فلزی دستگاه اشاره داشت. اما حالا بنا به آخرین گزارشها به نظر میرسد که سامسونگ برای بدنه پرچمدار بعدی خود از بدنه تمام فلزی استفاده نخواهد کرد و به جای آن، مانند آنچه در گلکسی نوت 4 و محصولات سری آلفا و A شاهد هستیم، از یک فریم فلزی استفاده میکند.
این موضوع را یک مقام اجرایی سامسونگ به روزنامه D کره جنوبی گفته و اعلام کرده که هر دو نسخه گلکسی S6 و S6 Edge از یک فریم فلزی بهره میبرند. البته خبر خوب این است که او در ادامه سخنانش گفته که جنس بدنه پشتی دستگاه پلاستیکی نبوده و در هر دو سمت جلو و عقب دستگاه شاهد استفاده از شیشه مقاوم خواهیم بود.
باتری گلکسی اس 6 نیز احتمالا دیگر جداشدنی نخواهد بود. گفته میشود پرچمدار بعدی سامسونگ مجهز به نمایشگر ۵ اینچ Quad HD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ خواهد بود و در دو نسخه با پردازندههای متفاوت ارائه خواهد شد. این کمپانی کرهای در نظر دارد تا از پردازنده جدید اگزینوس 7420 خود در نسل جدید سری اس استفاده کند و نسخه دیگر را با تراشه اسنپدراگون 810 کوالکام روانه بازار کند. همچنین شایعات حکایت از آن دارند که این تلفن به حافظه رم ۳ یا ۴ گیگابایتی، سنسور اثر انگشت و دوربینهای جلو و عقب بهتر نسبت به نسخه پیشین (شاید ۲۰ مگاپیکسلی) مجهز خواهد بود.
نظر شما در این باره چیست؟ به نظر میرسد در صورت استفاده از فریم فلزی و بدنه شیشهای، شاهد انقلابی در طراحی تلفنهای گلکسی سامسونگ خواهیم بود.
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه درس خون
احتمالش هست چون واقعا همه از بدنه پلاستیکی سامسونگ بدشون میاد.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه درس خون
از ویندوز 10 هم خبری هست و انشالله در اولین فرصت یه تاپیک براش میزنم.
علیرضا
با آیفون مزیتهای 4G اصلا قابل استفاده نبود و همون 3G رو نشون میداد.
از مزایای 4G هیمن بس که اینترنتش در محدوده مرکز شهر و جاهایی که پوشش قوی داره به 100 مگابایت در ثانیه هم میرسه.
البته آیفون من قدیمی بود. آیفون های 5 و 6 از 4G پشتیبانی می کنند.
توضیحات جامع و کامل در مورد 4G
نسل چهارم شبکه تلفن همراه
علیرضا
شنیدم برای اونهایی که سال اول اقدام به آپگرید کردن به این ورژن رو داشته باشند مجانیه.
علیرضا
♥Rose♥
نسل چهارم شبکه تلفن همراه
عاقا پایان نامه م درمورد همین بود، هرچی سرچ کردم فقط در همین حد مطلب بود
رفتم اعتراض کردم یک هفته مونده به پایان ترم، موضوع رو عوض کردن گذاشتن سیتسم های مخابراتی نسل جدید و آینده
آخه ما بچه های IT چه به مخابرات!!
هنوز دارم روش کار میکنم، تموم نشده، دیشب از 4 نشستم تا امروز 12 ظهر، بعد رفتم خوابیدم تا 4
خواب و خوراک نذاشتن با این موضوعاتشون والاااااااا با این نسل های مخابراتی
ولی عجب پایان نامه ای بشه
دردودل نامه یک دانشجو
نمایش یا پنهان متن
علیرضا
چه خوب. امیدوارم موفق باشید. نتیجه تحقیقاتتونو بعدا اگه صلاح دونستین بذارید ما هم بخونیم اطلاعاتمون بالا بره.
واقعا؟ خوب من یه سرچ معمولی کردم و این اومد ولی اگه برای پایان نامه تون میخواهید فکر کنم باید سراغ منابع اصلی برید و زحمت ترجمه شونم بکشید.
اگه کمکی از دست ما بر اومد بگید.
البته بچه درس خون استاد اینجا حی و حاضره. تاپیک هم که به اسم خودشه. حتما اطلاعات مفید زیادی داره.
♥Rose♥
ممنونم از شما
نه کلا تو هر سایتی در همین حد اطلاعات گذاشتن، به مخابراتم مراجعه کردم اونا هم نتونستن کمکی کنن، به منابع خارجی هم رجوع کردم ولی وقت ترجمه نداشتم
البته بچه درس خون استاد اینجا حی و حاضره. تاپیک هم که به اسم خودشه. حتما اطلاعات مفید زیادی داره.
ممنونم از لطفت همگی، سپاسگزارم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→