ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حمله اراذل اینترنتی به فیسبوک شخصی همنام با داور استرالیایی
علیرضا
صفحه فیسبوک او ساعاتی بعد از پایان بازی توسط افراد کشف و به گمان اینکه او همان داور مذکور میباشد مورد فحاشی قرار گرفته است.
بنیامین در ابتدا شگفت زده از دریافت 900 پیشنهاد دوستی، عکسهایی از صفحه درخواست دوستیش گذاشت و نوشت:
خوب,.. من صبح از خواب بیدار شدم. ۹۹۲ پیشنهاد دوستی از ایرانیها دریافت کرده بودم (که همچنان در حال افزایش است)، نمیدانم که آیا این مساله یست که مردم با شخص دیگری دارند یا یکباره من بالاخره در بین ایرانیها بسیار محبوب شدم؟
اما اندکی بعد وقتی سری به جعبه پیامهای وارد نشده به اینباکسش زد، متوجه شد که موضوع از چه قرار است:
تا این لحظه پیامهای توهین آمیز به این شخص همچنان ادامه دارد و او تقریبا از تمامی این پیامها عکس گرفته و به صورت عمومی پست می کند. ظاهرا آقای بنیامین بدش نیامده که از این طریق و اشتراک گذاریهای پستهایش که اکنون بالغ بر 400 بار شده و به سرعت در حال افزایش است، کمی هم مشهور شود و احیانا سر از روزنامه ها و مجلات در آورد اما در کنار آن متاسفانه هر بی سر و پایی می آید و یک توهین با کلاس به ما ایرانی ها می کند و شان ارزش ما از اینی که هست پایینتر آورده میشود.
از آندسته از افرادی که آگاهانه یا غیر آگاهانه در این جور مواقع اقدام به فرستادن پیامهای زشت و فحش به صفحات اینترنتی این اشخاص می کنند درخواست می کنم یک بار دیگر به کاری که انجام میدهند فکر کنند.
NIK75
هموطنان مغولن.
این دفعه رو به کاه دون زدن
♥Rose♥
levrone
zrnznn
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
در روزگاری که فیسبوک برای 1000 بار نشون دادن دو خط تبلیغ ازت 40 یورو طلب می کنه یا گوگل بابت هر کلیک 2 یورو از حسابت بر میداره ما با "حملات سایبری مون" به این آقای خوش شانس یک شبه میلیونها یورو تو زندگی جلو میندازیمش.
ببین به چه سرعت مشهورش کردیم! من خوش خیالو باش که فکر می کردم نهایتا سر از یک مصاحبه در روزنامه در بیاره...
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
خخخخخ ، میدونم، منم دیگه گفتم همینجا خطاب به ویلیامز اصلی بگم
حالا که این ویلیامز قلابی بی ادبی کرده (بی جنبه س! نه ؟!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→