ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دمیس روسس، خواننده سرشناس یونانی درگذشت
علیرضا
او مدتی به دلیل بیماریای که اعلام نشده در بیمارستان بستری بود.
بیش از ۶۰ میلیون آلبوم روسس در سراسر جهان فروخته شده است.
او برای ترانههایش در دهههای ۷۰ و ۸۰ میلادی از جمله "برای همیشه و همیشه" (Forever and Ever)، خداحافظ و وقتی که دوستت دارم (Quand je t'aime) شهرت داشت.
او همچنین عضو گروه پروگرسیو راک "آفرودیتز چایلد" بود، ونگلیس آهنگساز سرشناس یونانی، عضو دیگر این گروه بود.
این گروه سه آلبوم در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ میلادی منتشر کرد.
ترانه روسس در سال ۱۹۷۷ در تله تئاتر "میهمانی ابیگیل" ساخته مایک لی استفاده شد و بر شهرت او افزود.
دمیس روسس در میان ایرانیان هم شهرت فراوانی داشت و پیش از انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷ به تهران هم سفر کرده بود.
آرتمیوس (دمیس) ونتوریس روسوس از پدری یونانی و مادری مصری - ایتالیایی در ۱۹۴۶ در اسکندریه مصر به دنیا آمد.
در جریان بحران سوئز، خانواده روسس داراییشان را از دست دادند و مجبور شدند به یونان بروند.
او کار حرفهای خود را از ۱۷ سالگی با نواختن گیتار در گروه آیدلز (با همراهی ونگلیس) آغاز کرد.
در دهه هفتاد که اوج شهرت و محبوبیت او بود آثارش در بریتانیا حسابی محبوب شد.
روسس در گفتوگویی با روزنامه گاردین در سال ۱۹۹۹ گفت: "در سال ۷۵ من پنج آلبوم در بین ده آلبوم جدول پرفروشترینهای بریتانیا داشتم. همزمان. و در میان آنها یکی از آلبومهایم و یکی از تکترانههایم در صدر جدول قرار داشتند و اسمم دو یا سه بار در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد."
"در سال ۷۵ به عنوان بهترین هنرمند مرد انتخاب شدم و جایزه بهترین تکآهنگ و بهترین آلبوم را هم گرفتم. من و آبا همه جایزهها را بردیم."
منبع: بی بی سی پرژن
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
من تا به حال اسمشو نشنیده بودمممممم
روحش شاد
بچه مثبت
خدایش بیامرزد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
دمیس روسس خواننده محبوب فکر می کنم دهه پنجاه، چهل و سی بود. تو خونه ما خیلی گوش میکردند. یه نوار کاستی هم داشتیم که یک نفر رو آهنگهای معروفش با صدای خودش ترجمه آهنگها رو همزمان دکلمه میکرد. خیلی قشنگ بود. ولی هیچ وقت پیداش نکردم تو اینترنت.
مثلا هین آهنگ خداحافظ عشق من رو به این صورت دکلمه میکرد
صدای باد را بشنو که آواز کهنۀ غمگینی می خواند . می داند که امروز تو را ترک می گویم . برایم گریه مکن . . . زیرا قلبم در راهی که می رود خواهد شکست . خداحافظ عشق من . . . خداحافظ . . . خداحافظ ای تنها محبوبم . . . تا زمانی که مرا به یاد آوری هرگز چندان دور نخواهم بود . خداحافظ عشق من . . . من
همیشه به تو وفادار می مانم . پس مرا در رؤیایت جای ده تا زمانی که پیش تو باز گردم . ستارگان را در آسمان ببین . و آنها به هر کجا که بروند با درخشش خود با من خواهند بود . و من آرزو می کنم که هر چه زوردتر مرا به خانه راهنمایی کند . خداحافظ عشق من . . .خداحافظ عشق من . . . خداحافظ . . . تا زمانی که مرا بیاد آوری هرگز دور نخواهم بود .
Holtek
ahmad
ahmad_525
ahmad_ed2
ahmad_ac2
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→