ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عادت های جالب کارگردانان ایرانی در پشت صحنه
NIK75
نمایش یا پنهان متن
سلام دوستان.این اولین تاپیک من تو بوف بوفی هست و چراغ اولو با بخش هنر و ادبیات روشن کردم.قبل از هر چیزی تشکر میکنم از علیرضا خان و پارمیس خانوم بابت راهنماییاشون.دیگه کمی کاستی هاشو به بزرگواریتون ببخشید.فقط خدا کنه تکراری نباشهشاید برایتان جالب باشد که بدانید کارگردانهای معروف ایرانی، هنگام کار در پشت صحنه فیلمشان چه عادتهای جالبی دارند.
فیلمسازان وقتی سر صحنه حاضر میشوند کارهایی میکنند و خواستههایی دارند که بیشتر به عادت شباهت دارد. عادتهایی که چند موردش را با هم مرور میکنیم:
عادت های جالب کارگردانان ایرانی در پشت صحنه
ابراهیم حاتمیکیا
▧ تصویر در دسترس نیست
ابراهیم حاتمیکیا
یکی از عادتهای حاتمیکیا سر فیلمبرداری این است که تمام دستوراتش به عوامل و بازیگران را از طریق بلندگوی سفید کوچکش منتقل کند
مجید مجیدی
▧ تصویر در دسترس نیست
مجید مجیدی
او زمان فیلمبرداری آدمی عصبانی است و خیلی جوش میآورد ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست.مجیدی معمولاً در حال فریاد کشیدن است و برای همین، عوامل حسابی از او حساب میبرند.
بهروز افخمی
▧ تصویر در دسترس نیست
بهروز افخمی
عادت او، بدقولی است. این حرف را اکثر کسانی که با او همکاری داشتهاند تائید میکنند. او هنگام فیلمبرداری زیاد سیگار میکشد
مازیار میری
مازیار میری
او بنا به گفته اطرافیانش، جدیت خاصی در زمان فیلمبرداری دارد و عادت دارد در این مدت موهای سرش را بتراشد و کچل باشد. او صبح زود بیدار میشود و معمولاً هم بدون صبحانه سر کار نمیرود.
ناصر تقوایی
▧ تصویر در دسترس نیست
ناصر تقوایی
او با هیچکس رودربایستی ندارد و اگر ببیند صحنهای آنطور که در ذهنش هست در نیامده، بارها و بارها آن را تکرار میکند. یکی از عادتهای تقوایی این است که فیلمنامهاش را خودش مینویسد و از تایپ کردن، خوشش نمیآید. او تمام فیلمنامه را با خودنویس روی کاغذ A4 مینویسد
داریوش مهرجویی
▧ تصویر در دسترس نیست
داریوش مهرجویی
او به سنتها خیلی اعتقاد دارد. میگویند برای فروش «لیلا» شلهزرد نذر کرده و با همسرش آنرا پخش کرده است. ضمن اینکه سر صحنه هرحرفی ممکن است از دهان او خارج شود!
مسعود کیمیایی
▧ تصویر در دسترس نیست
اطرافیان مسعود کیمیایی میگویند سر صحنه فیلمهای او معمولاًاتفاقهای خوبی میافتد و همه حال خوشی دارند. او یک کیف چرمی قدیمی و یک دفترچه مخصوص دکوپاژ دارد که همیشه همراهش هست.او عادت دارد که بین کارهایش حتماً روزنامهها را ورق بزند تا از اخبار روز عقب نماند. همچنین عادت دارد بازیگرانش را با پیشوندِ آقا یا خانم صدا کند و هرگز اسم کوچکشان را نمیگوید!
zrnznn
اولیت تاپیکتم مبارکککککک....عالی شده
pAshMak
سلااااااااام همشهری
مباااااااااااارکه...ان شاالله تاپیک های بیشتروبیشتررررررررر
خواهش میکنم من فقط انجام وظیفه کردم
نگران نباش..دیگه مطالب اگرهم قبلا گذاشته شده باشه حذف نمیشه چون براش زحمت کشیده شده
خیلییییییییی هم عاااااااااااااالی بود
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
Holtek
عجب اخلاقايي دارن اين كارگردانا
NIK75
ممنون
بچه مثبت
ایشالا تو جشن هزارمین تاپیکت شرکت کنیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
NIK75