ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: این 11 فیلم رادرجشنواره فجرازدست ندهید ::
pAshMak
سی و سومین جشنواره فیلم فجر با رونمایی از یازده فیلم از چهرههایی که نخستین حضورشان را بر صندلی کارگردانی تجربه میکنند، همراه خواهد بود؛ فیلمهایی که نشان میدهد تا چه میزان میتوان به آینده تازهترین نسل فیلمسازان در سینمای ایران امیدوار بود و چند تن از آنها، با نخستین فیلمشان از سینما فاصله میگرفتند و چه تعداد از این چهرهها، تجربههای دوم و سوم فیلمسازان را خواهند داشت.
یازده فیلم اولی که تماشا خواهید کرد
همایون اسعدیان، حسن بلخاری، فرشته طائرپور، محمدمهدی عسگرپور و رضا مقصودی در حکم هیأت داوران بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر، آثار این بخش را داوری و درباره منتخبان این بخش تصمیمگیری خواهند کرد و ترکیبی از چند طیف را در خود دارد؛ هرچند حضور یک طیف از داوران برای بخش فیلم اولیها پررنگتر است.
▧ تصویر در دسترس نیست
احتمال باران اسیدی
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: بهتاش صناعیها
بازیگران: شمس لنگرودی، مریم مقدم
خلاصه داستان: منوچهر شصت سال سن دارد، او بازنشسته اداره دخانیات است. ولی از سر بیکاری همچنان هر روز به اداره می رود. مادرش تا زنده بود آرزو داشت ازدواجش را ببیند. در حالی که منوچهر حتی دوستی هم در زندگی نداشته به جز خسرو... .
بدون مرز
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: امیرحسین عسگری
بازیگران: علیرضا بالدی، زینب ناصرپور، آرش مهربان، ارسلان علی پوریان
خلاصه داستان: پسری هر روز برای ماهیگیری به کشتی به گل نشستهای در نقطه صفر مرزی پا میگذارد و آنجا را به محلی برای آرامش خود تبدیل کرده است، اما حضور غریبهای این آرامش بر هم میزند؛ غریبهای که از دست غریبههای دیگری فرار کرده و داستان فیلم داستان سه غریبه است که مجبور میشوند در فضای پرتنشی، یک شبانهروز را در کنار هم بگذرانند.
جامه دران
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: حمیدرضا قطبی
بازیگران: مهتاب کرامتی، مصطفی زمانی، باران کوثری، پگاه آهنگرانی، افسر اسدی، محمود بهروزیان، فرزانه نشاطخواه و الهام نامی
خلاصه داستان: سه اپیزود درباره زنی به نام شیرین است که در مراسم ختم پدرش به روابط جدیدی در زندگی او پی میبرد و حقایقی تازه را کشف میکند.
چاقی
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: راما قویدل
بازیگران: علی مصفّا، لادن مُستوفی، مهسا کرامتی، حمید فرُّخنژاد، امید روحانی
خلاصه داستان: روایتی از یک انتخاب؛ انتخابِ عشق یا وِجدان!
چهارشنبه ۱۹ آبان
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: وحید جلیلوند
بازیگران: نیکی کریمی، امیرآقایی، شاهرخ فروتنیان، برزوارجمند، آفرین عبیسی، سعید داخ، کتانه افشاری نژاد، میلاد یزدانی، سحر احمدپور، حشمت آرمیده، وحید جلیلوند
خلاصه داستان: یک آگهی غیر متعارف در بخش نیازمندیهای روزنامه همشهری، جمعیت کثیری را در روز مشخصی به خیابان میکشد. دخالت پلیس قائله را به ظاهر پایان میدهد؛ اما... .
آزادی مشروط
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: حسین مهکام
بازیگران: حسین پاکدل، شاهرخ فروتنیان، بهاران بنی احمدی، علیرضا مظفری، محمد کارت، علیرضا آقاخانی، میثم غنی زاده، محمد علی کیانی
خلاصه داستان: روایتی با مضمون اجتماعی روز و با محوریت توجه به زیرساختهای اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی در جامعه.
در دنیای تو ساعت چند است؟
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: صفی یزدانیان
بازیگران: لیلا حاتمی، علی مصفا
خلاصه داستان: گلی بعد از بیست سال زندگی در فرانسه یک باره تصمیم میگیرد به ایران و به زادگاهش، رشت سفر کند. فرهاد در رشت به استقبالش میرود و میگوید که آشنایی قدیمی است، اما گلی اصلاً او را به یاد نمیآورد.
دو
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: سهیلا گلستانی
بازیگران: پرویز پرستویی، مهتاب نصیرپور، سوگل خلیق، محمد ربانی، مهرانه مهین ترابی، محمدعلی سجادی، سارا قراچهداغی
خلاصه داستان: بهای هر لحظه وجد را باید با رنج درون پرداخت، به نسبتی سخت و لرز آور به میزان آن وجد؛ بهای هر ساعت دلپذیر را با سختی دلگزای سالها، پشیزهای تلخ و پر رشک، خزانههای سرشار از اشک.
ماهی سیاه کوچولو
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: مجید اسماعیلی
بازیگران: مریلا زارعی، مصطفی زمانی، همایون ارشادی
خلاصه داستان: اگر ناگهان پرندهها به پرواز درآمدند، یعنی دشمن پشت بوتههاست اما اگر پرندهای پرید شاید پی دانهای میرود. جنگجویان خطاکار تنها به پیروزی فکر میکنند. پس بدیهی است به سمت هر جنبشی پشت بوتهها یورش میبرند اما جنگجویان خردمند که حواس، درک و عکسالعملشان را یکپارچه کردهاند، تفاوت پروازهای دسته جمعی و تنها را میدانند. آنها آگاهی بر نشانهها را طی آموختن «آیین دلاوری» زیست کرده و میدانند موقعیت پس از پیروزی مهم است نه پیروز شدن.
ناهید
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: آیدا پناهنده
بازیگران: ساره بیات، پژمان بازغی و نوید محمدزاده، پوریا رحیمی سام، نسرین بابایی، میلاد حسین پور
خلاصه داستان: روایتی متفاوت از یک عشق.
نزدیکتر
▧ تصویر در دسترس نیست
کارگردان: مصطفی احمدی
بازیگران: پگاه آهنگرانی، پارسا پیروزفر، نازنین فراهانی، محمد بحرانی، شیرین یزدانبخش، فراز مدیری، ستاره اسکندری
خلاصه داستان: خانوادهای دور هم جمع میشوند... .
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
چندسالیه نرفتم سینما
سالهای قبل همزمان توی شیراز هم میذاشتن..
pAshMak
واسه چی نرفتی؟؟؟فکرکنم الانم میذارن توی شهرهای بزرگ ومراکزاستانها
بیام باهم بریم سینما
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
شیراز اولین استانی بود که همزمان با تهران اجرائی شد... و بعدها شهرهای دیگه هم گذاشتن
خب فیلمهای خوبی نبود...
نمایش یا پنهان متن
اینم بگم یه زمانی همشهریت میخواست فیلمساز بشه ولی دیگه ادامش نداد..باشه ایشالله میام باهم میریم سینما
pAshMak
به هرحال همه فیلمهاروباید دید تا فلم بدنبینی خوب روتشخیص نمیدی
همون اعجوبه ای که گفتم
خسیس من خواستم بیام.سریع خودت رودعوت کردی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
وقتی فیلمها از خیلی از قیچی ها رد میشن دیگه چی تهش میمونه؟ گرچه خب بازم برخی فیلمها هستن ولی اندکند...
همه رو گذاشتم به موقش انجامشون بدم...
گفتم شاید بخاطر پات نتونی بیای... بقول همون یارو، خب بیاااااااااااااااااااه..قدم بر چشم همولایتی
pAshMak
توی جشنواره هنوز زیادقیچی نشده چون برای اکران عمومی قیچی اصلی روانجام میدن
وقتی 80 سالت شد؟؟؟داری پیرمیشی دیگه مجتبایی...زودباااااااااااش
آخخخخخخخخخ چقدررررتوبه فکرمنی ...واقعااااا اینهمه مهمون نوازیت لنگه نداره فرزندم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب نیاز به امکانات هست...
بله که بفکرتم
نمایش یا پنهان متن
البته اگر من اینطور باشمpAshMak
این امکانات اگه بدستت نرسه چکارمیکنی؟؟؟بی خیالشون میشی؟؟؟
جان مجتبی شیرازی ها به تنبلی بیشترمشهور نیستن؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب من معتقدم یا کاری رو نباید بکنی یا باید به بهترین نحو ممکن انجامش بدی.
نمیدونم شاید اشتباه میکنم
ولی اگر زمانی دیدم نمیتونم، میپسارم به کسی که بتونه این کارها رو بکنه ولی دوس دارم خودم انجامشون بدم
خب فکرکنم حوصلشون نمیشه برن مهمونی بخاطر همین به بقیه میگن بیایید خونه ما
pAshMak
انشاالله که خودت میتونی انجامشون بدی.غصه نخور
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ایشالله...البته قول دادم و قول هم گرفتم که خودم انجام بدم
تو و رابع آل وارسته هم بایستی کمکم بکنید
شما اسمشو گذاشتین تنبلی...ما بهش میگیم با حال بودن
ارررررررررره دور هم بودن همه جورش حال میده
pAshMak
به کی قول دادی؟؟؟
من هم مثل خودت یک نیمه شیرازی ام وتنبل.کارای سخت سخت ازم نخواه