ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: روش هــــای درمــانی عجیب وغــــریب (1) ::
pAshMak
آیا از ماساژ انسان توسط فیل، روشی عجیبتر هم یافت میشود؟
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش میرر، در یک اردوگاه جنگلی در چانگ مایِ تایلند، تصاویری ویدئویی ضبط شده که نشان میدهد یک فیل آسیاییِ سه تنی با خرطوم و پای خود توریستها را ماساژ میدهد. مشتریان این روش درمانی نیز راضی به نظر میرسند.
اما در ادامه با روشهایی آشنا خواهیم شد که بسیار عجیبتر از این روش هستند.
ماساژ توسط مارها
اگر یک مار پیتون برمهای غولپیکر برای ماساژ دادن به دور گردن شما بپیچد، چه حسی خواهید داشت؟ به این نیز فکر کنید که این مار در یک چشم به هم زدن میتواند شما را خفه کند. آیا هنوز هم به این نوع ماساژ جواب مثبت میدهید؟
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
در باغوحش سِبو سیتی در فیلیپین، نوعی روش ابتکاری ماساژ با مارها به مشتریان ارائه میشود که در آن چهار مار پنج متری به مدت 15 دقیقه بر روی بدن مشتری حرکت میکنند و هر کدام با وزن 250 کیلوگرمی خود ماساژی فراموشنشدنی را برای مشتری به ارمغان میآورند.
این گونهی خاص از مار یکی از بزرگترین نوع مارها در سراسر جهان است که با انقباض شکار خود را خفه میکنند. غذای اصلی این مارها خرگوش و موش است، اما دیده شده که تمساح نیز غذایی لذیذ برای این نوع از مارها است.
اما نگران نباشید، مسئولان باغوحش اسامی زیبایی برای این مارها انتخاب کردهاند – میشل، والتر، ای جی، و دنیل - تا حداقل کمی از فشار روانیِ آن کم کنند.
سرما درمانی
اگر در دمای منفی 110 درجه سانتیگراد قرار بگیرید، بیشک خواهید مرد. اما با روشی خاص، دراز کشیدن در این دما میتواند برای شما لذتبخش هم باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
روش کار به این شکل است که ابتدا به اتاقکی وارد میشوید که با نیتروژن مایع خنک شده است. تنها کافی است لباس شنا، جوراب و دستکشهای خود را بپوشید تا از سرمازدگی جلوگیری کنید.
این درجه از سرما باعث میشود که مغز شما اندورفین آزاد کند، که این امر بهنوبه خود موجب بروز بيحسي نسبت به درد در بدن میشود. گفته میشود که سرما درمانی برای سلامت پوست مفید بوده و از میزان دردهای مفصلی و اضطراب میکاهد.
مدتزمان هر جلسه حداکثر هشت دقیقه است. چند ثانیه بیشتر در این دما به این معناست که بدن منجمد شدهی شما را باید تکهتکه از روی زمین جمع کنند.
یک چک حسابی بر روی صورت
سالهاست که چَک درمانی یک روش زیبایی در تایلند محسوب میشود، اما چَک درمانی ضد پیری اکنون در کشورهای غربی، بهخصوص آمریکا، نیز جا باز کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها قول میدهند که شما را کمی جوانتر کنند. در این روش درمانی، به مدت 15 دقیقه به صورت شما چک میزنند؛ جالبتر اینکه شما باید حدود یک میلیون تومان هم به آنها پول دهید.
گفته میشود این درمان با دادن جانی تازه به پوست خستهتان، شما را سالها جوانتر کند. البته بهجای این درمان، میتوانید 10 راند با محمد علی کلی مسابقه دهید!
خوک درمانی
هاکونه کواکیان یونسون در ژاپن نوعی روش درمانی را ارائه میدهد که شما باید در وان پر از نودل دراز میکشید. البته حق انتخاب با شماست! میتوانید به جای آن، وان پر از شکلات را انتخاب کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرغم ابتکار این مرکز درمانی، دراز کشیدن در وان پر از نودل نکته اصلی این روش نیست. ابتکار اصلی این مرکز، نوعی «آبگوشت جوانکننده» آنهاست که از کلاژن فلفل تهیه شده و متابولیسم فرد را تقویت میکند. در ضمن، عملیات پاکسازی پوست را نیز انجام میدهد.
متأسفانه، این آبگوشت از گوشت خوک تهیه میشود، بنابراین ممکن است که ظاهری بسیار زیبا داشته باشید، اما بوی خوک دهید!
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اینو هرکی خواست میتونم در خدمتش باشم
Kishe Mehr
شنیده ها حاکی از آنست که عده ای با وی تماس میگیرند تا ف.ح.ش نوش جان بکنند و حالشان از این رو به آن رو شود
ف.ح.ش درمانی، روشی جدید در عرصه ی بین المللی
pAshMak
ماردرمانی؟؟؟نمیترسی تو؟؟؟
اتفاقا میخواستم بهت بگم بلدم محکم بزنم خواستی بگو
Kishe Mehr,
مجتبایی خدا خفه ات بکنه.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خبب گفتم که اگر مار سمی نباشه گورخی یوخودی بالام
نه عزیزم این یکیو خودم استادشم
قبل از اینکه کامنتتو بخونم میدونستم که اینو بگی
خودم که غش کردم از خنده
خب اونایی که نمیخوان، نمیدونن چه فوایدی داره وگرنه جلوی خونشون صف میکشیدن
خب لابد جواب مثبت گرفتیم که خواهانش هستیم
pAshMak
مارکلا ترسناکه فرقی نمیکنه سمی باشه یانه
جان عمه کتی من استادترم
قبل از اینکه کامنتتو بخونم میدونستم که اینو بگی
خودم که غش کردم از خنده
زهرانارروانی با این نوشتنت
خب لابد جواب مثبت گرفتیم که خواهانش هستیم
جواب مثبت که میده ولی ظرفیت بالا میخواد فرزندم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ترس که نداره همولایتی...
خب میتونیم امتحان بکنیم
نمایش یا پنهان متن
ولی من که دلم نمیاد با تو این کارو بکنمبه قول خودت، به جووووووووون تو اینقدر حال میدهههههههه
ولی جدی واسه سری دوم این تاپیک این گزینه رو بذار جزو موارد فوق مهم
pAshMak
ولی من میترسم
پ ن پ بیابزن
چی ف...درمانی؟؟؟
روانی شدی مجتبایی؟؟؟سرت نخورده به جایی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اون روش درمانی که حال میده ولی منظورم شیوه ی نگارش بئود
جدی گفتمااااااا
pAshMak
من که ازکل کل باتوخیلی لذت میبرم.آخخخخخخخخخخخخ کیییییییییییف میده سربه سرت گذاشتن
جنبه ات بالاست وناراحت نمیشی کلا زوج خوبی هستیم من وتو برای به فنادادن
نه بابا ول کن مجتبایی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
جنبه ی تو هم بالاست دیگه
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
تو که منو میشناسی، هرکاری که میکنم ( اول ) هدف دارم و (دوم ) از اون کار لذت می برم
pAshMak
آخخخخخخخخخ که همین هدفمندبودنت من رو کشتههههههههه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بخدا نمیخواستم بکشمت ولی خب دیگه عمرت به دنیا نبود
نمایش یا پنهان متن
این تلافی همون حرف دیشبی که گفته بودی فلانی هنوز زندسpAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
دخترعموخاله پیشت بود از اون بپرس
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→