ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: اولین زایمــــان در کــره مـــــریخ ::
pAshMak
خانم Maggie Lieu از جمله 600 نفری است که قرار است در سال 2024 به مریخ سفر نمایند.شاید این گفته که قرار است او مقدمات زایمان خود را در مریخ فراهم بیشتر به داستانهای تخیلی شبیه باشد.اما این گفته صحت دارد و خانم تصمیم دارد اولین فردی باشد که در مریخ زایمان می نماید.
▧ تصویر در دسترس نیست
خانم Maggie Lieu احتمالا جزو اولین نفراتی خواهد بود که بلیط یکطرفه 140 میلیون مایلی به مریخ را دریافت نماید.ماه اینده مشخص خواهد شد که او جزو مسافران پروژه Mars One خواهد بود یا خیر.
خانم مگی در مریخ با مشکلات عدیده ای همچون 62 درجه سانتیگراد زیر صفر،تابشهای شدید کیهانی و خطرات ناشی از خفگی،گرسنگی و کم شدن اب بدن مواجه خواهد بود
▧ تصویر در دسترس نیست
خانم می افزاید برای ایجاد مستعمره در مریخ باید فرزند هم داشته باشیم و این اتفاقی است که خواهد افتاد.وی می افزاید تا کنون تحقیقاتی در این خصوص انجام نشده است که ایا زایمان در شرایط گرانش ضعیف مریخ قابل انجام است یا خیر.من فکر می کنم چیز جالبی خواهد بود به خاطر اینکه اولین نوزاد مریخی بدنیا خواهد امد.از طرف دیگر فکر نمی کنم موقعیت های زندگی و روابط مادر و کودک در مریخ با زمین تفاوت زیادی داشته باشد.
وی که در رشته نجوم تحصیل می نماید می گوید هر چه که این جا روی زمین مورد نیاز ماست باید در مریخ بوجود اید.ما باید غذاهای مورد نیاز خود را خودمان در انجا پرورش دهیم و همچنین اکسیژن مورد نیاز را تامین نماییم. ،وی می گوید به علت عدم وجود میدان مغناطیسی در مریخ سطح تابشهای خورشیدی بالاست به همین خاطر باید در زیرزمین زندگی نماییم.زندگی در 4 متر زیر خاک ما را از اشعه های خورشیدی محافظت می نماید
وی می گوید یکی دیگر از مشکلات انجا موضوع ارتباط است.انجام هر چیزی بین 3 تا 22 دقیقه زمان می برد.بنا بر این ما باید خودمان را با این مشکلات وفق دهیم.
خانم مگی از هم اکنون دارد خود را برای رفتن اماده می نماید.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ایشالله تحقیقاتشون بخوبی جواب بده
pAshMak
من که نمیتونم همچین کاری روانجام بدم..میترسمممممممممم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
فکرمیکنم بیشتر بدلیل این باشه که میزان جاذبه کمتره و همچنین فضا بصورت سیال هستش...
ولی خب دوس دارم تجربش بکنم
ادم یه بار میمیره...چه بهتر که اون یه بار یه چیز ماندگار و متفاوت و جالب باشه...
pAshMak
ادم یه بار میمیره...چه بهتر که اون یه بار یه چیز ماندگار و متفاوت و جالب باشه...
چیزی هست که تونخواهی تجربه کنی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
باور کن فکرنمیکنم چیزی باشه
pAshMak
حدس میزدم همین رومیگی...چون هرچی که من یادم میادتودوست داری تجربه اش کنی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب قبلا یه مطلبی رو راجع به صفات شخصیتی خودم خوندم که گفته بود علاقه به تجربه کردن چیزهای مختلف و مطالب جالب جزو صفات بارزش بود... که فکرمیکنم واقعیت هم داشته باشه
pAshMak
حالا راستش روبگو ازوقتی اون روخوندی تصمیم گرفتی اینجوری باشی یاقبلش هم بودی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ببین بالام جان، از قبلش این کارها رو انجام میدادم و دوس داشتم دیگه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→