عناصر داعش که فتواي لواط را در دستور کار خود دارند يک پيرمرد نگون بخت اهل شهر الرقه سوريه را به همين اتهام به طرز فجيعي به قتل رساندند.دهها نفر از مردم رقه در شمال سوريه روز شنبه نظارهگر صحنه اعدام يک پيرمرد بودند که با چشماني بسته از بالاي يک ساختمان چند طبقه به پايين پرتاب شد.
تروريستهاي داعش که به اين پيرمرد تهمت لواط را زدهاند وي را به بالاي يک ساختمان نيمه کاره در رقه برده و پس از قرائت حکم او را از بالا به پايين انداختند. عناصر داعش در حين اعدام پيرمرد رقهاي از لحظه بالا بردن تا پايين انداختن وي تصويربرداري کرده و پس از افتادن وي به پايين با سنگ به بدن نيمه جان وي افتاده و وي را کشتند.
levrone, همچینم آفتاب مهتاب ندیده نیستم به کسی نگی هاااااا..ولی من اسم انگلیسیشو بلد بودمم... این اسم لواط اولین بار بود میشنیدم....واقعیت اول فکر کردم منظورش الواطه تو کتاب بادبادک باز هم پسر کوچیکه رو اینطوری اذیت میکردن ولی کسی اعدام نکرد اون لواطای لعنتی رووووووووووو
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت, آره این دلیل نام گذاریش هم بخاطر قوم لوطه داستانشم که همینطور که میدونید خیلی طولانیه و میگن اولین مفعول تو لواط هم شیطون ▧ تصویر در دسترس نیست بی همه چیزه البته خلفایی هم در تاریخ داشتیما که دراین امر مشهورند ولی بخاطر وحدت مسلمین چیزی نمیگیم ▧ تصویر در دسترس نیست بتده خدا پیرمرد رو چه به این کارا بدبخت بهش توهین میکنن از اونورم خودشون این کارا رو میکنن ولی از بحث اصلی دور نشیم و اون این هستش که تو تصاویر عزراییل دوم(پراید) کاملا مشهود بود
اره الان که گفتید یادم اومد....قوم لوط ولی به خدا نمیدونم باور میکنید یا نه من حدود دو سال پیش فهمیدم که قوم لوط چیکاره بودن .... بعدشم...اگر اونم یادم میبود بازم نمیتونستم حدس بزنم که این لواط به اون لوط ارتباط داره . . . ولی باور کنید الان خوب این موضوع حک شد تو مغزم.....دیگه تا سال 2047امکان نداره فراموشم بشههههههههههههههههههه
zrnznn, من که تا سال 2055 بیشتر عمر نمیکنم تو این جمع فقط منم که کمتر از همه عمر میکنم و در آخر هم به دست یکی از دانش آموزام(دانشجویانم) دار فانی را ودا میگویم همون بهتر که نمیدونستید
چون به قیافه این بدبخت نمیخوره اصلا بتونه چنین کاری روانجام بده
میشه بیشتر بشکافین این قضیه رو
مگه قیافه اونهایی که ممکنه این کارو انجام بدن چه جوریه؟ با ذکر مثال لطفاً این که اصلا قیافش مشخص نیست. (یک کم دور از جون شماره 5 شبیه یکی از خواننده های عزیزمونه) اگه گفتین کی.
اونقدر کامنتها خنده دار بود که یادم رفت انزجار خودمو از این داعشیهای کثیف به خاطر این عمل وحشیانه شون ابراز کنم. امیدوارم همه شونو از درخت چنار رد کنند به زودی.
pAshMak
تروريستهاي داعش که به اين پيرمرد تهمت لواط را زدهاند وي را به بالاي يک ساختمان نيمه کاره در رقه برده و پس از قرائت حکم او را از بالا به پايين انداختند.
عناصر داعش در حين اعدام پيرمرد رقهاي از لحظه بالا بردن تا پايين انداختن وي تصويربرداري کرده و پس از افتادن وي به پايين با سنگ به بدن نيمه جان وي افتاده و وي را کشتند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
zrnznn
یعنی چه جرمی مرتکب شده؟؟؟؟
pAshMak
بهش نمیخوره ازینکاراکرده باشه.
نمایش یا پنهان متن
لواط یعنی ارتباط جنسی ازطریق مقعد..البته بیشتر برای رابطه دومردباهم استفاده میشه▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
لواط همون رابطه ی مرد با مرد هستش...
pAshMak
نمایش یا پنهان متن
توی اسلام آره به ارتباط مردبامرد میگن..ولی درلغت همونی هست که بالاگفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
البته مطمئنا دروغ گفتن وتهمتی بیش نبوده...چون به قیافه این بدبخت نمیخوره
اصلا بتونه چنین کاری روانجام بده
▧ تصویر در دسترس نیست
levrone
دختر آفتاب مهتاب ندیده که میگن اینه! بععععله!
zrnznn
این اسم لواط اولین بار بود میشنیدم....واقعیت اول فکر کردم منظورش الواطه
تو کتاب بادبادک باز هم پسر کوچیکه رو اینطوری اذیت میکردن ولی کسی اعدام نکرد اون لواطای لعنتی رووووووووووو
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
NIK75
آره این دلیل نام گذاریش هم بخاطر قوم لوطه داستانشم که همینطور که میدونید خیلی
طولانیه و میگن اولین مفعول تو لواط هم شیطون ▧ تصویر در دسترس نیست بی همه چیزه البته خلفایی هم در تاریخ داشتیما که دراین امر مشهورند ولی بخاطر وحدت مسلمین
بتده خدا پیرمرد رو چه به این کارا بدبخت بهش توهین میکنن از اونورم خودشون این کارا رو میکنن
ولی از بحث اصلی دور نشیم و اون این هستش که تو تصاویر عزراییل دوم(پراید) کاملا مشهود بود
zrnznn
اره الان که گفتید یادم اومد....قوم لوط ولی به خدا نمیدونم باور میکنید یا نه من حدود دو سال پیش فهمیدم که قوم لوط چیکاره بودن .... بعدشم...اگر اونم یادم میبود بازم نمیتونستم حدس بزنم که این لواط به اون لوط ارتباط داره
.
.
.
ولی باور کنید الان خوب این موضوع حک شد تو مغزم.....دیگه تا سال 2047امکان نداره فراموشم بشههههههههههههههههههه
NIK75
من که تا سال 2055 بیشتر عمر نمیکنم تو این جمع فقط منم که کمتر از همه عمر میکنم
و در آخر هم به دست یکی از دانش آموزام(دانشجویانم) دار فانی را ودا میگویم
همون بهتر که نمیدونستید
علیرضا
میشه بیشتر بشکافین این قضیه رو
مگه قیافه اونهایی که ممکنه این کارو انجام بدن چه جوریه؟ با ذکر مثال لطفاً
این که اصلا قیافش مشخص نیست. (یک کم دور از جون شماره 5 شبیه یکی از خواننده های عزیزمونه) اگه گفتین کی.
علیرضا
pAshMak
شبیه ابی هستش یکمی
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→