ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: سوسک عامل انفجــــار دستشویی ! ::
pAshMak
نکته ديگري که در مورد سوسک ها هميشه جالب توجه بوده است چندش شدن خانم ها از اين موجود و گاهي ترس از آن است و آن ها سعي مي کنند به هر نحوي اطمينان کامل پيدا نمايند که سوسک کامل مرده باشد حتي اگه به قيت منفجر کردن دستشويي باشد.
چندي پيش خانمي براي تميز کردن سرويس هاي بهداشتي به شرکتي در تايوان رفت و در حين کار با يک سوسک بزرگ مواجه شد. اين خانم در کمال خونسردي سوسک را کشت و سپس آن را درون دستمال کاغذي گذاشت.
براي اطمينان وي دستمال کاغذي را آتش زد و به درون دستشويي انداخت اما يادش رفته بود که آن را شسته است و هنوز مقداري ماده شوينده درونش وجود دارد. آتش با مايع هاي شوينده برخورد داشت و همين باعث انفجار يک دستشويي به طور کامل شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
در اين حادثه اما کسي آسيب جسمي نديد به غير از سوسکي که مطمئنا ديگر نمي توانند به اين زندگي بازگردد. البته اين خانم بايد هزينه تعمير دستشويي و انفجاري که ايجاد کرده است را بپردازد.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
.
.
.
هوا گرم شده...میدونید چرا؟؟؟ از کجا میفهمیم؟ حشرات در اومدن دیگه
Kishe Mehr
ولی بنظرم یکی از عوامل انفجار سوسک بوده، مهمترینش ح.م.ا.ق.ت یک فرد بوده
Holtek
pAshMak
دلیل اصلی نفرتم ازفصل تابستون همین حشرات موذی هست
شیخ مصلح الدین مجتبی کیش مهر زرقون آبادی شیرازی نشان اصل فارس
با مسئولین نظافت بیمارستان
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
با مسئولین نظافت بیمارستان
والا واقعيتش روز اول اومد جارو كرد كلي گردو خاك بلند شد ، من خودم ديگه نذاشتم نظافت كنن ، اگه اطلاع ميدادم مينداختن گردن خودم .
pAshMak
خب همون گردوخاک به پاکردنش هم درست نیست باید طوری نظافت کنن که هیچ مشکلی برای
بیمارپیش نیادازنظرآلودگی ...سوسک ربطی به جاروکردن نداره...بایددستشویی وفاضلابها سم پاشی بشه وراه های
وروداینجورحشرات روبگیرن...
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
بیمارپیش نیادازنظرآلودگی ...سوسک ربطی به جاروکردن نداره...بایددستشویی وفاضلابها سم پاشی بشه وراه های
وروداینجورحشرات روبگیرن...
ظهر ترخيصش كرديم وگرنه حتما بهشون ميگفتم خام رئيس
pAshMak
خب خداروشکر....باورکن اگه توی بخشی که کارمیکنم چنین موردی ببینم کل خدمه رو
نصف شب هم باشه به صف کرده ومجبورشون میکنم به نظافت اساسی کل بخش
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
شده جریان اون یارو که توی رستوران گفته اقا توی غذا پشه هست.. اونم میگه خب پشه رو بنداز بیرون بقیشو بخور
این که گفتی منظورت به کی بود؟
نصف شب هم باشه به صف کرده ومجبورشون میکنم به نظافت اساسی کل بخش
یه جور میگی که انگار توی بیمارستانهای لندن داری کار میکنیااااااااا
pAshMak
خب اینی که گفتی یعنی چی آقامجتبی؟؟؟
به خودت دیگه.مگه شعرنگفتی؟؟؟
چه فرقی میکنه کجاکارمیکنیم؟؟؟این ماهستیم که با اهمیت دادن به وظایفمون باعث رونق یک محل میشیم
شمامیتونی توی یک روستای دورافتاده زندگی کنی ولی کارهات براساس رعایت قوانین
باشه وازپرسنل هم بخواهی همینطورعمل کنند
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب یه خاطره از یه نفر بود... رفته بوده رستوران و می بینه توی غذا م.گ.س هست. میگه آقا چرا غذا اینجوریه...گارسون هم بجای اینکه بگه بیا غذات رو عوض بکنم، میگه مگس رو بنداز بیرون و بقیش رو بخور!
شمامیتونی توی یک روستای دورافتاده زندگی کنی ولی کارهات براساس رعایت قوانین
باشه وازپرسنل هم بخواهی همینطورعمل کنند
خب اره اینها که درسته و بایدم اینطور باشه
منظورم این بود که اینها رو توی کشورهای دیگه بهش عمل میکنن ولی توی ایران تا کسی مجبور نشه چنین کاری نمیکنن...بس که تعهد کاریمون بالاست
pAshMak
زیادخوشحال نشو...این القاب کیلومتری همشون الکی هستن
مگه اونهایی که بایدانجام بدن کی هستن؟؟؟امثال من وشما..اگه هرکدوم ازخودمون شروع کنیم
همه چیز درست خواهدشد
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب بخاطر همین گفتم اینها منظورت من بودم یا فرد دیگه ای؟
نمایش یا پنهان متن
از شماها بعیده این چیزا رو به من بگیدهمه چیز درست خواهدشد
امثال منوتو که کارمونو انجام بدیم، در کار خیانت نکردیم و وجدانمون راحته ولی
مشکل اینجاست که خیلیها ( حداقل توی ایران ) باتوجه به میزان حقوقی که دریافت میکنند، فکرمیکنند بایستی کار بکنند!
pAshMak
خواستم لحظه ای ذوووووووق کنی
نمایش یا پنهان متن
ما میتونیم ..اونقدررررررررررحااااااااال میده مجتبی آزاری که نگو
معضل اصلی همینجاست دیگه...نمیدونن که اگه کارشون روبه نحواحسن انجام بدن بازده کاری میره
بالا ودرپی اون درآمدوسودحاصله..وهمین باعث میشه به تدریج دستمزدهاهم بره بالا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بالا ودرپی اون درآمدوسودحاصله..وهمین باعث میشه به تدریج دستمزدهاهم بره بالا
خب مشکل همینجاست دیگه... وقتی می بینن سود شرکت/سازمان میره بالا ولی به کارمندان رسیدگی نمیشه....
pAshMak
به نظرت این دلیل موجهی هست برای کوتاهی دروظایف؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→